Cześć dziewczyny. Właśnie wracam od gina. A więc pecherzyk ciążowy urósł i widać pecherzyk zoltkowy. Miałam nadzieję na więcej ale lekarz mówi że jest ok jak na 5+6 tydzień ciąży. Następna wizyta 11.03. Termin wyliczony na 25 października.
reklama
Loli05
Fanka BB :)
Ja w 5+5 tez tylko zoltkowy,trzymam kciukasy kochanaCześć dziewczyny. Właśnie wracam od gina. A więc pecherzyk ciążowy urósł i widać pecherzyk zoltkowy. Miałam nadzieję na więcej ale lekarz mówi że jest ok jak na 5+6 tydzień ciąży. Następna wizyta 11.03. Termin wyliczony na 25 października.
Dzięki Loli[emoji8] a ty kiedy masz nastepne podglądanie? Ktory to już tydzień u Ciebie?Ja w 5+5 tez tylko zoltkowy,trzymam kciukasy kochana
Gratulacje kochana. A ktory tydzień wychodzi z om?Przedstawiam moja kropke z bijacym serduszkiem,dawno juz sie tak nie ucieszylam,z pomiarow dziecka wyszlo ze to dopiero 6tyd2dni.wszystko sie miesci w normie rozmiarowej,serce ladnie bije,juz jestem spokojniejszaZobacz załącznik 947433
Loli05
Z om to z 8 tydzien,ale ja wiem bylam po odstawieniu clo,i wiem ze owu nie bylo w polowie miesiaca bo testy nie wylapaly,musiala byc pozno owu,mam nieregularne cykleGratulacje kochana. A ktory tydzień wychodzi z om?
No to wszystko jasne. Rosnijcie zdrowo [emoji173]Z om to z 8 tydzien,ale ja wiem bylam po odstawieniu clo,i wiem ze owu nie bylo w polowie miesiaca bo testy nie wylapaly,musiala byc pozno owu,mam nieregularne cykle
O'Hara
Przedstawiam moja kropke z bijacym serduszkiem,dawno juz sie tak nie ucieszylam,z pomiarow dziecka wyszlo ze to dopiero 6tyd2dni.wszystko sie miesci w normie rozmiarowej,serce ladnie bije,juz jestem spokojniejszaZobacz załącznik 947433
Gratuluje i oby ten spokój trwał jak najdłużej
Loli05
Taaa,trwal 2 godziny ten spokoj.bo sa dwa tygodnie roznicy ze pomiaru fasola i okresu,i juz sobie wkrecalam wczoraj i znow nie spalam,ale juz dzis jest lepiej zakaladam ze bedzie dobrzeGratuluje i oby ten spokój trwał jak najdłużej![]()
reklama
O'Hara
Taaa,trwal 2 godziny ten spokoj.bo sa dwa tygodnie roznicy ze pomiaru fasola i okresu,i juz sobie wkrecalam wczoraj i znow nie spalam,ale juz dzis jest lepiej zakaladam ze bedzie dobrze
Wydaje mi się, ze skoro serduszko bije to nie ma się co przejmować
Podziel się: