Jak podwazylam moneta tak już się rozszedł no to już nie było odwrotu ale serio... Jestem w szoku..Jak dla mnie podejrzana sprawa, ze test ot tak rozsypał ci się w rękach, podejrzana sprawa... nie z nami takie ściemy... przyznaj się, ze z premedytacja go rozebrałas na części pierwsze [emoji38][emoji38]
A tak zupełnie serio to kup normalny test i go zrób... po co takie gdybanie?! [emoji848]
reklama
O'Hara
Fanka BB :)
Jak podwazylam moneta tak już się rozszedł no to już nie było odwrotu ale serio... Jestem w szoku..
Zrób normalny test
Star
Właśnie wracam do domu ..nie ma co patrzeć jeszcze na dodatek go przelałam , ale na przystanku sprawdzałam bo akurat ładne słonko wyszłoNo i co? Dawaj fotkę!
Hahaha też nie wieżę, że samo się zrobiło tak jutro bym powtórzyła..a znając się i dziś i jutro ;pJak dla mnie podejrzana sprawa, ze test ot tak rozsypał ci się w rękach, podejrzana sprawa... nie z nami takie ściemy... przyznaj się, ze z premedytacja go rozebrałas na części pierwsze [emoji38][emoji38]
A tak zupełnie serio to kup normalny test i go zrób... po co takie gdybanie?! [emoji848]
flor87
Ja mialam dzis mala przygode.. ide do samochodu rano i patrze ze cos jest nie tak ze chyba mi autp orysowali bo takie cos bialego wystaje. Podchodze a za klamka ...test ciazowy, znaczy sie pudelko (nie wiem czy z testem nie sprawdzalam) pogniecione wlozone za klamke samochodu...[emoji1787][emoji23] nie wiem czy ktoras laska sikala w krzakach czy jest w ciąży czy co...
O'Hara
Ja mialam dzis mala przygode.. ide do samochodu rano i patrze ze cos jest nie tak ze chyba mi autp orysowali bo takie cos bialego wystaje. Podchodze a za klamka ...test ciazowy, znaczy sie pudelko (nie wiem czy z testem nie sprawdzalam) pogniecione wlozone za klamke samochodu...[emoji1787][emoji23] nie wiem czy ktoras laska sikala w krzakach czy jest w ciąży czy co...
O Jezu jaki zbieg okoliczności, a może ktoś Cię obserwuje z ukrycia, jakiś maniak... jak w thrillerze jakimś. Let’s play the game [emoji33][emoji33]
flor87
Kurde mam nadzieje ze nie [emoji1787][emoji23][emoji1787] zobaczymy jutro [emoji39]O Jezu jaki zbieg okoliczności, a może ktoś Cię obserwuje z ukrycia, jakiś maniak... jak w thrillerze jakimś. Let’s play the game [emoji33][emoji33]
reklama
flor87
Dziwne to u Ciebie kurde [emoji2368]Powiało groza..
A owulak w końcu wyszedł negatywnie..cieszy mnie to. Ale koniec z owulakami teraz bo mi namieszały, że szok i nie wiem kiedy była jak była i dupa blada. Bo teraz będę myslala ciągle .
Podziel się: