reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

reklama
jutro tescioe numer dwa.

Rano, następny test biały , ale pewnie zepsuty i dla tego :D no i nie minęło jeszcze 48 godzin od zrobienia tak, że tego no..trzeba mu dać szanse ;)
Chyba jestem jedyną osoba, która lubi robić te testy jak nie normalan , ale każdy ma.sowjego bzika dziś jest albo 10dpo, albo 6. W sumie buty mi się zniszczyły, nie wiedzie czy da się zrobić recykling z testów na buty ?
@Aneska robiłaś normalny, mnie kosmiczny test? Chxwal się tu nam jaki wynik.
Ja kiedy walczyłam z moją choroba, teraz natrectwem robienia testów. No e potrafiłam POKonac nać wroga więc go pokochałam...
Z objawów mam tylko, że śluz mni zalewa. Raz progesteronowa, raz płody...nirnkrcam sie, bawię się tym, mam nadzieję, że szczególnie walnięta mnie nie okrzyknięcia.

Ostatnia edycja:
jutro tescioe numer dwa.

Rano, następny test biały , ale pewnie zepsuty i dla tego :D no i nie minęło jeszcze 48 godzin od zrobienia tak, że tego no..trzeba mu dać szanse ;)
Chyba jestem jedyną osoba, która lubi robić te testy jak nie normalan , ale każdy ma.sowjego bzika dziś jest albo 10dpo, albo 6. W sumie buty mi się zniszczyły, nie wiedzie czy da się zrobić recykling z testów na buty ?
@Aneska robiłaś normalny, mnie kosmiczny test? Chxwal się tu nam jaki wynik.
Ja kiedy walczyłam z moją choroba, teraz natrectwem robienia testów. No e potrafiłam POKonac nać wroga więc go pokochałam...
Z objawów mam tylko, że śluz mni zalewa. Raz progesteronowa, raz płody...nirnkrcam sie, bawię się tym, mam nadzieję, że szczególnie walnięta mnie nie okrzyknięcia.
To jak jestes moze 6 dpo to za wcześnie temu bialy!

@O'Hara jak tam jakies objawy sie pokazaly?czy zaliczasz sie do tych szczesliwych lightowych mamusiek?
Mi od tygodnia juz dokuczaja mdlosci,ale bez wymiotne,musze przegtyzac cos to jest lepiej,no i sutixy bola,cale cycki nie tylko te sterczace czesci:),no i jeszcze mam czasem zawroty glowy.no tak sumując to nie ma tragedii ale roznie bywa.
@Star kazdy ma jakies kreciolki,ja to jak sie na cos upre to dopoki samo mi nie zbrzydnie to bede to robic i robic z uporem maniaka(czytaj zajscie w ciaze i testy;))
Witam nowa staraczke:) zycze powodzenia,forum jest szczesliwe moze sie uda:)

@O'Hara jak tam jakies objawy sie pokazaly?czy zaliczasz sie do tych szczesliwych lightowych mamusiek?
Mi od tygodnia juz dokuczaja mdlosci,ale bez wymiotne,musze przegtyzac cos to jest lepiej,no i sutixy bola,cale cycki nie tylko te sterczace czesci:),no i jeszcze mam czasem zawroty glowy.no tak sumując to nie ma tragedii ale roznie bywa.
@Star kazdy ma jakies kreciolki,ja to jak sie na cos upre to dopoki samo mi nie zbrzydnie to bede to robic i robic z uporem maniaka(czytaj zajscie w ciaze i testy;))
Witam nowa staraczke:) zycze powodzenia,forum jest szczesliwe moze sie uda:)

A idź w piz**, ciagle mam jakieś plamienia, nie wiem co to będzie z tego wszystkiego. Jestem kłębkiem nerwów. Ja nie wiem jak ja wytrzymam do tej wizyty do 6.03, siwa tam kurna pójdę. Niby robię testy co 2-3 dni i ładnie wychodzą, nic nie blednie, ale nie wiem jaki to ma sens przy wysokim stężeniu bety?! Wiadomo, ze jak było wysokie stężenie to nie spadnie do 50 w dwa dni. A z objawów to mnie tylko cycki bola i nic poza tym. Weź tu człowieku bądź spokojny.

A idź w piz**, ciagle mam jakieś plamienia, nie wiem co to będzie z tego wszystkiego. Jestem kłębkiem nerwów. Ja nie wiem jak ja wytrzymam do tej wizyty do 6.03, siwa tam kurna pójdę. Niby robię testy co 2-3 dni i ładnie wychodzą, nic nie blednie, ale nie wiem jaki to ma sens przy wysokim stężeniu bety?! Wiadomo, ze jak było wysokie stężenie to nie spadnie do 50 w dwa dni. A z objawów to mnie tylko cycki bola i nic poza tym. Weź tu człowieku bądź spokojny.
Kurde to czekamy jeszcze tydzien razem z Toba i zaciskam kciuki.

reklama
Do góry