reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Myślę że jak miałaś @jak w zegarku i do wieczora nie przyjdzie... Mówisz że nie czujesz się okresowo... Ja np. Zawsze wiem że w dzień @ jak rano nie dostanę to napewno w ciągu dnia bo mam biegunkę już dzień przed. Zawsze! Okres kupa zwiastuje u mnie wszystko. Więc jeżeli Ty się nie czujesz okresowo to prawdopodobnie nie odczulas zazwyczaj pojawiających się objawów zwiastujacych @. Jestem dobrej myśli. Temperatura nie spadła. Więc szansa jest zawsze.!

reklama
Dupa zbita [emoji30] polazlam po testy i zrobiłam [emoji30] bielllll jak śnieg dziś u nas. Masakra. Teraz pytanie czemu się przesunęła @ :/ a biorę duphaston wiec powinna być jak w zegarku. No nic czekam dalej kłuje mnie ciagle i ciągnie po lewej stronie. Nie boli mnie jak na @ tylko ciągnie jajnika jak by na owu :/ coś się powaliło albo jakas infekcja
Kurde to dziwne ze ci tak az sie przesunela

A ja się witam w 32 dc czyli w dniu @ a temp 37,1 czyli jeszcze mi wzrosła bo wczoraj 37 [emoji15] powinna dziś spaść na 36,60. Booooziu trzymajcie mocno kciuki dziewczyny. Zdarzyło wam sie ze w dniu @ temp wam wzrosła i przyszła mimo to @?
Uuuu kciuki!!

Myślę że jak miałaś @jak w zegarku i do wieczora nie przyjdzie... Mówisz że nie czujesz się okresowo... Ja np. Zawsze wiem że w dzień @ jak rano nie dostanę to napewno w ciągu dnia bo mam biegunkę już dzień przed. Zawsze! Okres kupa zwiastuje u mnie wszystko. Więc jeżeli Ty się nie czujesz okresowo to prawdopodobnie nie odczulas zazwyczaj pojawiających się objawów zwiastujacych @. Jestem dobrej myśli. Temperatura nie spadła. Więc szansa jest zawsze.!

Ehhh wiem ze mało realna ciąża przy naszych wynikach ale mam taka mała cicha nadzieje... ja przeważnie tez czuje @ w dniu jej mam zawsze tez rozwolnienie itd no teraz na prawdę nic. Mam tylko takie ciągniecie po lewo chyba ze jakiś torbiel albo coś się pojawiło :/ no i cyce bolące ale to ostatnio mam zawsze po owu do @. Nienawidzę takiego czekania. Już wole jak przychodzi punktualnie nie robiąc żadnych nadzieji :( zobaczymy jutrzejsza temp [emoji1374]

Kurde to dziwne ze ci tak az sie przesunela

No właśnie dziwne to bo po duohastonie od 4 miesiącu zawsze mam 32 dc od rana okres i temp spada dwa dni przed a w dniu @ zawsze 36,60 a dziś jeszcze wzrosła z 37 na 37,1 nie wiem może jakiś stan zapalny mi się tak robi nie wiem już sama

reklama
Do góry