reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Myślę że jak miałaś @jak w zegarku i do wieczora nie przyjdzie... Mówisz że nie czujesz się okresowo... Ja np. Zawsze wiem że w dzień @ jak rano nie dostanę to napewno w ciągu dnia bo mam biegunkę już dzień przed. Zawsze! Okres kupa zwiastuje u mnie wszystko. Więc jeżeli Ty się nie czujesz okresowo to prawdopodobnie nie odczulas zazwyczaj pojawiających się objawów zwiastujacych @. Jestem dobrej myśli. Temperatura nie spadła. Więc szansa jest zawsze.!

reklama
Dupa zbita [emoji30] polazlam po testy i zrobiłam [emoji30] bielllll jak śnieg dziś u nas. Masakra. Teraz pytanie czemu się przesunęła @ :/ a biorę duphaston wiec powinna być jak w zegarku. No nic czekam dalej kłuje mnie ciagle i ciągnie po lewej stronie. Nie boli mnie jak na @ tylko ciągnie jajnika jak by na owu :/ coś się powaliło albo jakas infekcja
Kurde to dziwne ze ci tak az sie przesunela

A ja się witam w 32 dc czyli w dniu @ a temp 37,1 czyli jeszcze mi wzrosła bo wczoraj 37 [emoji15] powinna dziś spaść na 36,60. Booooziu trzymajcie mocno kciuki dziewczyny. Zdarzyło wam sie ze w dniu @ temp wam wzrosła i przyszła mimo to @?
Uuuu kciuki!!

Myślę że jak miałaś @jak w zegarku i do wieczora nie przyjdzie... Mówisz że nie czujesz się okresowo... Ja np. Zawsze wiem że w dzień @ jak rano nie dostanę to napewno w ciągu dnia bo mam biegunkę już dzień przed. Zawsze! Okres kupa zwiastuje u mnie wszystko. Więc jeżeli Ty się nie czujesz okresowo to prawdopodobnie nie odczulas zazwyczaj pojawiających się objawów zwiastujacych @. Jestem dobrej myśli. Temperatura nie spadła. Więc szansa jest zawsze.!

Ehhh wiem ze mało realna ciąża przy naszych wynikach ale mam taka mała cicha nadzieje... ja przeważnie tez czuje @ w dniu jej mam zawsze tez rozwolnienie itd no teraz na prawdę nic. Mam tylko takie ciągniecie po lewo chyba ze jakiś torbiel albo coś się pojawiło :/ no i cyce bolące ale to ostatnio mam zawsze po owu do @. Nienawidzę takiego czekania. Już wole jak przychodzi punktualnie nie robiąc żadnych nadzieji :( zobaczymy jutrzejsza temp [emoji1374]

Kurde to dziwne ze ci tak az sie przesunela

No właśnie dziwne to bo po duohastonie od 4 miesiącu zawsze mam 32 dc od rana okres i temp spada dwa dni przed a w dniu @ zawsze 36,60 a dziś jeszcze wzrosła z 37 na 37,1 nie wiem może jakiś stan zapalny mi się tak robi nie wiem już sama

reklama
Do góry