reklama
Jotka_
Fanka BB :)
Myślę, że słabe szansę. U mnie jest coś nie tak. Od dłuższego czasu jak robię testy to jakiej on by firmy nie był to pokazuje mi kreski. Tak jak ostatnio... A @i tak przychodzi. Więc ja się już nawet nie łudze, że bez pomocy lakarza coś się zmieni. Jest tylko jeden test, który nigdy nic mi nie pokazał, jeśli on mi kiedyś coś pokaże to uwierzeTy odczarujesz forum!
Loli05
Ja gdzies czytalam ze te super czule moga tez jakies naturalne homony wylapac co kobieta zawsze ma i nie koniecznie moze to byc ciaza,nie wiem ile w tym prawdy.Myślę, że słabe szansę. U mnie jest coś nie tak. Od dłuższego czasu jak robię testy to jakiej on by firmy nie był to pokazuje mi kreski. Tak jak ostatnio... A @i tak przychodzi. Więc ja się już nawet nie łudze, że bez pomocy lakarza coś się zmieni. Jest tylko jeden test, który nigdy nic mi nie pokazał, jeśli on mi kiedyś coś pokaże to uwierze
Jotka_
No nie wiem. Nie będę się nad tym rozwodzić będę się martwiła jak na ktorrryms wyjdzie mi taka jebutba kreska.
Ja ogólnie mam problem z tą Prolaktyna, huk ja wie co jeszcze zaburza
Ja ogólnie mam problem z tą Prolaktyna, huk ja wie co jeszcze zaburza
flor87
Tez tak mówię...! Po czym sprawdzam latarka albo 3 razy z kosza wyciagam bo moze a nuz sie cos pokazalo[emoji1787][emoji23]Właśnie dziewczyny, bo my się doszukujemy tych kresek pod mikroskopami, ale ogólnie myśle, ze liczą się tylko te oczojebne kreski, które widać z kilometra, ale łatwo powiedzieć, gorzej zrobić
1
183785
Gość
Tak, jak ja.Tez tak mówię...! Po czym sprawdzam latarka albo 3 razy z kosza wyciagam bo moze a nuz sie cos pokazalo[emoji1787][emoji23]
Loli05
No ja sie jak najbardziej zgadzam,ale jak jest jakas kreska to juz jest kreska nadziei i sie zaczyna.chociaz obiecalam sobie ze nie bede sie nakrecac jak nie bedzie tlustej a i tak wyszlo jak zawszeWłaśnie dziewczyny, bo my się doszukujemy tych kresek pod mikroskopami, ale ogólnie myśle, ze liczą się tylko te oczojebne kreski, które widać z kilometra, ale łatwo powiedzieć, gorzej zrobić
reklama
flor87
Zawsze mimo woli sie nakrecamy.No ja sie jak najbardziej zgadzam,ale jak jest jakas kreska to juz jest kreska nadziei i sie zaczyna.chociaz obiecalam sobie ze nie bede sie nakrecac jak nie bedzie tlustej a i tak wyszlo jak zawsze
Kurczę czytalam ze nic ci teraz nie chce wyjsc, przykro mi bardzo :-((((( liczylam ze chociaz Ty bedziesz miala II
Podziel się: