reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Zawsze mimo woli sie nakrecamy.
Kurczę czytalam ze nic ci teraz nie chce wyjsc, przykro mi bardzo :-((((( liczylam ze chociaz Ty bedziesz miala II
No niestety,gdyby mi sie @ nie spoznial to bym chociaz sie tak nie nakrecala,ale jakos po ponad 2 latach malo mi sie chcialo wierzyc ze cud nastapil

reklama
Czesc,ja nie wiem nic o invitro ale sie wypowiem.Zartuje,mysle ze jest inne forum takie konkretniejsze typowo juz invitro i tam duza wiedza jest,nie wiem czy czasem nie o tamto ci chodzilo.?

UPS sorki ale dzięki za info bo nigdy nie należałam do żadnego forum pozdrawiam serdecznie i życzę sukcesów w zajsciu w ciążę

Witam się w 17 dc, 5dpo :) u mnie nadal brak jakiś ciekawych objawów ciążowych . Oprócz obrzęku i dość dużej tkliwosci cyckow, nic mi nie bolega.

A ja się witam w 32 dc czyli w dniu @ a temp 37,1 czyli jeszcze mi wzrosła bo wczoraj 37 [emoji15] powinna dziś spaść na 36,60. Booooziu trzymajcie mocno kciuki dziewczyny. Zdarzyło wam sie ze w dniu @ temp wam wzrosła i przyszła mimo to @?

A ja się witam w 32 dc czyli w dniu @ a temp 37,1 czyli jeszcze mi wzrosła bo wczoraj 37 [emoji15] powinna dziś spaść na 36,60. Booooziu trzymajcie mocno kciuki dziewczyny. Zdarzyło wam sie ze w dniu @ temp wam wzrosła i przyszła mimo to @?
3mam kciuki mocno!!!!! Nie wiem jak mialam w tym cyklu kochana bo mi rosla a w dzien @ nie zmierzylam ale pewnie spadla bo zawsze spadala . Zaciskam kciuki!!!!!

Kciuki!!! Od kiedy mierze to nigdy tak nie miałam. Oby to był dobry znak!

3mam kciuki mocno!!!!! Nie wiem jak mialam w tym cyklu kochana bo mi rosla a w dzien @ nie zmierzylam ale pewnie spadla bo zawsze spadala . Zaciskam kciuki!!!!!

Dupa zbita [emoji30] polazlam po testy i zrobiłam [emoji30] bielllll jak śnieg dziś u nas. Masakra. Teraz pytanie czemu się przesunęła @ :/ a biorę duphaston wiec powinna być jak w zegarku. No nic czekam dalej kłuje mnie ciagle i ciągnie po lewej stronie. Nie boli mnie jak na @ tylko ciągnie jajnika jak by na owu :/ coś się powaliło albo jakas infekcja

Kciuki!!! Od kiedy mierze to nigdy tak nie miałam. Oby to był dobry znak!

Dziękuje ale test zrobiłam i niestety biel :( nie wiem czemu nie mam @ bo biorę duphaston i powinna być jak w zegarku dziś a tu jeszcze wzrosła mi temp. Fakt faktem z porannego moczu nie robiłam ale i tak w dniu @ powinno coś wyjść na teście

Poczekaj, dopóki nie przyszła @ i t3mpka nie spadła nic straconego. Powtórzę się ale mi blada kreska z synem wyszła dopiero tydzień po terminie @. ZACHOWAJ ZIMNA KREW KOCHANA, BO to jeszcze nie koniec

reklama
Poczekaj, dopóki nie przyszła @ i t3mpka nie spadła nic straconego. Powtórzę się ale mi blada kreska z synem wyszła dopiero tydzień po terminie @. ZACHOWAJ ZIMNA KREW KOCHANA, BO to jeszcze nie koniec

Jesteś moja wielka nadzieja ! No wyjścia nie mam muszę czekać.... najwyżej jak nie przyjdzie do środy to zrobię znów test a potem betę jak coś wyjścia nie mam. :(

Do góry