reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

IMG_3999.JPG

reklama
Taki implantacyjny... idealny ciazowy wykres. 3kam kciuki martini oby sie udalo. A masz mozliwosc skoczenia na bete?

Trzymajmy mocno [emoji23][emoji1374][emoji6] mam mam możliwości pójścia na betę ale poczekam chyba do środy spróbuje jeszcze jutro rano test zrobić

Trzymajmy mocno [emoji23][emoji1374][emoji6] mam mam możliwości pójścia na betę ale poczekam chyba do środy spróbuje jeszcze jutro rano test zrobić
Mi syn wyszedl tydzien po terminie i tylko pamietam ze temp.mialam wysoka kiedy bym nie zmierzyla bylo powyzej 37. Ja bym poszla na bete masz szczeacie ze masz taka opcje,ja nie mam i czekam na dupa wie na coni kiedy

Ja byn poszla na bete, nawet mialam taki zamiar po weekendzie gdyby @ nie przyszla... ja nie lubie niepewności;-)

Ja byn poszla na bete, nawet mialam taki zamiar po weekendzie gdyby @ nie przyszla... ja nie lubie niepewności;-)

Nienawidzę pobrania krwi [emoji23] unikam jak mogę wiec nie zbyt chętnie pojde na betę hehe poczekam jeszcze bo może coś się obsunęło nie wiem w sumie sama.

Mi syn wyszedl tydzien po terminie i tylko pamietam ze temp.mialam wysoka kiedy bym nie zmierzyla bylo powyzej 37. Ja bym poszla na bete masz szczeacie ze masz taka opcje,ja nie mam i czekam na dupa wie na coni kiedy

Trzymam mocno kciuki nadal może tym razem tez wyjdzie po tygodniu jednak u Ciebie beta ? Ja pojde ale najwyżej w środę jak nie będę nadal mieć bo jednak czuje ze przyjdzie tylko opóźniona za piękne by było gdyby to była ciąża :( jakoś mam nadzieje ale wierzyć mi się się nie chce ze nagle cud po dwuch latach

Nienawidzę pobrania krwi [emoji23] unikam jak mogę wiec nie zbyt chętnie pojde na betę hehe poczekam jeszcze bo może coś się obsunęło nie wiem w sumie sama.
Ja tez nienawidzę heheh prawie mdleje niestety przy każdym pobieraniu ale chyba by mnie zdzarla ciekawosc czy jestem czy nie
[emoji39]

reklama
Trzymam mocno kciuki nadal może tym razem tez wyjdzie po tygodniu jednak u Ciebie beta ? Ja pojde ale najwyżej w środę jak nie będę nadal mieć bo jednak czuje ze przyjdzie tylko opóźniona za piękne by było gdyby to była ciąża :( jakoś mam nadzieje ale wierzyć mi się się nie chce ze nagle cud po dwuch latach
Martini my musimy wierzyc w cuda [emoji4][emoji16]bo po takim czasie staran to nam nic nie zostaje oprocz wiary w cud [emoji6][emoji16]

Do góry