reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

IMG_3999.JPG

reklama
Taki implantacyjny... idealny ciazowy wykres. 3kam kciuki martini oby sie udalo. A masz mozliwosc skoczenia na bete?

Trzymajmy mocno [emoji23][emoji1374][emoji6] mam mam możliwości pójścia na betę ale poczekam chyba do środy spróbuje jeszcze jutro rano test zrobić

Trzymajmy mocno [emoji23][emoji1374][emoji6] mam mam możliwości pójścia na betę ale poczekam chyba do środy spróbuje jeszcze jutro rano test zrobić
Mi syn wyszedl tydzien po terminie i tylko pamietam ze temp.mialam wysoka kiedy bym nie zmierzyla bylo powyzej 37. Ja bym poszla na bete masz szczeacie ze masz taka opcje,ja nie mam i czekam na dupa wie na coni kiedy

Ja byn poszla na bete, nawet mialam taki zamiar po weekendzie gdyby @ nie przyszla... ja nie lubie niepewności;-)

Ja byn poszla na bete, nawet mialam taki zamiar po weekendzie gdyby @ nie przyszla... ja nie lubie niepewności;-)

Nienawidzę pobrania krwi [emoji23] unikam jak mogę wiec nie zbyt chętnie pojde na betę hehe poczekam jeszcze bo może coś się obsunęło nie wiem w sumie sama.

Mi syn wyszedl tydzien po terminie i tylko pamietam ze temp.mialam wysoka kiedy bym nie zmierzyla bylo powyzej 37. Ja bym poszla na bete masz szczeacie ze masz taka opcje,ja nie mam i czekam na dupa wie na coni kiedy

Trzymam mocno kciuki nadal może tym razem tez wyjdzie po tygodniu jednak u Ciebie beta ? Ja pojde ale najwyżej w środę jak nie będę nadal mieć bo jednak czuje ze przyjdzie tylko opóźniona za piękne by było gdyby to była ciąża :( jakoś mam nadzieje ale wierzyć mi się się nie chce ze nagle cud po dwuch latach

Nienawidzę pobrania krwi [emoji23] unikam jak mogę wiec nie zbyt chętnie pojde na betę hehe poczekam jeszcze bo może coś się obsunęło nie wiem w sumie sama.
Ja tez nienawidzę heheh prawie mdleje niestety przy każdym pobieraniu ale chyba by mnie zdzarla ciekawosc czy jestem czy nie
[emoji39]

reklama
Trzymam mocno kciuki nadal może tym razem tez wyjdzie po tygodniu jednak u Ciebie beta ? Ja pojde ale najwyżej w środę jak nie będę nadal mieć bo jednak czuje ze przyjdzie tylko opóźniona za piękne by było gdyby to była ciąża :( jakoś mam nadzieje ale wierzyć mi się się nie chce ze nagle cud po dwuch latach
Martini my musimy wierzyc w cuda [emoji4][emoji16]bo po takim czasie staran to nam nic nie zostaje oprocz wiary w cud [emoji6][emoji16]

Do góry