reklama
flor87
Fanka BB :)
Taki implantacyjny... idealny ciazowy wykres. 3kam kciuki martini oby sie udalo. A masz mozliwosc skoczenia na bete?
martini6
Taki implantacyjny... idealny ciazowy wykres. 3kam kciuki martini oby sie udalo. A masz mozliwosc skoczenia na bete?
Trzymajmy mocno [emoji23][emoji1374][emoji6] mam mam możliwości pójścia na betę ale poczekam chyba do środy spróbuje jeszcze jutro rano test zrobić
Loli05
Mi syn wyszedl tydzien po terminie i tylko pamietam ze temp.mialam wysoka kiedy bym nie zmierzyla bylo powyzej 37. Ja bym poszla na bete masz szczeacie ze masz taka opcje,ja nie mam i czekam na dupa wie na coni kiedyTrzymajmy mocno [emoji23][emoji1374][emoji6] mam mam możliwości pójścia na betę ale poczekam chyba do środy spróbuje jeszcze jutro rano test zrobić
Jotka_
Nooo trochę zdupy, bo tak to byś wiedziała o co chodzi.Mi syn wyszedl tydzien po terminie i tylko pamietam ze temp.mialam wysoka kiedy bym nie zmierzyla bylo powyzej 37. Ja bym poszla na bete masz szczeacie ze masz taka opcje,ja nie mam i czekam na dupa wie na coni kiedy
flor87
Ja byn poszla na bete, nawet mialam taki zamiar po weekendzie gdyby @ nie przyszla... ja nie lubie niepewności;-)Trzymajmy mocno [emoji23][emoji1374][emoji6] mam mam możliwości pójścia na betę ale poczekam chyba do środy spróbuje jeszcze jutro rano test zrobić
martini6
Ja byn poszla na bete, nawet mialam taki zamiar po weekendzie gdyby @ nie przyszla... ja nie lubie niepewności;-)
Nienawidzę pobrania krwi [emoji23] unikam jak mogę wiec nie zbyt chętnie pojde na betę hehe poczekam jeszcze bo może coś się obsunęło nie wiem w sumie sama.
martini6
Mi syn wyszedl tydzien po terminie i tylko pamietam ze temp.mialam wysoka kiedy bym nie zmierzyla bylo powyzej 37. Ja bym poszla na bete masz szczeacie ze masz taka opcje,ja nie mam i czekam na dupa wie na coni kiedy
Trzymam mocno kciuki nadal może tym razem tez wyjdzie po tygodniu jednak u Ciebie beta ? Ja pojde ale najwyżej w środę jak nie będę nadal mieć bo jednak czuje ze przyjdzie tylko opóźniona za piękne by było gdyby to była ciąża jakoś mam nadzieje ale wierzyć mi się się nie chce ze nagle cud po dwuch latach
flor87
Ja tez nienawidzę heheh prawie mdleje niestety przy każdym pobieraniu ale chyba by mnie zdzarla ciekawosc czy jestem czy nieNienawidzę pobrania krwi [emoji23] unikam jak mogę wiec nie zbyt chętnie pojde na betę hehe poczekam jeszcze bo może coś się obsunęło nie wiem w sumie sama.
[emoji39]
reklama
flor87
Martini my musimy wierzyc w cuda [emoji4][emoji16]bo po takim czasie staran to nam nic nie zostaje oprocz wiary w cud [emoji6][emoji16]Trzymam mocno kciuki nadal może tym razem tez wyjdzie po tygodniu jednak u Ciebie beta ? Ja pojde ale najwyżej w środę jak nie będę nadal mieć bo jednak czuje ze przyjdzie tylko opóźniona za piękne by było gdyby to była ciąża jakoś mam nadzieje ale wierzyć mi się się nie chce ze nagle cud po dwuch latach
Podziel się: