reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Hej laseczki :) chwilowo byłam trochę zajęta wiec cicho siedziałam w krzaczorach ;) @martini6 strasznie wam współczuje sytuacji. Bidny chłop, założę się ze chyba w tym wszystkim to Ci najbardziej jego szkoda niż siebie samej... mogę ci tylko pochrzanic na pocieszenie, ze dzięki Bogu żyjemy w takich czasach, ze może to in vitro będzie dla was pomyślnym rozwiązaniem, jakby to było jakieś 20/30 lat temu, to dopiero przekichane. Trzymaj się jakoś i głowa do góry! Chociaż wiem, ze łatwo powiedzieć.
U mnie sytuacja przedstawia się następująco: 7 dzień stymulacji, wczoraj dwa pecherzyki po lewej stronie jeden 17 i 17,5 mm, gienczysław mnie uświadamiał, ze są spore szanse na ciaze bliźniacza, ja mówię panie kochany oby! Oby! [emoji16] jutro inseminacja no i zobaczymy co to z tego będzie :)

reklama
Hej laseczki :) chwilowo byłam trochę zajęta wiec cicho siedziałam w krzaczorach ;) @martini6 strasznie wam współczuje sytuacji. Bidny chłop, założę się ze chyba w tym wszystkim to Ci najbardziej jego szkoda niż siebie samej... mogę ci tylko pochrzanic na pocieszenie, ze dzięki Bogu żyjemy w takich czasach, ze może to in vitro będzie dla was pomyślnym rozwiązaniem, jakby to było jakieś 20/30 lat temu, to dopiero przekichane. Trzymaj się jakoś i głowa do góry! Chociaż wiem, ze łatwo powiedzieć.
U mnie sytuacja przedstawia się następująco: 7 dzień stymulacji, wczoraj dwa pecherzyki po lewej stronie jeden 17 i 17,5 mm, gienczysław mnie uświadamiał, ze są spore szanse na ciaze bliźniacza, ja mówię panie kochany oby! Oby! [emoji16] jutro inseminacja no i zobaczymy co to z tego będzie :)
3mam kciuki!!!!!!!!! Niech beda watkowe blizniaki !!!!

No prosze, prosze piekna nadzieja sie tu dzieje:) trzymam kciuki,kiedy inseminacja?

No prosze, prosze piekna nadzieja sie tu dzieje:) trzymam kciuki,kiedy inseminacja?

Jutro rano, o 8 mamy być w klinice :) modlę się tylko teraz żeby te pecherzyki mi nie pękły dzisiaj [emoji120][emoji120][emoji120] przy poprzedniej inseminacji tak się właśnie stało. Także jak jakaś psychiczna dzisiaj boje się nawet załatwić żeby nic tam nie nadwyrężać [emoji23] chociaż pewnie nic to nie ma wspólnego, ale tak na wszelki wypadek, wolę chuchać na zimne [emoji38]

reklama
Do góry