reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Dziewczyny a próbowalyscie castagnus?
Ja teraz pierwszy cykl cały na nim i właśnie mi zaczęły jakieś pryszcze wyskakiwać i się zastanawiam czy to nie od niego... Bo zwykle pryszcze dopiero przy @ a teraz wychodzi na to że pół cyklu będę opryszczona chodzić.[emoji35]

reklama
Ja teraz pierwszy cykl cały na nim i właśnie mi zaczęły jakieś pryszcze wyskakiwać i się zastanawiam czy to nie od niego... Bo zwykle pryszcze dopiero przy @ a teraz wychodzi na to że pół cyklu będę opryszczona chodzić.[emoji35]
Probowalam jadlam chyba z 3 miesiace. Mi sie wydawalo ze po nim mi niedobrze bylo. Juz to odstawilam. Pryszczy po nim nie zauwazylam

Nie probowalam,bede wiesiolka jesc pierwszy raz jak @ przyjdzie

Kurcze no to kicha. Przedstaw facetowi plan działania, żeby się nie załamał. Chcecie robić invitro? Wiem że sama jesteś zła i smutna, ale on pewnie teraz czuje że to jego wina. A to kurde nie wiadomo czego wina, zlosciwosci losu chyba.

Wczoraj czuł się strasznie dziś już lepiej wspieram go jak mogę. Tak chyba planujemy in vitro już nawet czytałam o tym wszystkim zobaczymy co jeszcze powie gin jutro

Hej laseczki :) chwilowo byłam trochę zajęta wiec cicho siedziałam w krzaczorach ;) @martini6 strasznie wam współczuje sytuacji. Bidny chłop, założę się ze chyba w tym wszystkim to Ci najbardziej jego szkoda niż siebie samej... mogę ci tylko pochrzanic na pocieszenie, ze dzięki Bogu żyjemy w takich czasach, ze może to in vitro będzie dla was pomyślnym rozwiązaniem, jakby to było jakieś 20/30 lat temu, to dopiero przekichane. Trzymaj się jakoś i głowa do góry! Chociaż wiem, ze łatwo powiedzieć.
U mnie sytuacja przedstawia się następująco: 7 dzień stymulacji, wczoraj dwa pecherzyki po lewej stronie jeden 17 i 17,5 mm, gienczysław mnie uświadamiał, ze są spore szanse na ciaze bliźniacza, ja mówię panie kochany oby! Oby! [emoji16] jutro inseminacja no i zobaczymy co to z tego będzie :)

No chyba wyjścia nie mamy jak in vitro. Nawet sama inseminacja nie wiele nam da chyba. Trzymam kciuki kochana za Ciebie !!! Spinaj malutka i oby kropek rósł na potęgę !!!

reklama

Nie ja nie miałam styczności nie mogę

Do góry