reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Jutro rano, o 8 mamy być w klinice :) modlę się tylko teraz żeby te pecherzyki mi nie pękły dzisiaj [emoji120][emoji120][emoji120] przy poprzedniej inseminacji tak się właśnie stało. Także jak jakaś psychiczna dzisiaj boje się nawet załatwić żeby nic tam nie nadwyrężać [emoji23] chociaż pewnie nic to nie ma wspólnego, ale tak na wszelki wypadek, wolę chuchać na zimne [emoji38]
Zaciskaj nogi![emoji23]
A jak taka inseminacja wygląda? Pan do kubeczka a potem wstrzykuja do ciebie? Powodzenia!

reklama
Jutro rano, o 8 mamy być w klinice :) modlę się tylko teraz żeby te pecherzyki mi nie pękły dzisiaj [emoji120][emoji120][emoji120] przy poprzedniej inseminacji tak się właśnie stało. Także jak jakaś psychiczna dzisiaj boje się nawet załatwić żeby nic tam nie nadwyrężać [emoji23] chociaż pewnie nic to nie ma wspólnego, ale tak na wszelki wypadek, wolę chuchać na zimne [emoji38]
Aha uu no to jak one maja 17 to do 22 mm jeszcze pare dni?i jak to wyglada jutro?ja nigdy nie mialam i nie wiem jak to co to inseminacja.Moze lez i sie nie ruszaj:)

Aha uu no to jak one maja 17 to do 22 mm jeszcze pare dni?i jak to wyglada jutro?ja nigdy nie mialam i nie wiem jak to co to inseminacja.Moze lez i sie nie ruszaj:)
Hehe no 17 to jeszcze malutkie u mnie ost pękł chyba kolo24-25 .. bo we wtorek mial 18.5 a pekl w piatek :-)

reklama
Do góry