reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Cześć, dziewczyny, chciałabym dołączyć do Was, jestem starać ka od sierpnia 2017 i nic, po drodze biochemiczna rok temu. Od paru lat mam zdiagnozowano Hiperprolaktynenie. Obecnie z pomocą leku stabilna. Dodatkowo teraz mam diagnozowania tarczycy, więc zobaczymy co z tego wyjdzie. Chociaż poziom tsh mam dobry poniżej 2. Więc sprzyjające dla ciąży. Mieliśmy z mężem przerwę teraz od października... Ale w tym cyklu wróciliśmy do gry, może w końcu się uda.
Mam już jednego synka z 2015 roku. I już pora najwyższą żeby miał rodzeństwo, a zwłaszcza, że bardzo chce mieć i brata i siostrę czego nie mogę mu zapewnić, ale on chce :D

reklama
Biorę go od sierpnia 2017 i tylko cykle mi się skrocily z 32 dni do 26. @automatycznie z 9 dni na 6 teraz.
Ja mam cykle 28 dni czasem jest różnica 2 dni maksymalnie,a teraz ledwo koniec owulacji a już mam bóle piersi i jajników do okresu jeszcze 12 dni.W tamtym miesiącu nie miałam żadnych objawów zbliżającej się @ więc myślałam że bromergon działa a teraz się zastanawiam co jest grane.

Ooo cyce to mnie naparzaja czasem okropnie... Ale na początku brania bolały mnie już 18 dnia cyklu, potem 22 dnia cyklu a teraz już tak że dwa dni przed dopiero.
Obecnie 20dc, 6sierpnia były seksy (5-7 owu - kompletnie tego nie pilnowalam, taki spontan) za tydzień powinna być @ xD

@pg92 dlugo bierzesz już bromergon?
Dopiero dwa miesiące,wcześniej brałam ale przerwałam bo już miałam dość skutków ubocznych,teraz zaczęłam od małej dawki i lepiej go toleruję.Ja zawsze miałam bardzo silny pms,w tamtym miesiącu nie bolało mnie nic więc sądziłam że prolaktyna spadła,chyba zrobie badanie i sprawdzę czy bromergon działa.

reklama
Ja wcześniej nie miałam owulacji moja ginekolog stwierdziła że pęcherzyki nie pękają,w tym miesiącu robiłam testy owulacyjne i wynik był pozytywny,w marcu zaczynam monitorowanie cyklu.Dobry pomysł z tymi badaniami przed owulacją ale ja niestety nie dam rady przez pracę.

Do góry