reklama
flor87
Fanka BB :)
Współczuję nienawidze zatkanego nosa [emoji52]A ja po raz drugi w ciągu miesiąc chora :/ ból gardło zatoki zapchane znów antybiotyk [emoji25]
Szacun. Ja bym nie dała rady i fizycznie i pewnie finansowo przy takiej gromadce. A jeśli mogę spytać, czemu w takim razie nie adoptowałaś dziewczynki tylko chłopca ?
Trudno to opisać, przy propozycji chłopczyka poprostu poczuliśmy, ze to nasze dziecko. I jest nasz tak bardzo, bardzo!
Teraz czekamy na dziewczynki. I zobaczymy czy się uda!
8Ania8
Wspaniała historia. Mega szacun, tym bardziej, że wiem, że adopcja to nie jest kolorowa sprawa i czasem z dziećmi są ogromne, zupełnie niespodziewane problemy.Trudno to opisać, przy propozycji chłopczyka poprostu poczuliśmy, ze to nasze dziecko. I jest nasz tak bardzo, bardzo!
Teraz czekamy na dziewczynki. I zobaczymy czy się uda!
flor87
Ooo to bede 3mac kciuki zeby sie poprawily! Ja jade dzis na monitoringNo właśnie jakas cisza tutaj zapadła [emoji54] u mnie na razie 8dc wiec czekamy do 22 stycznia na wyniki nasienia męża [emoji1374]
martini6
Ooo to bede 3mac kciuki zeby sie poprawily! Ja jade dzis na monitoring
To tez trzymam kciuki !
flor87
Bylam mam pecherzyk tak jak powinno byc dla odmiany w lewym jajniku. Ostatnio w prawym mialam w 9dc 14 mm; teraz w lewym w 9dc ma 15mm. Kazal mi przyjechac we wtorek(nie w pon jak ostatnio).... nie wiem czy nie bedzie za pozno na zielone swiatko na bzykanko...bo sie obawiam ze on we wtorek to juz peknac moze... ale stwierdziłam ze bede robic testy owu i jak mi sie pokaze pozytywny to go nie poslucham i beda boboseksy
reklama
Podziel się: