reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

U mnie skrupulatnie prowadzone wykresy, testy wklejane w kalendarz, cykle obstawione supłami, testy hcg od 8dpo, przy soft boxie, przy święte dziennym, w cieniu, pod lampka. Wypatruje te cienie jak głupia [emoji17]
Wiesz, że masz w podpisie " 4 miesiące....oczekiwania na dziewczynki" ?

reklama
Tak, to stopka która zrobiłam po zaniesieniu papierów na ośrodka adopcyjnego. Sam proces może potrwać trzy-cztery lata [emoji17]
Niezależnie od starania się o biologiczne dzieci chcecie też adoptować tak ? Wiesz wydawało mi się, że Ty już miałaś adoptowane dzieci, ale pomyliłam chyba nicki.

Staracie się adoptować ?
Niezależnie od starania się o biologiczne dzieci chcecie też adoptować tak ? Wiesz wydawało mi się, że Ty już miałaś adoptowane dzieci, ale pomyliłam chyba nicki.

Wszystko sie zgadza, mam swoje biologiczne, mam adoptowanego synka , staramy sie o ciaze, i bedziemy chcieli adoptowac.
Jestem pazerna na dzieci ;)
a tak na powaznie mam samych synow, wspanialych i kocham ich bardzo, ale mam tez potrzebe serca by miec corke, choc jedna, najlepiej dwie ;)
takiego swira macie wsrod Was!

Wszystko sie zgadza, mam swoje biologiczne, mam adoptowanego synka , staramy sie o ciaze, i bedziemy chcieli adoptowac.
Jestem pazerna na dzieci ;)
a tak na powaznie mam samych synow, wspanialych i kocham ich bardzo, ale mam tez potrzebe serca by miec corke, choc jedna, najlepiej dwie ;)
takiego swira macie wsrod Was!
Wow to fantastycznie :) A w jakim wieku masz dzieciaki ?

reklama
Do góry