reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

@O'Hara może i ujowe okoliczności, ale o tej prolaktynie to masz rację. Choruje już długo.. I tak szczerze to im bardziej mam wywalone tym wyniki lepsze :D po za tym nie chce mi się już nad tym jakoś spuszczac... No matko, mam problemy hormonalne.. No jakoś się z tym pogodził am.

No, a poza tym przygotowywanie się na badania to takie trochę oszukiwanie się... przed badaniami powinno się prowadzić normalny tryb życia, nie zmieniając nic w nawykach. Tylko w taki sposób wyniki będą rzetelne, a jeśli wyjdzie coś nie tak to wtedy wypadałoby się zastanowić nad zmiana trybu życia ;)

reklama
Ja tez badania prolaktyny robiłam rano, noc średnio przespana ( od 5lat nie przespałam nocy) i oczywiście kawa na dzień dobry! Wyszła ok!
Może jakbyś prosto z imprezy, nawalona jak meserschmit przyszła to by zmieniło a tak to nie sadze.

Cześć, dziewczyny, chciałabym dołączyć do Was, jestem starać ka od sierpnia 2017 i nic, po drodze biochemiczna rok temu. Od paru lat mam zdiagnozowano Hiperprolaktynenie. Obecnie z pomocą leku stabilna. Dodatkowo teraz mam diagnozowania tarczycy, więc zobaczymy co z tego wyjdzie. Chociaż poziom tsh mam dobry poniżej 2. Więc sprzyjające dla ciąży. Mieliśmy z mężem przerwę teraz od października... Ale w tym cyklu wróciliśmy do gry, może w końcu się uda.
Mam już jednego synka z 2015 roku. I już pora najwyższą żeby miał rodzeństwo, a zwłaszcza, że bardzo chce mieć i brata i siostrę czego nie mogę mu zapewnić, ale on chce :D

Hey pamietam Cię i trzymam kciuki ! [emoji3]

Cześć. Mi w piątek było tak niedobrze, mdłości, przesiedziałam cały wieczór w ubikacji. Jestem w trakcie wywoływania @ luteiną, bo nie przyszła o czasie. Mówię, zrobię test, a może, może. Zrobiłam. I zgadnijcie co wyszło? :-) :-) :-) Biel przeogromna, zaczęłam sama się do siebie śmiać i pomyślałam: ale ja głupia jestem, w co ja wierzę. Heh :-) Człowiek to jednak ma pomysły... Pozdrawiam!

reklama
Cześć. Mi w piątek było tak niedobrze, mdłości, przesiedziałam cały wieczór w ubikacji. Jestem w trakcie wywoływania @ luteiną, bo nie przyszła o czasie. Mówię, zrobię test, a może, może. Zrobiłam. I zgadnijcie co wyszło? :-) :-) :-) Biel przeogromna, zaczęłam sama się do siebie śmiać i pomyślałam: ale ja głupia jestem, w co ja wierzę. Heh :-) Człowiek to jednak ma pomysły... Pozdrawiam!
Wiesz, nadzieja zawsze umiera ostatnia, a ja pozytywny bladziutenki test, przy synu, miałam dopiero tydzień po terminie @:) więc wiesz... Dopóki @nie ma nadzieję mieć, kazdy ma prawo.

Do góry