reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

reklama
Hahaha szalone [emoji23] uwielbiam was czytać chociaż humorek można poprawić a ja po pracy dziś 3 dc a już prawie nie ma @ plamienie :/ no cóż może i dobrze dwa dni wystarcza hahah oznajmiłam mężowi ze od jutra bzykamy się codziennie góra co drugi dzień cały miesiąc aż do @ nigdy nie działaliśmy cały cykl codziennie co drugi dzień wiec dalej próbujemy różności :p na ten cykl już stymulacja odpada bo dopiero muszę umówić nas na badanie nasienia w poniedziałek, wiec przed nami ostatni miesiąc przed stymulacja.

Hahaha szalone [emoji23] uwielbiam was czytać chociaż humorek można poprawić a ja po pracy dziś 3 dc a już prawie nie ma @ plamienie :/ no cóż może i dobrze dwa dni wystarcza hahah oznajmiłam mężowi ze od jutra bzykamy się codziennie góra co drugi dzień cały miesiąc aż do @ nigdy nie działaliśmy cały cykl codziennie co drugi dzień wiec dalej próbujemy różności :p na ten cykl już stymulacja odpada bo dopiero muszę umówić nas na badanie nasienia w poniedziałek, wiec przed nami ostatni miesiąc przed stymulacja.

szalony plan byle był owocny :D :) my pewnie znow wedlug teorii mojego gina bedziemy czekać z bzykaniem do momentu kiedy nam powie :pP:p ja w piatek zaczynam znów monitoring :p nie zebym miala jakaś nadzieje ze się uda :p ide bo się stęskniłam za ginekologiem :p

szalony plan byle był owocny :D :) my pewnie znow wedlug teorii mojego gina bedziemy czekać z bzykaniem do momentu kiedy nam powie :pP:p ja w piatek zaczynam znów monitoring :p nie zebym miala jakaś nadzieje ze się uda :p ide bo się stęskniłam za ginekologiem :p

Każdy powód jest dobry by odwiedzić gina [emoji23][emoji15]

Myśle, że dla każdej z nas temat nie jest obcy [emoji16] No przyznajcie się dziewczyny, jakie jeszcze macie „dziwactwa” na tym punkcie? [emoji16]
Ja jeszcze kolekcjonuje te paski i porownuje:)ale tylko z 3 lub dni przes okresem.ale juz w tym cyklu tak nie robilam bo jakos juz bez nadzieji jestem...

Ja jeszcze kolekcjonuje te paski i porownuje:)ale tylko z 3 lub dni przes okresem.ale juz w tym cyklu tak nie robilam bo jakos juz bez nadzieji jestem...

No brawo, pani kreatywna. To chyba nowy sposób [emoji106][emoji38] trzeba będzie wypróbować [emoji16]

Szczerze to myśle, ze codziennie przez cały cykl to chyba nawet Chuck Norris by nie podołał [emoji23]

Szczerze to myśle, ze codziennie przez cały cykl to chyba nawet Chuck Norris by nie podołał [emoji23]
Moj maz to.juz w polowie cyklu to ucieka jak mnie widzi,a ja mu mowie ze ja tez tego dla przjemnosci nie robie dont worry....dla wiekszego celu.generalnie mamy seksy na bejbi i seksy dla przyjemnosci:)

reklama
Myśle, że dla każdej z nas temat nie jest obcy [emoji16] No przyznajcie się dziewczyny, jakie jeszcze macie „dziwactwa” na tym punkcie? [emoji16]

U mnie skrupulatnie prowadzone wykresy, testy wklejane w kalendarz, cykle obstawione supłami, testy hcg od 8dpo, przy soft boxie, przy święte dziennym, w cieniu, pod lampka. Wypatruje te cienie jak głupia [emoji17]

Do góry