reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

reklama
Hahaha szalone [emoji23] uwielbiam was czytać chociaż humorek można poprawić a ja po pracy dziś 3 dc a już prawie nie ma @ plamienie :/ no cóż może i dobrze dwa dni wystarcza hahah oznajmiłam mężowi ze od jutra bzykamy się codziennie góra co drugi dzień cały miesiąc aż do @ nigdy nie działaliśmy cały cykl codziennie co drugi dzień wiec dalej próbujemy różności :p na ten cykl już stymulacja odpada bo dopiero muszę umówić nas na badanie nasienia w poniedziałek, wiec przed nami ostatni miesiąc przed stymulacja.

Hahaha szalone [emoji23] uwielbiam was czytać chociaż humorek można poprawić a ja po pracy dziś 3 dc a już prawie nie ma @ plamienie :/ no cóż może i dobrze dwa dni wystarcza hahah oznajmiłam mężowi ze od jutra bzykamy się codziennie góra co drugi dzień cały miesiąc aż do @ nigdy nie działaliśmy cały cykl codziennie co drugi dzień wiec dalej próbujemy różności :p na ten cykl już stymulacja odpada bo dopiero muszę umówić nas na badanie nasienia w poniedziałek, wiec przed nami ostatni miesiąc przed stymulacja.

szalony plan byle był owocny :D :) my pewnie znow wedlug teorii mojego gina bedziemy czekać z bzykaniem do momentu kiedy nam powie :pP:p ja w piatek zaczynam znów monitoring :p nie zebym miala jakaś nadzieje ze się uda :p ide bo się stęskniłam za ginekologiem :p

szalony plan byle był owocny :D :) my pewnie znow wedlug teorii mojego gina bedziemy czekać z bzykaniem do momentu kiedy nam powie :pP:p ja w piatek zaczynam znów monitoring :p nie zebym miala jakaś nadzieje ze się uda :p ide bo się stęskniłam za ginekologiem :p

Każdy powód jest dobry by odwiedzić gina [emoji23][emoji15]

Myśle, że dla każdej z nas temat nie jest obcy [emoji16] No przyznajcie się dziewczyny, jakie jeszcze macie „dziwactwa” na tym punkcie? [emoji16]
Ja jeszcze kolekcjonuje te paski i porownuje:)ale tylko z 3 lub dni przes okresem.ale juz w tym cyklu tak nie robilam bo jakos juz bez nadzieji jestem...

Ja jeszcze kolekcjonuje te paski i porownuje:)ale tylko z 3 lub dni przes okresem.ale juz w tym cyklu tak nie robilam bo jakos juz bez nadzieji jestem...

No brawo, pani kreatywna. To chyba nowy sposób [emoji106][emoji38] trzeba będzie wypróbować [emoji16]

Szczerze to myśle, ze codziennie przez cały cykl to chyba nawet Chuck Norris by nie podołał [emoji23]

Szczerze to myśle, ze codziennie przez cały cykl to chyba nawet Chuck Norris by nie podołał [emoji23]
Moj maz to.juz w polowie cyklu to ucieka jak mnie widzi,a ja mu mowie ze ja tez tego dla przjemnosci nie robie dont worry....dla wiekszego celu.generalnie mamy seksy na bejbi i seksy dla przyjemnosci:)

reklama
Myśle, że dla każdej z nas temat nie jest obcy [emoji16] No przyznajcie się dziewczyny, jakie jeszcze macie „dziwactwa” na tym punkcie? [emoji16]

U mnie skrupulatnie prowadzone wykresy, testy wklejane w kalendarz, cykle obstawione supłami, testy hcg od 8dpo, przy soft boxie, przy święte dziennym, w cieniu, pod lampka. Wypatruje te cienie jak głupia [emoji17]

Do góry