flor87
Fanka BB :)
Tylko jeszcze nie zdecydowalo czy w roku 2025 czy 2030 [emoji1787][emoji23]Pewnie na walentynki [emoji173]️[emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko jeszcze nie zdecydowalo czy w roku 2025 czy 2030 [emoji1787][emoji23]Pewnie na walentynki [emoji173]️[emoji16]
Hahaha szalone [emoji23] uwielbiam was czytać chociaż humorek można poprawić a ja po pracy dziś 3 dc a już prawie nie ma @ plamienie :/ no cóż może i dobrze dwa dni wystarcza hahah oznajmiłam mężowi ze od jutra bzykamy się codziennie góra co drugi dzień cały miesiąc aż do @ nigdy nie działaliśmy cały cykl codziennie co drugi dzień wiec dalej próbujemy różności na ten cykl już stymulacja odpada bo dopiero muszę umówić nas na badanie nasienia w poniedziałek, wiec przed nami ostatni miesiąc przed stymulacja.
szalony plan byle był owocny my pewnie znow wedlug teorii mojego gina bedziemy czekać z bzykaniem do momentu kiedy nam powie P ja w piatek zaczynam znów monitoring nie zebym miala jakaś nadzieje ze się uda ide bo się stęskniłam za ginekologiem
Ja jeszcze kolekcjonuje te paski i porownujeale tylko z 3 lub dni przes okresem.ale juz w tym cyklu tak nie robilam bo jakos juz bez nadzieji jestem...Myśle, że dla każdej z nas temat nie jest obcy [emoji16] No przyznajcie się dziewczyny, jakie jeszcze macie „dziwactwa” na tym punkcie? [emoji16]
Ja jeszcze kolekcjonuje te paski i porownujeale tylko z 3 lub dni przes okresem.ale juz w tym cyklu tak nie robilam bo jakos juz bez nadzieji jestem...
Hahaha szalone [emoji23] uwielbiam was czytać chociaż humorek można poprawić a ja po pracy dziś 3 dc a już prawie nie ma @ plamienie :/ no cóż może i dobrze dwa dni wystarcza hahah oznajmiłam mężowi ze od jutra bzykamy się codziennie góra co drugi dzień cały miesiąc aż do @ nigdy nie działaliśmy cały cykl codziennie co drugi dzień wiec dalej próbujemy różności na ten cykl już stymulacja odpada bo dopiero muszę umówić nas na badanie nasienia w poniedziałek, wiec przed nami ostatni miesiąc przed stymulacja.
Szczerze to myśle, ze codziennie przez cały cykl to chyba nawet Chuck Norris by nie podołał [emoji23]
Moj maz to.juz w polowie cyklu to ucieka jak mnie widzi,a ja mu mowie ze ja tez tego dla przjemnosci nie robie dont worry....dla wiekszego celu.generalnie mamy seksy na bejbi i seksy dla przyjemnosciSzczerze to myśle, ze codziennie przez cały cykl to chyba nawet Chuck Norris by nie podołał [emoji23]
Myśle, że dla każdej z nas temat nie jest obcy [emoji16] No przyznajcie się dziewczyny, jakie jeszcze macie „dziwactwa” na tym punkcie? [emoji16]