reklama
flor87
Fanka BB :)
Jesli domalujesz to zapomnij ze domalowalas hahha [emoji23][emoji1787]Najlepsze jest to, że za każdym razem kiedy się tak zachowuję, głos rozsądku mówi mi: „uspokój się, liczy się tylko kreska, która pojawi się w przeciągu 5 minut i będzie widoczna gołym okiem, bez żadnych ceregieli”, ale mój wewnętrzny psychol wtedy się odzywa i mówi: „nieeeee, nie słuchaj rozsądku, poćwiartuj test na części, prześwietli każdym możliwym światłem, jeśli ujrzysz choćby cien fabrycznego miejsca ba kreskę, to znaczy ze jesteś w ciąży HAHAHA!!!” Jak joker z batmana [emoji38][emoji38]
flor87
:-****Ja się witam w 3dc 14cs [emoji17], ten cykl będzie stymulowany! Jak nie zajdę to chyba dam sobie spokój. Może rozważę adopcje zarodka. Już nie wiem co robić [emoji3601]
flor87
To moze dzidzia zrobi Wam prezent nam termin na rocznice przeszedl wiec nie wiem na co ona juz czeka[emoji848][emoji848][emoji2955][emoji2955]Cześć dziewczyny dostałam okres wiec kolejne starania w lutym może dostane prezent na 15 rocznice [emoji23][emoji7]
Ewelina @
To moze dzidzia zrobi Wam prezent nam termin na rocznice przeszedl wiec nie wiem na co ona juz czeka[emoji848][emoji848][emoji2955][emoji2955]
Fajnie by było ale się nie nakręcam [emoji6][emoji6]
Loli05
Haha tez robie polowe z twojego opisu,kontrasty na roznych tlach juz odpuszczamNo oczywiście! W świetle słonecznym (bo akurat piękne słońce dzisiaj u mnie swieci), w sztucznym świetle, w powiększeniu przez lupę i podświetleniu latarką z telefonu. Również kładłam test na różnych tłach: białym, czarnym, różowym, zielonym, tak na wszelki wypadek, w nadziei, ze odpowiedni kontrast sprawi, że ta druga kreska jednak się pojawi! [emoji23][emoji23] od jakiegoś czasu kupuję te paskowe testy, bez obudowy. Po pierwsze ze względu na zanieczyszczenie, żeby było ekologicznie, a po drugie oszczędzam sobie tym samym rozbiórkę na części pierwsze danego testu [emoji16][emoji16]
Także, kiedy mówię, że dobrze to sprawdziłam to naprawdę mam to na myśli. [emoji16][emoji16]
O'Hara
To moze dzidzia zrobi Wam prezent nam termin na rocznice przeszedl wiec nie wiem na co ona juz czeka[emoji848][emoji848][emoji2955][emoji2955]
Pewnie na walentynki [emoji173]️[emoji16]
O'Hara
Myśle, że dla każdej z nas temat nie jest obcy [emoji16] No przyznajcie się dziewczyny, jakie jeszcze macie „dziwactwa” na tym punkcie? [emoji16]Haha tez robie polowe z twojego opisu,kontrasty na roznych tlach juz odpuszczam
1
183785
Gość
Ja teraz sprawdzałam pod światło, pod różnymi kątami a badań było mnóstwo... Mam całą grubą tekę i sama też robiłam badania, kupę kasy wydałam. Teraz już koniec. Jedynie to, co lekarz zaleci...
reklama
O'Hara
Ja teraz sprawdzałam pod światło, pod różnymi kątami a badań było mnóstwo... Mam całą grubą tekę i sama też robiłam badania, kupę kasy wydałam. Teraz już koniec. Jedynie to, co lekarz zaleci...
Ja tez mam cała kolekcje badan, przez całe życie nie widziałam tylu lekarzu, co przez ostatni rok No i tez już nie kombinuje, pokornie słucham lekarzy, nie wmawiam sobie i nie stosuje niczego, czego by mi nie kazali. [emoji16]
Podziel się: