reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

reklama
Ja se sikneam 7dpo [emoji16][emoji108] a co... jak szaleć to na maksa! I nie uwierzycie co?!! [emoji33][emoji33]
No bielutko... aż się zdziwiłam i sprawdziłam to naprawdę porządnie, uwierzcie mi na słowo :) No ale nic... dziwię się, ze mi to jeszcze chociaż ta jedna kreska w ogóle wychodzi [emoji38]
Tylko błagam bez takich: „7dpo to jeszcze wcześnie, nie można tak łatwo tracic nadziei...” i bla bla bla
Tym oto optymistycznym akcentem życzę miłej niedzieli [emoji16][emoji16][emoji8][emoji8]

Ja se sikneam 7dpo [emoji16][emoji108] a co... jak szaleć to na maksa! I nie uwierzycie co?!! [emoji33][emoji33]
No bielutko... aż się zdziwiłam i sprawdziłam to naprawdę porządnie, uwierzcie mi na słowo :) No ale nic... dziwię się, ze mi to jeszcze chociaż ta jedna kreska w ogóle wychodzi [emoji38]
Tylko błagam bez takich: „7dpo to jeszcze wcześnie, nie można tak łatwo tracic nadziei...” i bla bla bla
Tym oto optymistycznym akcentem życzę miłej niedzieli [emoji16][emoji16][emoji8][emoji8]
Hahaha [emoji1787] wyczuwam pokrewna duszę. A przeswietlalas pod kazdym mozliwym swiatlem?

Hahaha [emoji1787] wyczuwam pokrewna duszę. A przeswietlalas pod kazdym mozliwym swiatlem?

No oczywiście! W świetle słonecznym (bo akurat piękne słońce dzisiaj u mnie swieci), w sztucznym świetle, w powiększeniu przez lupę i podświetleniu latarką z telefonu. Również kładłam test na różnych tłach: białym, czarnym, różowym, zielonym, tak na wszelki wypadek, w nadziei, ze odpowiedni kontrast sprawi, że ta druga kreska jednak się pojawi! [emoji23][emoji23] od jakiegoś czasu kupuję te paskowe testy, bez obudowy. Po pierwsze ze względu na zanieczyszczenie, żeby było ekologicznie, a po drugie oszczędzam sobie tym samym rozbiórkę na części pierwsze danego testu [emoji16][emoji16]
Także, kiedy mówię, że dobrze to sprawdziłam to naprawdę mam to na myśli. [emoji16][emoji16]

Jak to 7dpo owulacji i tylko jedna kreska ? Skandal [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Najlepsze jest to, że za każdym razem kiedy się tak zachowuję, głos rozsądku mówi mi: „uspokój się, liczy się tylko kreska, która pojawi się w przeciągu 5 minut i będzie widoczna gołym okiem, bez żadnych ceregieli”, ale mój wewnętrzny psychol wtedy się odzywa i mówi: „nieeeee, nie słuchaj rozsądku, poćwiartuj test na części, prześwietli każdym możliwym światłem, jeśli ujrzysz choćby cien fabrycznego miejsca ba kreskę, to znaczy ze jesteś w ciąży HAHAHA!!!” Jak joker z batmana [emoji38][emoji38]

reklama
Ja się witam w 3dc 14cs [emoji17], ten cykl będzie stymulowany! Jak nie zajdę to chyba dam sobie spokój. Może rozważę adopcje zarodka. Już nie wiem co robić ‍♀️

Do góry