reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

reklama
Ja se sikneam 7dpo [emoji16][emoji108] a co... jak szaleć to na maksa! I nie uwierzycie co?!! [emoji33][emoji33]
No bielutko... aż się zdziwiłam i sprawdziłam to naprawdę porządnie, uwierzcie mi na słowo :) No ale nic... dziwię się, ze mi to jeszcze chociaż ta jedna kreska w ogóle wychodzi [emoji38]
Tylko błagam bez takich: „7dpo to jeszcze wcześnie, nie można tak łatwo tracic nadziei...” i bla bla bla
Tym oto optymistycznym akcentem życzę miłej niedzieli [emoji16][emoji16][emoji8][emoji8]

Ja se sikneam 7dpo [emoji16][emoji108] a co... jak szaleć to na maksa! I nie uwierzycie co?!! [emoji33][emoji33]
No bielutko... aż się zdziwiłam i sprawdziłam to naprawdę porządnie, uwierzcie mi na słowo :) No ale nic... dziwię się, ze mi to jeszcze chociaż ta jedna kreska w ogóle wychodzi [emoji38]
Tylko błagam bez takich: „7dpo to jeszcze wcześnie, nie można tak łatwo tracic nadziei...” i bla bla bla
Tym oto optymistycznym akcentem życzę miłej niedzieli [emoji16][emoji16][emoji8][emoji8]
Hahaha [emoji1787] wyczuwam pokrewna duszę. A przeswietlalas pod kazdym mozliwym swiatlem?

Hahaha [emoji1787] wyczuwam pokrewna duszę. A przeswietlalas pod kazdym mozliwym swiatlem?

No oczywiście! W świetle słonecznym (bo akurat piękne słońce dzisiaj u mnie swieci), w sztucznym świetle, w powiększeniu przez lupę i podświetleniu latarką z telefonu. Również kładłam test na różnych tłach: białym, czarnym, różowym, zielonym, tak na wszelki wypadek, w nadziei, ze odpowiedni kontrast sprawi, że ta druga kreska jednak się pojawi! [emoji23][emoji23] od jakiegoś czasu kupuję te paskowe testy, bez obudowy. Po pierwsze ze względu na zanieczyszczenie, żeby było ekologicznie, a po drugie oszczędzam sobie tym samym rozbiórkę na części pierwsze danego testu [emoji16][emoji16]
Także, kiedy mówię, że dobrze to sprawdziłam to naprawdę mam to na myśli. [emoji16][emoji16]

Jak to 7dpo owulacji i tylko jedna kreska ? Skandal [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Najlepsze jest to, że za każdym razem kiedy się tak zachowuję, głos rozsądku mówi mi: „uspokój się, liczy się tylko kreska, która pojawi się w przeciągu 5 minut i będzie widoczna gołym okiem, bez żadnych ceregieli”, ale mój wewnętrzny psychol wtedy się odzywa i mówi: „nieeeee, nie słuchaj rozsądku, poćwiartuj test na części, prześwietli każdym możliwym światłem, jeśli ujrzysz choćby cien fabrycznego miejsca ba kreskę, to znaczy ze jesteś w ciąży HAHAHA!!!” Jak joker z batmana [emoji38][emoji38]

reklama
Ja się witam w 3dc 14cs [emoji17], ten cykl będzie stymulowany! Jak nie zajdę to chyba dam sobie spokój. Może rozważę adopcje zarodka. Już nie wiem co robić ‍♀️

Do góry