reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

To powodzenia! Ja będę testować dopiero gdzieś za 10 dni, o ile w ogóle będę, bo nieraz to mnie kur***a weźmie to mi się w ogóle nie chce testowac, a nieraz na odwrót, ze potrafię wysikiwać po dwa testy dziennie już od dwóch dni po [emoji23] i patrze na te testy pod każdym katem, w różnym świetle, po lupą, w negatywie na telefonie żeby się upewnić na 100%, ze na pewno jest biel [emoji23] to już chyba podchodzi pod psychiatryka [emoji38]

haha leje z nas :) ja czasem tez tak robie ;p

reklama
Z pewnego powodu zbieram te pochłaniacze wilgoci z testow, mam już całkiem pokaźna kolekcje... niektóre, ale znacznie mniejsza cześć pochodzi z testow owulacyjnych, reszta to ciążowe... nie wiem czy zdjęcie oddaje rzeczywistość, ale patrzcie i podziwiajcie...
IMG_3214.JPG

Wiec uważam się za specjalistę w testowaniu [emoji23][emoji23]

Z pewnego powodu zbieram te pochłaniacze wilgoci z testow, mam już całkiem pokaźna kolekcje... niektóre, ale znacznie mniejsza cześć pochodzi z testow owulacyjnych, reszta to ciążowe... nie wiem czy zdjęcie oddaje rzeczywistość, ale patrzcie i podziwiajcie...
Zobacz załącznik 929750
hehe o matko ;p
ja ost rozdarlam jeden razem z testem ;p;p

Zobacz załącznik 929750

Oooo Boziu a czemu to zbierasz ? Jak można wiedzieć [emoji23] może specjalnie nie możesz zajść w ciąże bo ten na gorze chce bys kolekcje prowadziła [emoji23]bez obrazy oczywiście :p to żarcik ale współczuje ... ja nie wiem ile testów zrobiłam myśle ze z 20 napewno bo nie raz robiłam po 2-3 testy na jeden cykl ale po wszystkich białych od roku raptem zrobiłam jeden bo myślałam ze się naprawdę udało miałam w tedy piękny sluz itd ale no co ten na gorze stwierdził a niech się pomęczy jeszcze [emoji57]

Oooo Boziu a czemu to zbierasz ? Jak można wiedzieć [emoji23] może specjalnie nie możesz zajść w ciąże bo ten na gorze chce bys kolekcje prowadziła [emoji23]bez obrazy oczywiście :p to żarcik ale współczuje ... ja nie wiem ile testów zrobiłam myśle ze z 20 napewno bo nie raz robiłam po 2-3 testy na jeden cykl ale po wszystkich białych od roku raptem zrobiłam jeden bo myślałam ze się naprawdę udało miałam w tedy piękny sluz itd ale no co ten na gorze stwierdził a niech się pomęczy jeszcze [emoji57]

Mąż mnie kiedyś poprosił, ze jakby mi się trafiły te torebeczki, to żebym ich nie wyrzucała, bo mu są potrzebne. Już nawet nie pamietam do czego. W każdym razie ja tak zbieram, on się nigdy nie upomniał, a ja pokochałam tę kolekcje. Ciężko mi się będzie tego pozbyć [emoji23][emoji23] jak mnie dzieciak będzie wkurzał, to mu rzucę pod nos i powiem: „ja przez takie piekło przeszłam, a ty mi tu pyskujesz gnoju jeden! Szanować matkę trzeba!” [emoji38]

reklama
Do góry