reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Ja dziewczyny dwa dni do @ cycki przestały mnie bolec zawsze bolały do @ ale pryszcz wyskoczył wiec nadchodzi :/ zwiastun wysłała małpa [emoji23]

reklama
O to moje falszywe II
1546415381434.jpeg

Mnie się już zdarzyło ze dwa razy, ze jak test wysechł to pojawiał się cien drugiej kreski, ale cien, a u ciebie to jest wyraźna kreska, chociaż test wyglada tez trochę na zalany. W pierwszych minutach nie było na nim nic kompletnie? Uważnie patrzyłaś? [emoji16] który masz dc, i jak długie masz cykle zazwyczaj? Opowiadaj [emoji16]

Mnie się już zdarzyło ze dwa razy, ze jak test wysechł to pojawiał się cien drugiej kreski, ale cien, a u ciebie to jest wyraźna kreska, chociaż test wyglada tez trochę na zalany. W pierwszych minutach nie było na nim nic kompletnie? Uważnie patrzyłaś? [emoji16] który masz dc, i jak długie masz cykle zazwyczaj? Opowiadaj [emoji16]
Nie bylo kompletnie nic i na tym dzis tez nic ;-) także nie ma bata :p dzis pewnie przylezie @ bo na dzis badz jutro mam termin [emoji39] a cykle to przewaznie 28 ;-) aczkolwiek 2 dni w ta czy w tamta to tez norma ;-) ale ten test to moge na prima aprilis zostawic [emoji1787]

Nie bylo kompletnie nic i na tym dzis tez nic ;-) także nie ma bata :p dzis pewnie przylezie @ bo na dzis badz jutro mam termin [emoji39] a cykle to przewaznie 28 ;-) aczkolwiek 2 dni w ta czy w tamta to tez norma ;-) ale ten test to moge na prima aprilis zostawic [emoji1787]

No, to nie ma co fisiowac. Taki głupi żarcik od losu. Bywa, mi w poprzednim cyklu wyszedł taki cien cienia na teście i to wieczorem, jakoś 10dpo i już się podjaralam, mało z siebie nie wyszłam, nie spałam cała noc. Rano siknelam na test (ba! Odrazu na dwa!) tej samej firmy i niestety powalająca biel :) niestety te testy niekiedy tez bywają felerne. Rzadko się zdarza, ale się zdarza, tak sobie głupio los z nas żartuje. Sprawdza nasze poczucie humoru [emoji16]

I tu powinien wjechać stały tekst: „zobaczysz, ze jak odpuścisz to się uda!” [emoji23][emoji23] No kto się odważy?! [emoji16][emoji16]

Uwielbiam te teksty! Albo wez wyjedź na wakacji i od razu zaskoczy, my pojechaliśmy gdzieś tam i wróciłam i dwie kreseczki

Myślę, że będziemy wspaniałymi matkami [emoji7][emoji16]

Jestem tego pewna! Najlepszymi, tyle milosci mamy do obdarowania!

Całkiem solidne te kreski!
U mnie evap był wczoraj, dał nadzieje, a rano znowu biel.
U mnie wyglądało to tak
IMG_1804.JPG
po 15 minutach.

Uwielbiam te teksty! Albo wez wyjedź na wakacji i od razu zaskoczy, my pojechaliśmy gdzieś tam i wróciłam i dwie kreseczki

Jestem tego pewna! Najlepszymi, tyle milosci mamy do obdarowania!

Całkiem solidne te kreski!
U mnie evap był wczoraj, dał nadzieje, a rano znowu biel.
U mnie wyglądało to tak Zobacz załącznik 929705 po 15 minutach.

mamy obie ciaze widmo ;p;p

reklama
No, to nie ma co fisiowac. Taki głupi żarcik od losu. Bywa, mi w poprzednim cyklu wyszedł taki cien cienia na teście i to wieczorem, jakoś 10dpo i już się podjaralam, mało z siebie nie wyszłam, nie spałam cała noc. Rano siknelam na test (ba! Odrazu na dwa!) tej samej firmy i niestety powalająca biel :) niestety te testy niekiedy tez bywają felerne. Rzadko się zdarza, ale się zdarza, tak sobie głupio los z nas żartuje. Sprawdza nasze poczucie humoru [emoji16]

dobitnie :p na zasadzie chciałaś zobaczyć dwie kreski to masz II :p nie mówiłaś ze chcesz po 5 min ;p;p to masz po 5 godzinach ;-)

Do góry