reklama
O'Hara
Fanka BB :)
Ja dziewczyny dwa dni do @ cycki przestały mnie bolec zawsze bolały do @ ale pryszcz wyskoczył wiec nadchodzi :/ zwiastun wysłała małpa [emoji23]
A nie testujesz? ja mam dopiero 15dc, nie mogę się już doczekać nowego, bo tym razem będzie znowu inseminacja
flor87
Hmmm a nie dało to do myślenia ? W sumie @ jeszcze nie masz? Może jest jakas mała nadzieja ? Ja nigdy nie milam kreski drugiej nawet po dłuższym czasie
Zrobilam dzis i byl negatyw. Chcialam wam przeslac ten falszywy ale cos nie idzie
O'Hara
O to moje falszywe IIZobacz załącznik 929685
Mnie się już zdarzyło ze dwa razy, ze jak test wysechł to pojawiał się cien drugiej kreski, ale cien, a u ciebie to jest wyraźna kreska, chociaż test wyglada tez trochę na zalany. W pierwszych minutach nie było na nim nic kompletnie? Uważnie patrzyłaś? [emoji16] który masz dc, i jak długie masz cykle zazwyczaj? Opowiadaj [emoji16]
flor87
Nie bylo kompletnie nic i na tym dzis tez nic ;-) także nie ma bata dzis pewnie przylezie @ bo na dzis badz jutro mam termin [emoji39] a cykle to przewaznie 28 ;-) aczkolwiek 2 dni w ta czy w tamta to tez norma ;-) ale ten test to moge na prima aprilis zostawic [emoji1787]Mnie się już zdarzyło ze dwa razy, ze jak test wysechł to pojawiał się cien drugiej kreski, ale cien, a u ciebie to jest wyraźna kreska, chociaż test wyglada tez trochę na zalany. W pierwszych minutach nie było na nim nic kompletnie? Uważnie patrzyłaś? [emoji16] który masz dc, i jak długie masz cykle zazwyczaj? Opowiadaj [emoji16]
O'Hara
Nie bylo kompletnie nic i na tym dzis tez nic ;-) także nie ma bata dzis pewnie przylezie @ bo na dzis badz jutro mam termin [emoji39] a cykle to przewaznie 28 ;-) aczkolwiek 2 dni w ta czy w tamta to tez norma ;-) ale ten test to moge na prima aprilis zostawic [emoji1787]
No, to nie ma co fisiowac. Taki głupi żarcik od losu. Bywa, mi w poprzednim cyklu wyszedł taki cien cienia na teście i to wieczorem, jakoś 10dpo i już się podjaralam, mało z siebie nie wyszłam, nie spałam cała noc. Rano siknelam na test (ba! Odrazu na dwa!) tej samej firmy i niestety powalająca biel niestety te testy niekiedy tez bywają felerne. Rzadko się zdarza, ale się zdarza, tak sobie głupio los z nas żartuje. Sprawdza nasze poczucie humoru [emoji16]
I tu powinien wjechać stały tekst: „zobaczysz, ze jak odpuścisz to się uda!” [emoji23][emoji23] No kto się odważy?! [emoji16][emoji16]
Uwielbiam te teksty! Albo wez wyjedź na wakacji i od razu zaskoczy, my pojechaliśmy gdzieś tam i wróciłam i dwie kreseczki
Myślę, że będziemy wspaniałymi matkami [emoji7][emoji16]
Jestem tego pewna! Najlepszymi, tyle milosci mamy do obdarowania!
O to moje falszywe IIZobacz załącznik 929685
Całkiem solidne te kreski!
U mnie evap był wczoraj, dał nadzieje, a rano znowu biel.
U mnie wyglądało to tak
flor87
Uwielbiam te teksty! Albo wez wyjedź na wakacji i od razu zaskoczy, my pojechaliśmy gdzieś tam i wróciłam i dwie kreseczki
Jestem tego pewna! Najlepszymi, tyle milosci mamy do obdarowania!
Całkiem solidne te kreski!
U mnie evap był wczoraj, dał nadzieje, a rano znowu biel.
U mnie wyglądało to tak Zobacz załącznik 929705 po 15 minutach.
mamy obie ciaze widmo ;p;p
reklama
flor87
No, to nie ma co fisiowac. Taki głupi żarcik od losu. Bywa, mi w poprzednim cyklu wyszedł taki cien cienia na teście i to wieczorem, jakoś 10dpo i już się podjaralam, mało z siebie nie wyszłam, nie spałam cała noc. Rano siknelam na test (ba! Odrazu na dwa!) tej samej firmy i niestety powalająca biel niestety te testy niekiedy tez bywają felerne. Rzadko się zdarza, ale się zdarza, tak sobie głupio los z nas żartuje. Sprawdza nasze poczucie humoru [emoji16]
dobitnie na zasadzie chciałaś zobaczyć dwie kreski to masz II nie mówiłaś ze chcesz po 5 min ;p;p to masz po 5 godzinach ;-)
Podziel się: