reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Ja dziewczyny dwa dni do @ cycki przestały mnie bolec zawsze bolały do @ ale pryszcz wyskoczył wiec nadchodzi :/ zwiastun wysłała małpa [emoji23]

reklama
O to moje falszywe II
1546415381434.jpeg

Mnie się już zdarzyło ze dwa razy, ze jak test wysechł to pojawiał się cien drugiej kreski, ale cien, a u ciebie to jest wyraźna kreska, chociaż test wyglada tez trochę na zalany. W pierwszych minutach nie było na nim nic kompletnie? Uważnie patrzyłaś? [emoji16] który masz dc, i jak długie masz cykle zazwyczaj? Opowiadaj [emoji16]

Mnie się już zdarzyło ze dwa razy, ze jak test wysechł to pojawiał się cien drugiej kreski, ale cien, a u ciebie to jest wyraźna kreska, chociaż test wyglada tez trochę na zalany. W pierwszych minutach nie było na nim nic kompletnie? Uważnie patrzyłaś? [emoji16] który masz dc, i jak długie masz cykle zazwyczaj? Opowiadaj [emoji16]
Nie bylo kompletnie nic i na tym dzis tez nic ;-) także nie ma bata :p dzis pewnie przylezie @ bo na dzis badz jutro mam termin [emoji39] a cykle to przewaznie 28 ;-) aczkolwiek 2 dni w ta czy w tamta to tez norma ;-) ale ten test to moge na prima aprilis zostawic [emoji1787]

Nie bylo kompletnie nic i na tym dzis tez nic ;-) także nie ma bata :p dzis pewnie przylezie @ bo na dzis badz jutro mam termin [emoji39] a cykle to przewaznie 28 ;-) aczkolwiek 2 dni w ta czy w tamta to tez norma ;-) ale ten test to moge na prima aprilis zostawic [emoji1787]

No, to nie ma co fisiowac. Taki głupi żarcik od losu. Bywa, mi w poprzednim cyklu wyszedł taki cien cienia na teście i to wieczorem, jakoś 10dpo i już się podjaralam, mało z siebie nie wyszłam, nie spałam cała noc. Rano siknelam na test (ba! Odrazu na dwa!) tej samej firmy i niestety powalająca biel :) niestety te testy niekiedy tez bywają felerne. Rzadko się zdarza, ale się zdarza, tak sobie głupio los z nas żartuje. Sprawdza nasze poczucie humoru [emoji16]

I tu powinien wjechać stały tekst: „zobaczysz, ze jak odpuścisz to się uda!” [emoji23][emoji23] No kto się odważy?! [emoji16][emoji16]

Uwielbiam te teksty! Albo wez wyjedź na wakacji i od razu zaskoczy, my pojechaliśmy gdzieś tam i wróciłam i dwie kreseczki

Myślę, że będziemy wspaniałymi matkami [emoji7][emoji16]

Jestem tego pewna! Najlepszymi, tyle milosci mamy do obdarowania!

Całkiem solidne te kreski!
U mnie evap był wczoraj, dał nadzieje, a rano znowu biel.
U mnie wyglądało to tak
IMG_1804.JPG
po 15 minutach.

Uwielbiam te teksty! Albo wez wyjedź na wakacji i od razu zaskoczy, my pojechaliśmy gdzieś tam i wróciłam i dwie kreseczki

Jestem tego pewna! Najlepszymi, tyle milosci mamy do obdarowania!

Całkiem solidne te kreski!
U mnie evap był wczoraj, dał nadzieje, a rano znowu biel.
U mnie wyglądało to tak Zobacz załącznik 929705 po 15 minutach.

mamy obie ciaze widmo ;p;p

reklama
No, to nie ma co fisiowac. Taki głupi żarcik od losu. Bywa, mi w poprzednim cyklu wyszedł taki cien cienia na teście i to wieczorem, jakoś 10dpo i już się podjaralam, mało z siebie nie wyszłam, nie spałam cała noc. Rano siknelam na test (ba! Odrazu na dwa!) tej samej firmy i niestety powalająca biel :) niestety te testy niekiedy tez bywają felerne. Rzadko się zdarza, ale się zdarza, tak sobie głupio los z nas żartuje. Sprawdza nasze poczucie humoru [emoji16]

dobitnie :p na zasadzie chciałaś zobaczyć dwie kreski to masz II :p nie mówiłaś ze chcesz po 5 min ;p;p to masz po 5 godzinach ;-)

Do góry