reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Uwielbiam te teksty! Albo wez wyjedź na wakacji i od razu zaskoczy, my pojechaliśmy gdzieś tam i wróciłam i dwie kreseczki

Jestem tego pewna! Najlepszymi, tyle milosci mamy do obdarowania!

Całkiem solidne te kreski!
U mnie evap był wczoraj, dał nadzieje, a rano znowu biel.
U mnie wyglądało to tak Zobacz załącznik 929705 po 15 minutach.

hmmm... z tymi wakacjami... moze trzeba jechac tam gdzie ta osoba do tego samego hotelu i łóżka hahaha to wtedy sie uda ;) <LOL> ;)))))

reklama
Może stworzymy taką listę „złotych porad” i wrzucimy na główną stronę żeby już nikt się nie musiał powtarzać? [emoji16] reasumując mamy już:
1. Pojedź na wakacje, na pewno się uda!
2. Jak odpuścisz lub przestaniesz o tym myśleć, na pewno się uda!
3. Tez się długo staraliśmy, wam tez się uda. Jak nie w tym cyklu to w następnym. Będzie dobrze!
Coś dorzucacie? [emoji38]

Może stworzymy taką listę „złotych porad” i wrzucimy na główną stronę żeby już nikt się nie musiał powtarzać? [emoji16] reasumując mamy już:
3. Tez się długo staraliśmy, wam tez się uda. Jak nie w tym cyklu to w następnym. Będzie dobrze!

dorzuce :D jak pomysle :p albo jak ktos mi cos powie :D:D:D

Hahha dobre dobre [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A nie testujesz? :) ja mam dopiero 15dc, nie mogę się już doczekać nowego, bo tym razem będzie znowu inseminacja :)

Ja dziś 30 dc jutro powinna być ale mam już fazę na słodycze wiec raczej będzie jak w zegraku już po tylu testach negatywnych obiecałam sobie ze nie testuje dopiero jak mi się spóźni kilka dni.

reklama
To powodzenia! Ja będę testować dopiero gdzieś za 10 dni, o ile w ogóle będę, bo nieraz to mnie kur***a weźmie to mi się w ogóle nie chce testowac, a nieraz na odwrót, ze potrafię wysikiwać po dwa testy dziennie już od dwóch dni po [emoji23] i patrze na te testy pod każdym katem, w różnym świetle, po lupą, w negatywie na telefonie żeby się upewnić na 100%, ze na pewno jest biel [emoji23] to już chyba podchodzi pod psychiatryka [emoji38]

Do góry