reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

reklama
Dziewczyny! Życzę Wam wszystkiego najcudowniejszego, aby ten 2019 okazał się pelny wymarzonych cudów [emoji64][emoji64]!!!

Dziewczyny! Życzę Wam wszystkiego najcudowniejszego, aby ten 2019 okazał się pelny wymarzonych cudów [emoji64][emoji64]!!!

Również kochane kobietki abyśmy w końcu zostały mamami czy pierwsze dziecka czy kolejnego ale tymi wymarzonymi ! Ale by ten rok był pełny spełnionych celów !! [emoji813]️[emoji181][emoji813]️

Myśle, ze to bardziej chodzi o to, żeby poczuć, ze to jednak realne. Zobaczyć dwie kreski, i uwierzyć, ze możliwe. Bo gdy widzisz rok czy dwa tylko biel na teście to ciężko uwierzyć, ze i do nas uśmiechnie się słońce!
Zadna z nas nie pragnie poronic, ale dziwne myśli się rodzą z frustracji.

Ja bardzo chętnie bliźniaczki [emoji7][emoji7][emoji7]
Moje wielkie marzenie[emoji23][emoji23][emoji23]

U mnie nie ma co leczyć, wszystko ok, u męża tez, dzieci mamy. A tu taka dupa! Naprawdę nastawiłam się na 2-3 miesiace starań, max 6, a tu 13cs ‍♀️[emoji850]
I jakoś mi ciężko...

A gdzie sprzedają dzieci [emoji28]
Troche w tym prawdy jest... Ja słyszałam bijące serduszko a 20 godz później nie zostało już nic... Ale to poronienie przynajmniej sprawiło, że już wiedziałam, że mogę zajść w ciążę. Wcześniej byłam pewna, że to się nigdy nie stanie.
Ale za to teraz panicznie się boję żeby tym razem już nic się nie stało i pewnie gdyby nie te złe doświadczenia potrafiła bym się cieszyc w pełni w tej chwili...

Kochane moje!
Niech ten Nowy Rok będzie lepszy niż ten odchodzący! Niech od pierwszych dni sypia się nam pozytywne testy! Niech każda cieszy się wymarzonym brzuszkiem i swoim dzieciątkiem [emoji7][emoji8]

Kwas foliowy w dużych dawkach jest toksyczny. Ale w standardowych jest ok. PTG zaleca brać jeszcze wit D i jod. A jakich firm bierzecie suple ?

Wszystkiego najlepszego! Nie będę ściemniać jakimiś życzeniami, ze pieniędzy, ze miłości itp... Zwyczajnie, życzę ciąż i pięknych, różowych, pachnących, zdrowych bobasków! Tak! Sobie i wam tego właśnie życzę! [emoji16][emoji120][emoji256]

Kwas foliowy w dużych dawkach jest toksyczny. Ale w standardowych jest ok. PTG zaleca brać jeszcze wit D i jod. A jakich firm bierzecie suple ?

No wiadomo, ze nie biorę przecież całego opakowania na raz [emoji4] tylko codziennie po jednej tabletce [emoji4] nie przejmuje się jakoś tą toksycznością, bo gdyby tak podsumować powietrze jakim oddychamy, jedzenie jakie jemy, w ogóle planeta na jakiej dziś żyjemy, to jedna wielka toksyna! Wiec nie sądzę, by mała tableteczka kwasu foliowego dziennie mogła mnie zabić [emoji16][emoji16] a jeśli chodzi o suplementy, to ja do tej pory brałam tylko kwas foliowy, ale przy inseminacji dali mi takie tabletki w których jest wszystko, od kwasu foliowego, poprzez wit d, b od 2 do 8, jod, a na żelazie i magnezie kończąc. Taka malutka tableteczka, a taki potencjał. Kto by pomyślał [emoji848] jak w Matriksie [emoji16][emoji16]

reklama
Tyle, ze strasznie śmierdzą te tabletki No ale wszystko zniese ;)
Hehe kumulacja witamin ale jak lykniesz szybko i zapijesz to nie poczujesz heheh ja umieram od wczoraj na jakis migrenowy bol glowy piekny poczatek roku [emoji1787][emoji1787][emoji1787] kazdy dzien potem bedzie piękniejszy bez tego bolu [emoji39][emoji1787]

Do góry