reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Prawdziwego dzieła sztuki nie da się odwalić w 5 minut, dlatego spokojnie ;) ale z doświadczenia wiem, ze masz już dość takiego pierniczenia wobec tego nie będę sie wywodzić [emoji16] a na jakim etapie cyklu jesteś? :)
Hehe to bedzie arcydzielo faktycznie tak jak u Ciebie [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] a Ci powiem ze chyba 21dc. Ale bylam przez 2 tyg chora z goraczka woec na nic nie liczę. Nawet bym ci nie powiedziala ktory dzien cyklu, ale sprawdzialam wczoraj tylko po to zeby wiedziec kiedy @ przylezie [emoji23]

reklama
Hehe to bedzie arcydzielo faktycznie tak jak u Ciebie [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] a Ci powiem ze chyba 21dc. Ale bylam przez 2 tyg chora z goraczka woec na nic nie liczę. Nawet bym ci nie powiedziala ktory dzien cyklu, ale sprawdzialam wczoraj tylko po to zeby wiedziec kiedy @ przylezie [emoji23]

No to szykuj siły na kolejny cykl, by stworzyć absolutne arcydzieło wszechczłowieczeństwa [emoji16]

Wiem, wiem, że jestem w lepszej sytuacji bo jednego pyskacza już mam. I dlatego też nie biorę pod uwagę szczepien, wlewów itp.. ja po przerwie 20 cyklowej, znów zachodze w ciążę , ale niestety leci wszystko w pizdu... niestety chęć posiadania drugiego dziecka jest przeogromna.. o pierwsze się nie starałam więc nie wiem jak to jest, ale staranie o drugie jest dla mnie straszne..i nie potrafię odpuścić. Każda stratą też zajebiście boli..ehhh wiem punkt widzenia zawsze, zależy od miejsca siedzenia...i ja naprawdę doceniam, że mam jedno, nie chciałabym być na waszym miejscu..ale na swoim chcę drugie dziecko.
I teraz jestem jeszcze w tym zajebistym czasie po owulacji..i znów czekam!! Nienawidzę czekania, jestem cierpliwa, ale no ileż można ?! I zygac mi się chce tym czekaniem.. zrobiłam pierdyliony testów, każda tu przebijam

Wiem, wiem, że jestem w lepszej sytuacji bo jednego pyskacza już mam. I dlatego też nie biorę pod uwagę szczepien, wlewów itp.. ja po przerwie 20 cyklowej, znów zachodze w ciążę , ale niestety leci wszystko w pizdu... niestety chęć posiadania drugiego dziecka jest przeogromna.. o pierwsze się nie starałam więc nie wiem jak to jest, ale staranie o drugie jest dla mnie straszne..i nie potrafię odpuścić. Każda stratą też zajebiście boli..ehhh wiem punkt widzenia zawsze, zależy od miejsca siedzenia...i ja naprawdę doceniam, że mam jedno, nie chciałabym być na waszym miejscu..ale na swoim chcę drugie dziecko.
I teraz jestem jeszcze w tym zajebistym czasie po owulacji..i znów czekam!! Nienawidzę czekania, jestem cierpliwa, ale no ileż można ?! I zygac mi się chce tym czekaniem.. zrobiłam pierdyliony testów, każda tu przebijam
Rozumiem ze chcesz drugie,bo ja tez mam jedno tylko/az.ja sie tez dlugo staralam ponad dwa lata,i teraz sie wkolko martwie czy nie poronie i czy bedzie zarodek,bo narazie tylko pecherzyk z woreczkiem zoltkowym i ciaza duzo mlodsza.trzymam kciuki za Ciebie:)

Hola hola! Jeśli o testy chodzi to nie sadze... myśle, ze rekord należy jednak do mnie! [emoji6][emoji6][emoji16]

@Loli05 dzięki, za ciebie też trzymam kciuki, wiem też jak to jest jak czeka się czy coś z tego będzie, krechy to dopiero połowa sukcesu. @O'Hara widziałam twoja stertę :laugh2:, ale przepraszam wyprzedzam cię ;p około 5w cyklu daje nam 100 przez ostatnie nie całe dwa lata..nie liczę ile było wcześniej, do tego owulaki.. i to mówię tylko o ostatnim czasie, a co było wcześniej...hahaha, ale ja jestem bardzo chora na umyśle ..

hehe wiem czekanie jest wnerwiające :) cały miesiąc za miesiącem w kółko to samo , owu i czekanie i znow @ owu i czekanie ;) :p

@Loli05 dzięki, za ciebie też trzymam kciuki, wiem też jak to jest jak czeka się czy coś z tego będzie, krechy to dopiero połowa sukcesu. @O'Hara widziałam twoja stertę :laugh2:, ale przepraszam wyprzedzam cię ;p około 5w cyklu daje nam 100 przez ostatnie nie całe dwa lata..nie liczę ile było wcześniej, do tego owulaki.. i to mówię tylko o ostatnim czasie, a co było wcześniej...hahaha, ale ja jestem bardzo chora na umyśle ..
to trafiłaś na dobre forum :p :D

Hehehe, ja jestem przodownik psychozy..nie wytzrmacie ze mną, w sumie sama ze sobą już nie mogę ;)
Właśnie dumam nad swoją podwojna owulację, bo powinnam mieć w niedzielę, a teraz mam znowu !? Aż zrobiłam testy owulacyjne, wczoraj pozytyw, dziś większy pozytyw...no o co kurna biega!? Już myślami że nic mnie nie zaskoczy, a tu taka dupa.

reklama
Hehehe, ja jestem przodownik psychozy..nie wytzrmacie ze mną, w sumie sama ze sobą już nie mogę ;)
Właśnie dumam nad swoją podwojna owulację, bo powinnam mieć w niedzielę, a teraz mam znowu !? Aż zrobiłam testy owulacyjne, wczoraj pozytyw, dziś większy pozytyw...no o co kurna biega!? Już myślami że nic mnie nie zaskoczy, a tu taka dupa.
to Cię w prowadzę jeszcze większą psychozę , ponoć we wczesnej ciąży pozytywne wychodzą :D

Do góry