Loli05
Fanka BB :)
O matko,przeciez ja ci tego nie napisalam zeby cie dobic czy cos?!przepraszam cie ale poprostu nie rozumiem po co ci lek na stymulacje owulacji skoro ja masz,ale ze ja nie rozumiem to nie znaczy ze lekarz sie myli!!.masz racje zaden ze mnie lekarz,ja tylko czytalam sobie intetnet, jak zostal mi przepisany clo i napisalam ci ze mnie to dziwi.moze to bedzie twoj zloty sposob na ciaze,moze tak sie robi.ja ci zycze tej ciazy z calego serca,po co mialabym cie dobijac!?ja to napisalam bo sie zmartwilam,lekarze sa rozni z tego co sie czyta,skoro ty masz takiego dobrego to pewnie wie co robi.ty sie tak nie denerwuj,masz zdrowa macice itp,pewnie sprobuj z clo skoro inaczej nie wychodzi to moze to cos tam ruszy.Tzn. Wogole nie rozumiem. Teraz o co wam chodzi. Czasami żałuję, że wogole się tu udzielam... Może ja naprawdę wierzę w to co dr mi powiedziała i jej ufam... W końcu jest lekarzem. Bardzo polecanym.. Nie rozumiem.. Po co odrazu stosujecie czarnowidztwo zanim wogole zaczęłam kuracje... Ja też chcę być w ciąży Loli i naprawdę nie rozumiem co chciałaś osiągnąć wogole swoim komentarzem.. Trzymajcie się i powodzenia. Od was też muszę sobie odpocząć.
Dzięki... Naprawdę było mi dziś lepiej.. Naprawdę się cieszyłam.. Naprawdę wierzyłam w to wszystko.. Ale skutecznie podcielyscie mi skrzydła....
Wybaczcie, ale ja wysiadam z tej chorej karuzeli nakrecania się i wyszukiwania w każdej rzeczy symptomów zła I niepowodzenia. Jestem już chyba na to za duża.