reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

@Loli05 cieszyc się, a jak by inaczej , pierwsze miejsce zawsze w cenie :p w końcu w księdze rekordów Guinnessa są rozniaste osobliwości

reklama
Dziewczyny potrzebuje wsparcia..jestem w najwspanialszym okresie po owulacyjnym iiiii kuźwa się nakręcam..a wszystko przez testy owulacyjne! Od paru dni wychodzą pozytywne..proszę kopnięcie mnie w tyłek.. stara a głupia... Nawet nie pytajcie dlaczego robię owulaki po owulacji.. nie no najchętniej rozpędziła bym się i walnęła w ścianę ...

Dziewczyny potrzebuje wsparcia..jestem w najwspanialszym okresie po owulacyjnym iiiii kuźwa się nakręcam..a wszystko przez testy owulacyjne! Od paru dni wychodzą pozytywne..proszę kopnięcie mnie w tyłek.. stara a głupia... Nawet nie pytajcie dlaczego robię owulaki po owulacji.. nie no najchętniej rozpędziła bym się i walnęła w ścianę ...
Ile jestes przed okresem?no ja ci kopniaka nie dam bo mi tez owu testy zaczely wychodzic jak pyklo

To byl moj pierwszy owu test,z ciekawosci chyba w dzien okresu lub dzien po,pozniej juz byly coraz mocniejsze
20190204_182911.jpg

Jakieś 6, ale to tak jak by było jak w zegarku, a teraz nie mam bladego pojęcia kiedy była owulka..wiem, że wychodzą bo kiedyś mi pokazy, ale robiłam wtedy konsekwentnie cały cykl. I wtedy na owulke ściemniały, po zajaśniały, a potem ciemniały.. najśmieszniejsze jest to, że po pierwsze ciąża nie ucieknie jak jest, po drugie jak będą dwie kreski to daleka droga do dziecka w moim przypadku. I ja wiem to wszystko, i co nakręciłam się nie wiadomo na co..usunęła bym myśl o staraniach zaraz po owulacji najchętniej...

reklama
Do góry