reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Zrobiło nam się trochę forum pazdziernikowek tutaj :) ja miałabym termin n 25. 10 więc zazdro :p a marzyl mi się PAŹDZIERNIK :p Listopada też nie będzie, bo w tym miesiącu robimy reset:p może grudzień :) chociaż kiedyś planowaliśmy z mężem, że drugie będzie w 2020 roku więc same rozumiecie...

Wracając do rzeczy. Wróciłam właśnie od gin. Została mi zrobiona cytologia.. Bardzo szybkie usg w gratisie, które ujawniło... Totalnie zdrowiutki organ rodny.. Macica piękna, jajniki też, no Mucha nie siada. :)
Żadnych torbiel czy miesniakow których się bałam, pusciutenka po @ naprawdę wyglądała ładnie :)

Z zaleceń dostałam jakiś mega produkt z fwasem foliowy +acard.. Dodatkowo Clo na pobudzenie owulacji, mimo, że występuje, Pani dr tak zgrabnie ujęła, że nie zaszkodzi, a jedynie może pojawić się "podwójne" powikłanie :p mam je brać 3-7dc więc ten cykl i tak stracony, więc dobrze, że sobie odpoczywamy.
Dodatkowo, dama jakieś tabsy dla starego... Żeby mu pobudzić plemniki do działania. No i mam się do niej stawić już w ciąży:) powiem wam, że czuję się spokojniejsza i jakaś taka pozytywnie nastrojona... A no i... Wspomniałam o tym że Ćwiczę, dość intensywnie... Ale nie zabronił mi ćwiczyć, ale jednak nie wyklucza tego jako przyczyny...

Pierd**ć reset, szkoda czasu! Bierzcie się do roboty [emoji16]

reklama
Zrobiło nam się trochę forum pazdziernikowek tutaj :) ja miałabym termin n 25. 10 więc zazdro :p a marzyl mi się PAŹDZIERNIK :p Listopada też nie będzie, bo w tym miesiącu robimy reset:p może grudzień :) chociaż kiedyś planowaliśmy z mężem, że drugie będzie w 2020 roku więc same rozumiecie...

Wracając do rzeczy. Wróciłam właśnie od gin. Została mi zrobiona cytologia.. Bardzo szybkie usg w gratisie, które ujawniło... Totalnie zdrowiutki organ rodny.. Macica piękna, jajniki też, no Mucha nie siada. :)
Żadnych torbiel czy miesniakow których się bałam, pusciutenka po @ naprawdę wyglądała ładnie :)

Z zaleceń dostałam jakiś mega produkt z fwasem foliowy +acard.. Dodatkowo Clo na pobudzenie owulacji, mimo, że występuje, Pani dr tak zgrabnie ujęła, że nie zaszkodzi, a jedynie może pojawić się "podwójne" powikłanie :p mam je brać 3-7dc więc ten cykl i tak stracony, więc dobrze, że sobie odpoczywamy.
Dodatkowo, dama jakieś tabsy dla starego... Żeby mu pobudzić plemniki do działania. No i mam się do niej stawić już w ciąży:) powiem wam, że czuję się spokojniejsza i jakaś taka pozytywnie nastrojona... A no i... Wspomniałam o tym że Ćwiczę, dość intensywnie... Ale nie zabronił mi ćwiczyć, ale jednak nie wyklucza tego jako przyczyny...
No to dobrze ze jest dobrze,a na ile dal ci miesiecy clo?ja dostalam clo bo mozliwe ze nie mam owu.zaszlam zaraz po odstawieniu

Uu no to szybko mdlosci,ja mam tak od ponjedzialku z przerwa na srode a dzis wrocily,a jestem 6 tydzien.gratulacje nieh zdrowo rosnie:)
No sama jestem zdziwiona ze to tak szybko. Nadal jestem pełna obaw. Dziś na przykład od wyjścia od gina boli mbie brzuch/plecy sama nie wiem co...

No sama jestem zdziwiona ze to tak szybko. Nadal jestem pełna obaw. Dziś na przykład od wyjścia od gina boli mbie brzuch/plecy sama nie wiem co...
Mnie tez bolal brzuch okresowo,troche plecy,tam sie wszytsko rozciaga,mysle ze dopoki nie jest to mega mocny bol to chyba ok,chociaz ja tez panikuje

reklama
Tzn. Wogole nie rozumiem. Teraz o co wam chodzi. Czasami żałuję, że wogole się tu udzielam... Może ja naprawdę wierzę w to co dr mi powiedziała i jej ufam... W końcu jest lekarzem. Bardzo polecanym.. Nie rozumiem.. Po co odrazu stosujecie czarnowidztwo zanim wogole zaczęłam kuracje... Ja też chcę być w ciąży Loli i naprawdę nie rozumiem co chciałaś osiągnąć wogole swoim komentarzem.. Trzymajcie się i powodzenia. Od was też muszę sobie odpocząć.

Dzięki... Naprawdę było mi dziś lepiej.. Naprawdę się cieszyłam.. Naprawdę wierzyłam w to wszystko.. Ale skutecznie podcielyscie mi skrzydła....
Wybaczcie, ale ja wysiadam z tej chorej karuzeli nakrecania się i wyszukiwania w każdej rzeczy symptomów zła I niepowodzenia. Jestem już chyba na to za duża.

Do góry