reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

to Cię w prowadzę jeszcze większą psychozę , ponoć we wczesnej ciąży pozytywne wychodzą :D
Wiem :) ale takiej opcji nie ma..a szkoda : D szkoda, że nawet nie mogę się oszukiwać..tzn żeby teraz wychodziły mi pozytywne, bo ból brzucha, śluz więc to owulka nie ciąża..

reklama
my zanim urodzimy te dziecioki to zbankrutujemy :p
Na osiemnastke, zamiast prezentu rachunek się wystawi.. więc przejdziemy na wcześniejszą emeryturę, bąki ratalnie będą spłacać..
@O'Hara ty to się ustawilas, coś bocki gruchaly, (czy boćki gruchają ? Czy to tylko gołębie), że ty od dwóch zwyz masz mieć ;p

Jezu co że mnie za przedszkolanka boćki klekaja...a tam wszystkie ptaszyska ta wieść niosą..

Ostatnia edycja:
Na osiemnastke, zamiast prezentu rachunek się wystawi.. więc przejdziemy na wcześniejszą emeryturę, bąki ratalnie będą spłacać..
@O'Hara ty to się ustawilas, coś bocki gruchaly, (czy boćki gruchają ? Czy to tylko gołębie), że ty od dwóch zwyz masz mieć ;p

Jezu co że mnie za przedszkolanka boćki klekaja...a tam wszystkie ptaszyska ta wieść niosą..
No ona miala miec duzo dzieciorkow i rozdawac

Ja cos czuje ze moj jedynak jeszcze bedzie rodzenstwo splacac.
A co do testow,to ja tez musze sie pochwalic ze potrafilam zamowic 30 z ebaya paskowych i je uzyc w jednym cyklu,co sobie bede zalowac za 4f!A jak juz sie udalo to dopiero byl szal,zeby te kreski ciemnialy,ale to juz takie lepsiejsze kupowalam...:)

@Loli05 wygrałaś, 30 w jednym cyklu nie robiłam..z owulakami uzbierało by sie max 20. ;) Mi też testy owulacyjne pokazały kiedyś ciaze , ale teraz nie wiem jakim by to cudem bylo, ani kiedy owulka byla..

reklama
Do góry