reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

to Cię w prowadzę jeszcze większą psychozę , ponoć we wczesnej ciąży pozytywne wychodzą :D
Wiem :) ale takiej opcji nie ma..a szkoda : D szkoda, że nawet nie mogę się oszukiwać..tzn żeby teraz wychodziły mi pozytywne, bo ból brzucha, śluz więc to owulka nie ciąża..

reklama
my zanim urodzimy te dziecioki to zbankrutujemy :p
Na osiemnastke, zamiast prezentu rachunek się wystawi.. więc przejdziemy na wcześniejszą emeryturę, bąki ratalnie będą spłacać..
@O'Hara ty to się ustawilas, coś bocki gruchaly, (czy boćki gruchają ? Czy to tylko gołębie), że ty od dwóch zwyz masz mieć ;p

Jezu co że mnie za przedszkolanka boćki klekaja...a tam wszystkie ptaszyska ta wieść niosą..

Ostatnia edycja:
Na osiemnastke, zamiast prezentu rachunek się wystawi.. więc przejdziemy na wcześniejszą emeryturę, bąki ratalnie będą spłacać..
@O'Hara ty to się ustawilas, coś bocki gruchaly, (czy boćki gruchają ? Czy to tylko gołębie), że ty od dwóch zwyz masz mieć ;p

Jezu co że mnie za przedszkolanka boćki klekaja...a tam wszystkie ptaszyska ta wieść niosą..
No ona miala miec duzo dzieciorkow i rozdawac

Ja cos czuje ze moj jedynak jeszcze bedzie rodzenstwo splacac.
A co do testow,to ja tez musze sie pochwalic ze potrafilam zamowic 30 z ebaya paskowych i je uzyc w jednym cyklu,co sobie bede zalowac za 4f!A jak juz sie udalo to dopiero byl szal,zeby te kreski ciemnialy,ale to juz takie lepsiejsze kupowalam...:)

@Loli05 wygrałaś, 30 w jednym cyklu nie robiłam..z owulakami uzbierało by sie max 20. ;) Mi też testy owulacyjne pokazały kiedyś ciaze , ale teraz nie wiem jakim by to cudem bylo, ani kiedy owulka byla..

reklama
Do góry