reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki z Historią

Kochana testy owulacyjne to moim zdaniem pic na wodę. Szkoda kasy na to a mierzyłaś kiedyś temperaturę? Prowadziłaś wykres? Sprawdzałaś śluz i szyjkę macicy? Twoje ciało powie ci więcej niż jakieś testy owu

reklama
Kochana testy owulacyjne to moim zdaniem pic na wodę. Szkoda kasy na to a mierzyłaś kiedyś temperaturę? Prowadziłaś wykres? Sprawdzałaś śluz i szyjkę macicy? Twoje ciało powie ci więcej niż jakieś testy owu
No jak wtedy mialam raz skan to sie mysle ze pokrylo z testem owu.ze sluzem to roznie jest,szyjki nie umiem badac,wykresow nie robilam nigdy,temp kiedys mierzylam ale jakos mi to nie idzie,i popadam w obsesje i mierze wkolo chociaz wiem ze tylko pierwsza z rana sie liczy po obudzeniu.generalnie temp rosnie po owu i przed okresem spada i boom jest okres.jaka ma byc temp przed owu samym?moze zaczne mierzyc ale u nas i tak sexy sa co dwa dni prawie caly miesaic wie powinno sie i tak trafic

Coś na poprawę humoru[emoji6]
Znalazłam to kiedyś na innym forum i zrobilam screeny. Niestety nie znam autorki tego tekstu. Ale kobitka która to pisała musi być zajebista, szacunek dla Niej. Bo wszystko to co tu napisała, to prawda. I tylko prawda[emoji3]
Miłego czytania[emoji6]
Screenshot_2018-09-05-22-57-26~2.jpeg
Screenshot_2018-09-05-22-57-34~2.jpeg
Screenshot_2018-09-05-22-57-39~2.jpeg
Screenshot_2018-09-05-22-57-47~2.jpeg
Screenshot_2018-09-05-22-57-53~2.jpeg

Bezsenne noce witajcie[emoji42]
Mam problemy ze snem juz od dluzszego czasu. Chyba za duzo rozmyslam, i stad spać nie mogę.

Rose zobacz a się balas ze mało ludzi będzie na wątku a tu zobacz co raz ich więcej. Cześć dziewczyny :*
Loli w dzień owulacji temp. Jest najniższa a po niej trzy wysokie. Mierzy się rano odrazu po przebudzeniu. Fakt im później tym tempka wyższa.

Witajcie :)
W kupie raźniej ;)
Martini6 u Twojego męża wiadomo co jest przyczyną niskiej morfologii? U nas były nią żylaki powrózka nasiennego ale jesteśmy miesiąc po zabiegu i mam nadzieję że coś się ruszy. Poza tym Fertilman łyka

No właśnie byliśmy teraz w poniedziałek u urologa i na usg moszny i nie ma żylaków ani żadnych ku temu zastrzeżeń :/ czasem poobolewalo go prawe jądro gin stwierdził ze miał jakiś stan zapalny i leczyliśmy antybiotykiem teraz jedziemy 22 stycznia na badanie to zobaczymy czy unormował się w miarę bo po antybiotykach przyjmuje suplementy już czwarty miesiąc wiec modlę się aby była poprawa chodź trochę [emoji1374]

Mnie właśnie przeraża ta nieświadomość tego czy sie uda czy nie...i kiedy to nastapi. O ile w ogole nastąpi.

Dokładnie czy w ogóle nastąpi i mnie przeraża ile czasu jeszcze przed nami :/ ciagle coś wychodzi na badanie nasienia mieliśmy jechać w grudniu ale mąż był chory wiec znów miesiąc do tylu ze stymulacja jakoś nie wiem nie wierze w nią czuje ze potem iui i w końcu in vitro nas czeka :/

My 30 chcemy zrobic badania[emoji106] modle sie razem z Toba o poprawe. A jakie suplementy bierze Twoj mąż?
No właśnie byliśmy teraz w poniedziałek u urologa i na usg moszny i nie ma żylaków ani żadnych ku temu zastrzeżeń :/ czasem poobolewalo go prawe jądro gin stwierdził ze miał jakiś stan zapalny i leczyliśmy antybiotykiem teraz jedziemy 22 stycznia na badanie to zobaczymy czy unormował się w miarę bo po antybiotykach przyjmuje suplementy już czwarty miesiąc wiec modlę się aby była poprawa chodź trochę [emoji1374]

reklama
czesc dziewczyny ja dzis na 16:00 mam fryzjera :) miłego dnia
Shea27 zajebisty ten opis cyklu to tez cała ja ale kiedys :) teraz tak nei mam poprostu co bedzie to bedzie i czekam na @ badz nie. choc boje sie ze teraz jak wrocilam do kliniki znowu oszaleje :(

Do góry