reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki z Historią

A czemu nie wysłałaś męża na badania? Po takim czasie to juz nawet trzeba. Nie ma sie czego bać. Wazne aby znaleźć przyczynę.
To jest ciezko logistycznie troche zrobic,bo w pl jestesmy raz w roku,skupilam sie na sobie,teraz mu zaproponowalam,moze pojdzie przy nastepnej wizycie,ale mysle ze on jest zdrowy,ja mam raz owu a raz nie tak mi powiedziala lekarka.Moj maz mniej chce drugiego dziecka niz ja,jemu jedno wystarczy wiec jest mniej skory do poswiecen...

reklama
Rozumiem. Mimo wszystko mam nadzieje ze bedzie dobrze i dacie radę[emoji5]
To jest ciezko logistycznie troche zrobic,bo w pl jestesmy raz w roku,skupilam sie na sobie,teraz mu zaproponowalam,moze pojdzie przy nastepnej wizycie,ale mysle ze on jest zdrowy,ja mam raz owu a raz nie tak mi powiedziala lekarka.Moj maz mniej chce drugiego dziecka niz ja,jemu jedno wystarczy wiec jest mniej skory do poswiecen...

U nas tez sa problemy z męża nasieniem.
O tak! Kobiety płaczące ze sie nie udalo w 1 czy 2 cyklu starań działają na mnie jak płachta na byka.
I nie to, ze nie jestem wyrozumiała. Bo w koncu każdy ma prawo przeżywać. Ale ryczeć tylko dlatego że się nie udalo w drugim cyklu starań i wmawianie sobie bezpłodności to już nie na moje nerwy.

za duzo filmów "hamerykanskich" gdze raz sie bzykna i to po alko na 1 randce i ups ciaza :D :D

Witajcie :)
W kupie raźniej ;)
Martini6 u Twojego męża wiadomo co jest przyczyną niskiej morfologii? U nas były nią żylaki powrózka nasiennego ale jesteśmy miesiąc po zabiegu i mam nadzieję że coś się ruszy. Poza tym Fertilman łyka

nie zrozum mnie zle tez myslelismy ze moj zdrowy :( ale oczywiscie trzymam kciuki no i wiem ze w UK to wszystko inaczej sie odbywa

Jak sobie radzicie z długimi staraniami? Z tym że wszystkim wokół się udaje, tylko nie Wam?
Bo ja sobie nie radzę. Zdarzają się dni że nie mam ochoty na nic. Śpię cały dzień lub płaczę. Chwilami nie mam sił na tą niesprawiedliwość na świecie, że ta co chce to nie ma, a ta co nie chce to ma.

Witajcie :)
W kupie raźniej ;)
Martini6 u Twojego męża wiadomo co jest przyczyną niskiej morfologii? U nas były nią żylaki powrózka nasiennego ale jesteśmy miesiąc po zabiegu i mam nadzieję że coś się ruszy. Poza tym Fertilman łyka
My tez jestemy po takim zabiegu i czekamy na rezultaty[emoji106]

reklama
Loli05 to że myślisz że z mężem ok to nie znaczy że tak jest bo i z wiekiem nasienie się może obniżyć ale i parametry siadają z byle powodu chociażby przegrzanie więc warto żeby zbadał nasienie ale rozumiem też jego bo wielu facetów nie chce tego robić tym bardziej że macie już dziecko. A lekarka Twoja od dawna u niej jesteś?

shea my pierwsze badanie dopiero w kwietniu a Wy? :)

Do góry