reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Witajcie poniedziałkowo,

jeszcze tylko dzisiaj, jutro i pojutrze i święta :D

jazza: szykuje ci się trochę wolnego czy po świętach zaraz do pracy w poniedziałek?

anula: hop hop

misia: mi światełka i dekoracje nastrajają, ale tylko w nocy, kiedy jest już zupełnie ciemno i nie widać, że śniegu nie ma. Wtedy jak spaceruję taką oświetloną świąteczną ulicą to jest miło i włącza mi się atmosfera świąteczna :) Natomiast w sklepie zaraz mi się wyłącza :D

luska: powodzenia na podglądaniu jajników :) Mam nadzieję, że CLO pięknie zadziałało.

aschlee: jak się czujesz? Spakowałaś już torbę do szpitala?

lux: jak tam po weekendzie?

moniusia: hejo jak poniedziałkowy humor? Byłaś podglądać czy pęcherzyk pękł?

U mnie od rana leje...jesień mamy.

Udanego dnia laski :)

Hej ja mam dosc, w piatek ktos nada nami se impreze urzadzil majac gdzies cisze nocna i adwent, schodzili zgory jacys narabani chlopacy i walili nam w drzwi, chcielismy dzwonic na palicje, ale machnelam reka i zaluje teraz, ze nie zadzwonilam :no: bo w sobote jak mielismy jechac do miasta na zkupy odkrylismy, ze mamy uszkodzone zamki w aucie, ktos probowal sie wlamac, drzwi rowniez sa pogiete od łomu...wezwalam policje, a w miedzyczasie sie dowiedzialam, ze bylo kilka wlaman i tylko nasze auto sie obronilo i nic nie ukradli, bo z pozostalych 4 aut zniknely radia..bylam na komendzie, tak sie tym wszystkim przejeam, ze w nocy zaczelo dusic mnie w klatce piersiowej i przyjechalo pogotowie, bo oddychac nie moglam :no:

reklama
lux: o matko :/ Mam nadzieję, że szybko będzie wiadomo kto to zrobił i zostanie ukarany. A co do imprez i głośnych sąsiadów to niestety tak jest, że człowiek często żałuje, że czegoś nie zrobił :/ Też tak miałam parę razy...Luxi a byłaś u psychologa z tą nerwicą swoją? Jak to ma podłoże właśnie nerwowe to może jakieś techniki relaksacji czy coś. Bo to chyba poważnie wszystko wygląda :/ Zagrożenie poważne :( Trzymaj się kochana.

Do góry