reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Witajcie poniedziałkowo,

jeszcze tylko dzisiaj, jutro i pojutrze i święta :D

jazza: szykuje ci się trochę wolnego czy po świętach zaraz do pracy w poniedziałek?

anula: hop hop

misia: mi światełka i dekoracje nastrajają, ale tylko w nocy, kiedy jest już zupełnie ciemno i nie widać, że śniegu nie ma. Wtedy jak spaceruję taką oświetloną świąteczną ulicą to jest miło i włącza mi się atmosfera świąteczna :) Natomiast w sklepie zaraz mi się wyłącza :D

luska: powodzenia na podglądaniu jajników :) Mam nadzieję, że CLO pięknie zadziałało.

aschlee: jak się czujesz? Spakowałaś już torbę do szpitala?

lux: jak tam po weekendzie?

moniusia: hejo jak poniedziałkowy humor? Byłaś podglądać czy pęcherzyk pękł?

U mnie od rana leje...jesień mamy.

Udanego dnia laski :)

Hej ja mam dosc, w piatek ktos nada nami se impreze urzadzil majac gdzies cisze nocna i adwent, schodzili zgory jacys narabani chlopacy i walili nam w drzwi, chcielismy dzwonic na palicje, ale machnelam reka i zaluje teraz, ze nie zadzwonilam :no: bo w sobote jak mielismy jechac do miasta na zkupy odkrylismy, ze mamy uszkodzone zamki w aucie, ktos probowal sie wlamac, drzwi rowniez sa pogiete od łomu...wezwalam policje, a w miedzyczasie sie dowiedzialam, ze bylo kilka wlaman i tylko nasze auto sie obronilo i nic nie ukradli, bo z pozostalych 4 aut zniknely radia..bylam na komendzie, tak sie tym wszystkim przejeam, ze w nocy zaczelo dusic mnie w klatce piersiowej i przyjechalo pogotowie, bo oddychac nie moglam :no:

reklama
lux: o matko :/ Mam nadzieję, że szybko będzie wiadomo kto to zrobił i zostanie ukarany. A co do imprez i głośnych sąsiadów to niestety tak jest, że człowiek często żałuje, że czegoś nie zrobił :/ Też tak miałam parę razy...Luxi a byłaś u psychologa z tą nerwicą swoją? Jak to ma podłoże właśnie nerwowe to może jakieś techniki relaksacji czy coś. Bo to chyba poważnie wszystko wygląda :/ Zagrożenie poważne :( Trzymaj się kochana.

Do góry