reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Jugoslawa hihi dobre z tym wozkiem:)

Luxi pewnie ze bola ale staram sie za duzo nie narzekac bo byscie mnie wyklely hihi
Ju czuje sie jak hipopotam a gdzie tam do stycznia.Po pol godzinnym chodzeniu lezalabym i wyla bo i nogi i kolana i kregoslup i miednica,ale co zrobic.Byle bylo dobrze i u zacisnietymi zebami i lzami w oczach sie to jakos przetrwa
no juz walsnie sie nie chialam pytac czy jak balon sie czujesz

reklama
Hihi sama ocen

Nie smiac sie z polara to nie ja przytylam tylko on sie skurczyl :D

O rany teraz zauwazylam na tej drugiej fotce wyszlo jakbym rozszepy miala ale dzieki Bogu nie mam...nie wiem czemu na foti tak wyszlo

Załączniki

• 1448639285788.jpg
    1448639285788.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 45
  • 1448639330663.jpg
    1448639330663.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 47
  • 1448639343453.jpg
    1448639343453.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 57
  • 1448639360863.jpg
    1448639360863.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 42
Hihi sama ocen

Nie smiac sie z polara to nie ja przytylam tylko on sie skurczyl :D

O rany teraz zauwazylam na tej drugiej fotce wyszlo jakbym rozszepy miala ale dzieki Bogu nie mam...nie wiem czemu na foti tak wyszlo
ja nadal twierdze, ze masz pilke i zobacz jak szybko zaczal Ci rosnac i jak rosnie, boisz sie, ze jeszcze do porodu urosnie?

Licze sie z tym bo mam wrazenie ze z dnia na dzien jest wiekszy...bardziej boje sie ze beda problemy z kregoslupem,biodrami i kolanami bo juz sa a jak jedzcze urosne to bedzie jeszcze gorzej pewnie

aschlee: ale brzusio piękny :D Nie dziwne, że dziecię się tak wierci jak ma takie lokum :D Na tym ostatnim zdjęciu pięknie wyglądasz, tak cudnie...normalnie kwintesencja kobiecości :) Przykro mi, że musisz się tak męczyć, ale może w nagrodę córcia będzie aniołkiem i będzie ładnie jadła i spała, robiła zdrowe kupki i tak dalej :D Trzeba się czegoś trzymać :)

Luxi eee tego nawet nie boje sie bo wiem ze potem szybko to skoryguje w wolnych chwilach gdyby bylo licho to jeszcze silownia dojdzie do tego i bedzie dobrze :) juz nawet znalazlam filmiki jak cwiczyc z dzieckem hihi

Jugoslawa no staram sie tak myslec chociaz lekarz ostatnio walnal tekstem ze tak ruchliwego dziecka to jeszcze nie widzial i ze na pewno po porodzie na nude narzekac nie bede mogla...hmm zobaczymy bo starsza Corka to byl urwis oczy dookola glowy trzeba bylo miec i w sumie do tej pory tak jest :D

Hej ja odpadam ze staran conajmniej na pol roku a moze rok zanim wyrownamy meza wyniki nasienia tak zeby nam sie udalo wiec zycze wam wszystkiego dobrego ja znikam z forum musze odpoczac

reklama
Hej ja odpadam ze staran conajmniej na pol roku a moze rok zanim wyrownamy meza wyniki nasienia tak zeby nam sie udalo wiec zycze wam wszystkiego dobrego ja znikam z forum musze odpoczac
Luska życzę szybkiej regeneracji mężowi ....a tobie solidnego odpoczunku i porządnego resetu ... i mam nadzieje ze nim się obejrzysz zawitasz tu z powrotem ....

Ja mam podobnie .... moj cykl dobiega konca ,kuracja m tez ...niedługo sadny dzień .... przeczucia malo optymistycznie .... cos czuje ze znikne na zawsze z forum ...

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Do góry