no juz walsnie sie nie chialam pytac czy jak balon sie czujeszJugoslawa hihi dobre z tym wozkiem
Luxi pewnie ze bola ale staram sie za duzo nie narzekac bo byscie mnie wyklely hihi
Ju czuje sie jak hipopotam a gdzie tam do stycznia.Po pol godzinnym chodzeniu lezalabym i wyla bo i nogi i kolana i kregoslup i miednica,ale co zrobic.Byle bylo dobrze i u zacisnietymi zebami i lzami w oczach sie to jakos przetrwa
reklama
Hihi sama ocen
Nie smiac sie z polara to nie ja przytylam tylko on sie skurczyl
O rany teraz zauwazylam na tej drugiej fotce wyszlo jakbym rozszepy miala ale dzieki Bogu nie mam...nie wiem czemu na foti tak wyszlo
O rany teraz zauwazylam na tej drugiej fotce wyszlo jakbym rozszepy miala ale dzieki Bogu nie mam...nie wiem czemu na foti tak wyszlo
Załączniki
ja nadal twierdze, ze masz pilke i zobacz jak szybko zaczal Ci rosnac i jak rosnie, boisz sie, ze jeszcze do porodu urosnie?Hihi sama ocen
boisz sie, ze Ci skora zostanie?Licze sie z tym bo mam wrazenie ze z dnia na dzien jest wiekszy...bardziej boje sie ze beda problemy z kregoslupem,biodrami i kolanami bo juz sa a jak jedzcze urosne to bedzie jeszcze gorzej pewnie
Jugosława
Fanka BB :)
aschlee: ale brzusio piękny Nie dziwne, że dziecię się tak wierci jak ma takie lokum Na tym ostatnim zdjęciu pięknie wyglądasz, tak cudnie...normalnie kwintesencja kobiecości Przykro mi, że musisz się tak męczyć, ale może w nagrodę córcia będzie aniołkiem i będzie ładnie jadła i spała, robiła zdrowe kupki i tak dalej Trzeba się czegoś trzymać
Luxi eee tego nawet nie boje sie bo wiem ze potem szybko to skoryguje w wolnych chwilach gdyby bylo licho to jeszcze silownia dojdzie do tego i bedzie dobrze juz nawet znalazlam filmiki jak cwiczyc z dzieckem hihi
Jugoslawa no staram sie tak myslec chociaz lekarz ostatnio walnal tekstem ze tak ruchliwego dziecka to jeszcze nie widzial i ze na pewno po porodzie na nude narzekac nie bede mogla...hmm zobaczymy bo starsza Corka to byl urwis oczy dookola glowy trzeba bylo miec i w sumie do tej pory tak jest
Jugoslawa no staram sie tak myslec chociaz lekarz ostatnio walnal tekstem ze tak ruchliwego dziecka to jeszcze nie widzial i ze na pewno po porodzie na nude narzekac nie bede mogla...hmm zobaczymy bo starsza Corka to byl urwis oczy dookola glowy trzeba bylo miec i w sumie do tej pory tak jest
reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Luska życzę szybkiej regeneracji mężowi ....a tobie solidnego odpoczunku i porządnego resetu ... i mam nadzieje ze nim się obejrzysz zawitasz tu z powrotem ....Hej ja odpadam ze staran conajmniej na pol roku a moze rok zanim wyrownamy meza wyniki nasienia tak zeby nam sie udalo wiec zycze wam wszystkiego dobrego ja znikam z forum musze odpoczac
Ja mam podobnie .... moj cykl dobiega konca ,kuracja m tez ...niedługo sadny dzień .... przeczucia malo optymistycznie .... cos czuje ze znikne na zawsze z forum ...
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Podziel się: