reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

anula: ja się nad inofemem zastanawiam i nad tym drugim (podobnym do tego), tylko się zastanawiam czy to cyklu nie może rozwalić? Bo jednak przy PCO coś tam szkody robi, ale musiałabym się wczytać w to wszystko. Ja znowu jem sporo oleju lnianego i też zauważyłam dobry wpływ na śluz. Wiesiołka też kupiłam i mogę go pić albo dodawać do jogurtu, ale nie próbowałam jeszcze :) Ja to z testami ovu nie mogę dojść do porozumienia, bo ja dużo piję w trakcie dnia i mam wrażenie, że nigdy mi nie wychodzą :/ No to czekam z niecierpliwością na początek grudnia i i pozytywny efekt twojego czarowania :D:D:D

reklama
luska: polecam wizytę u dobrego androloga, bo oni potrafią dużo zdziałać. Czasem po 3 miesięcznej kuracji preparatami witaminowymi, mikroelementami itp. parametry nasienia znacznie się poprawiają. Dobry androlog i jedziesz, a w zasadzie twój chłop jedzie :) Głowa do góry :)

Luska tak jak dziewczyny pisza ...idzcie do androloga z tym wynikiem ... powiem Ci ze u mojego m wynik badania byl duzo gorszy ...dostal kuracje na 3mc ... bierze clo,kreatynę, witaminy i za dni kilka okaże się czy cos to dalo ...chociaż powiem ci ze w nasieniu widać diametrLna różnice .... wiem co czujesz bo to jest tak jakby dostać decha w twarz .... wspieraj go bo dla faceta to nie jest łatwe ... jak i dla nas .... takze poszukaj u siebie dobrego androloga i zawalcz jeszcze ... nie ma chyba nic gorszego jak miec do siebie pretensje ze się nic z tym nie zrobilo ....

Jugoslawa no inofolik czy inofem jest właśnie polecany przy pco z tego co kojarze .... jak bralam wcześniej inofolik to fakt na początku strasznie rozwalil mi cykl ...ale później się uregolowalo
... no i wiesiołka pierwszy raz bralam i powiem ci ze nawet się zdziwilam ze tak dobrze na mnie zadzialal .....

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

anula: to może coś mi się pomyliło z tym infolikiem i pco, nie zagłębiałam się jeszcze w to wszystko :) to faktycznie może tak, że trzeba poczekać na efekty z tymi specyfikami, ale jak są to dobrze. Zresztą, to też tak, że każda jest inna, na jedną zadziała od razu, na inną po czasie, a jeszcze na inną w ogóle :) Warto próbować jednak, bo jak zawsze jest szansa :) Ja poczytam i być może od nowego cyklu się skuszę. Jeszcze popatrzę w aptekach różnych, bo jednak cenowo to się ponoć może bardzo różnić.

Do jutra dziewczyny :)

anula: a to jest jakieś owocowe czy jakie w smaku? Jedno a drugie? Do czego można porównać? Zaraz zerknę na tą aptekę co poleciłaś, dzięki.

reklama
Taki ma lekko slodkawy smak ...inofem bym porownala z lekka do grejpfruta hehe .... luknij tam ilosciowo/cenowo inofem taniej wychodzi ;-)

Milego wieczoru .... zmykam Testosteron oglądać ...

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Do góry