reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

luska: szkoda, że znikasz, ale w pełni rozumiem decyzję :) Mam nadzieję, że szybko się nasienie zregeneruje i wpadniesz niedługo z dobrą wiadomością. Trzymam kciuki :)

anula: ja mam kciuki zaciśnięte za Mikołaja na mikołajki ;)

Co tam macie dzisiaj na obiadek? My dzisiaj jemy na mieście w ramach niedzielnego lenistwa :)
Udanej niedzieli ;)

reklama
Jugoslawa hey Hey .... ja dopiero kawe dopijam bo kurcze pospalismy trochę ...no ale zasnelam chyba ok 3 ....a obiad hmm ... nie wiem jeszcze .. ale naleśniki bym wviagneka Haha .... no ale pewnie jakieś miecho ....

A co u ciebie ?

Milego dzionka

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

anula: naleśniki to za mną też ostatnio chodziły...ale nie chciało mi się smażyć :D Ja czekam na @, powinna przyjść lada dzień. No i pewnie się przejdę do lekarza w trakcie dni płodnych, żeby zobaczyć czy jajniki pracują czy nie. A potem zobaczymy.

anula: naleśniki to za mną też ostatnio chodziły...ale nie chciało mi się smażyć :D Ja czekam na @, powinna przyjść lada dzień. No i pewnie się przejdę do lekarza w trakcie dni płodnych, żeby zobaczyć czy jajniki pracują czy nie. A potem zobaczymy.
Najgorsze to smażenie hehe ...

Podejrzewasz brak ovu ?
Idz idz niech zobacza ... zawsze to człowiek bogatszy o nowe info ....
Ja tez juz zaraz termin .. ehh nie nawidze tych dni ....

Dzien dobry.
Nalesniki powiadacie? Ja wczoraj pol dnia smazylam nalesniki na krokiety :D takze zapraszam bo wyszlo 40 sztuk.Do wyboru z mieskiem a drugie z kapustka i grzybami ;)
Ja tam uwielbiam smazyc nalesniki hihi

Milego dzionka

Aschle ooo to ja przybywam na te z kapusta .... uwielbiam ....
Sporo tego zrobilas ;-) dobra robota ....

anula: mam problem właśnie z owulacją. Czasem jest, czasem nie ma. Ja też nie znoszę tych dni...każda @ to stres...to czekanie, nadzieja...

aschlee: oooo kochana zaszalałaś :D Ja też poproszę kilka z kapustą i grzybami :D:D:D A do tego czerwony barszczyk i jestem w jedzeniowym niebie ;D Mniaaaaaaaaam!

Jugoslawa mam tak samo ... a jak @ przychodzi to mam najgorzej .... jeszcze w tym cyklu trochę poexperymentowalam i czuje ze dobije mnie to ... jeszcze zaraz kolejne badanie nasienia i czuje ze wynik da mi po rajtach .... ze będę musiała pogodzić się z faktem ze lipa będzie z marzeń .... zresztą libido mi tak spadlo ze masakra .... wogole nie mam ochoty i nie potrafię wyluzowac .... nic a nic ... bo łatwo jest powiedzieć " daj na luz a się uda " ....g....o prawda .... i mimo ze glowa zajeta ciągle czymś to i tak człowiek myśli ... ooo pozalilam się ;-)

anula: bo to słynne "daj na luz" to jest ściema, bo można coś niby wyrzucić z głowy, ale podświadomie i tak się o tym myśli. Czasem to tak się na tym łapię w takich momentach, że wciąż się przekonuję, że jednak o tym myślę...a jaka pozycja będzie lepsza, czy może lepiej rano czy wieczorem...i tak dalej. Będzie w końcu dobrze, tylko jak dotrwać do tego momentu? :( Na szczęście życie potrafi zaskakiwać, więc cuda są możliwe :) A z czym eksperymentowałaś? Z lekami czy z pozycjami, ziołami itd.?

reklama
anula: bo to słynne "daj na luz" to jest ściema, bo można coś niby wyrzucić z głowy, ale podświadomie i tak się o tym myśli. Czasem to tak się na tym łapię w takich momentach, że wciąż się przekonuję, że jednak o tym myślę...a jaka pozycja będzie lepsza, czy może lepiej rano czy wieczorem...i tak dalej. Będzie w końcu dobrze, tylko jak dotrwać do tego momentu? :( Na szczęście życie potrafi zaskakiwać, więc cuda są możliwe :) A z czym eksperymentowałaś? Z lekami czy z pozycjami, ziołami itd.?
A zapodalam clo,wiesiolka i inofem .... i powiem ci ze chociaż ten wiesiolek super zadzialal bo sluzu w cholerę duzo i pięknie bylo widac kiedy plodny ...zresztą cala reszta tez bo jajniki odczuwalne super wiec wiedzialam ze pracuja .... potem nawet po ovu dawały znac no i testy ovu pięknie pozytywne .... teraz pozostaje czekać ale nie dlugo bo @ 3.12 takze juz tuz tuz ....

Do góry