reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Ojjjj Luxi to sie komus tak wydaje mnie teraz te tygodnie sie wleka jak flaki z olejem ;)
No nic fajnego z ta cukrzyca troche mnie paluszki bola od klucia 6 razy dziennie,duzo rzeczy nie mozna jesc lub trzeba bylo zmienic ale co zrobic wazne zeby wszystko bylo z mala dobrze reszte jakos przetrwam.

Ale nie powiem marze juz o porodzie bo czuje sie jak hipopotam,ostatnio ledwo chodze

reklama
Ojjjj Luxi to sie komus tak wydaje mnie teraz te tygodnie sie wleka jak flaki z olejem ;)
No nic fajnego z ta cukrzyca troche mnie paluszki bola od klucia 6 razy dziennie,duzo rzeczy nie mozna jesc lub trzeba bylo zmienic ale co zrobic wazne zeby wszystko bylo z mala dobrze reszte jakos przetrwam.

Ale nie powiem marze juz o porodzie bo czuje sie jak hipopotam,ostatnio ledwo chodze
daj foto brzuchola

Teraz juz jakis czas dosc dlugi nie robilam bo musialabym wdrapac sie na krzeslo a nie chce ryzykowac za bardzo.W ktorys dzien postaram sie zmotywowac i zrobic aktualne

Na razie mam tylko te

Załączniki

• 1446727671000.jpg
    1446727671000.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 48
Hej hej:-)

Misia milego dnia w pracy :-)

Luxi widzisz jak ten czas leci, jeszcze troche i wracacie do staran, bede trzymac kciuki:tak:

Aschlee jeszcze troche i bedziesz miala malutka przy sobie kochana, a brzusio sliczny:-)

Jugoslawa i reszta????

A ja lecze przeziebienie, ale to przez ta pogode jesienna, zimno zimno wszedzie to co sie dziwic;-)

Witam sie z kawka;-)

Milego dzionka:-)

Hej hej:-)

Misia milego dnia w pracy :-)

Luxi widzisz jak ten czas leci, jeszcze troche i wracacie do staran, bede trzymac kciuki:tak:

Aschlee jeszcze troche i bedziesz miala malutka przy sobie kochana, a brzusio sliczny:-)

Jugoslawa i reszta????

A ja lecze przeziebienie, ale to przez ta pogode jesienna, zimno zimno wszedzie to co sie dziwic;-)

Witam sie z kawka;-)

ino szybko sie kuruj Kochana, a ten czas mega szybko mi zlecial, juz sie doczekac nie moge :-) moja bratowa juz ma piekny brzuszek, chce taki sam heheh

Jazza lecz się tylko dolez przez weekend bo ja już trzeci tydzień chodzę i kaszle. Taki okres chorobowy niestety. Idę dzisiaj do gina. No ciekawa jestem co mi powie.
Asch ale piękny brzuszek zazdroszczę nawet z tym złym samopoczuciem, już niedługo :)

Hej. Super było nic tylko zachodzić. Pecherzyk w piątek 18mm w 72h miał pęknąć chyba właśnie mnie coś ciągnie. Zaraz wracam do domu i będziemy działać :) jakby w tym cyklu nie poszło dostałam receptę na duphaston. Na razie jestem pozytywnie nastawiona.
Co tam Julka u Ciebie?

reklama
Hej hej kochane:-)

Luxi doczekasz sie swojego brzusia szybko zobaczysz kochana:-)

Misia super wiesci kochana przynosisz, trzymam kciuki w takim razie za piekne efekty;-)

Julia co u Ciebie kochana?

A reszta? dziewczyny gdzie Wy?

A no i @ wczoraj przyszla, wiec kolejna na 6 grudnia, akurat w mikolajki heh

Witam sie z kawusiem i ciachem:-D

Do góry