reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej dziewczyny,

misia: o ładny pęchol wyhodowałaś :) &&&&&& żeby owocny cykl był :)

julia: hej kochana, co tam słychać?

jazza: faktycznie niezły termin kolejnej @ :D Może zrobi ci mikołajkową niespodziankę ;) Niech ta co przyszła szybko sobie idzie.

aschlee: ale piękny brzusio!!! jak ten czas leci :)

lux: czas szybko płynie, niedługo każda z nas będzie miała śliczny brzuszek - staram się w to wierzyć :) A jak tam w robocie?
jestem, jestem. Wpadam, czytam, ale nic nie pieszę. U mnei od pewnego czasu wszystko się skomplikowało...czekam, aż mi się wyprostuje. Poza tym dopadło mnie jakieś przeziębienie. W zasadzie nie dziwne, bo teraz czas na chorowanie, przeziębienie i grypę.
Starania na razie odłożone, pewnie w 1 kwartale znowu zaczniemy. Czas pokaże.
Nie chcę się rozpisywać co i jak, bo mi się ciężko o tym mówi, a poza tym same wiecie pewnie, że niektóre sprawy trzeba po prostu przetrawić, żeby było dobrze...mam nadzieje, że i tym razem tak będzie :)

Udanego dnia laski!

Hej hej:-)

Misia mileo dnia w pracy:-)

Luxi I Tobie tez:-)

Jugoslawa nasza Jugoslawa czesc kochana:-), zagladaj czesciej, a ja trzymam kciuki, aby wszystko szybko sie wyprostowalo;-)

Milego dzionka:-)

Hej,

u mnie pochmurno i deszczowo. Prawdziwy listopadowy dzień. Po śniadaniu zjadłam trochę czekolady i od razu mi lepiej ;)

Udanego dnia dziewczyny.

Hej:-)

Misia hihi mam i dzis ciacho czekoladowy spod, masa budyniowa, beza z orzechami i polewa czekoladowa:-D zapraszam:-D

U nas tez typowe listopadowe dni, ale kupilam juz zimowa kurtke i buty i daje rade;-)

Milego dzionka

reklama
Do góry