reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Ojjjj Luxi to sie komus tak wydaje mnie teraz te tygodnie sie wleka jak flaki z olejem ;)
No nic fajnego z ta cukrzyca troche mnie paluszki bola od klucia 6 razy dziennie,duzo rzeczy nie mozna jesc lub trzeba bylo zmienic ale co zrobic wazne zeby wszystko bylo z mala dobrze reszte jakos przetrwam.

Ale nie powiem marze juz o porodzie bo czuje sie jak hipopotam,ostatnio ledwo chodze

reklama
Ojjjj Luxi to sie komus tak wydaje mnie teraz te tygodnie sie wleka jak flaki z olejem ;)
No nic fajnego z ta cukrzyca troche mnie paluszki bola od klucia 6 razy dziennie,duzo rzeczy nie mozna jesc lub trzeba bylo zmienic ale co zrobic wazne zeby wszystko bylo z mala dobrze reszte jakos przetrwam.

Ale nie powiem marze juz o porodzie bo czuje sie jak hipopotam,ostatnio ledwo chodze
daj foto brzuchola

Teraz juz jakis czas dosc dlugi nie robilam bo musialabym wdrapac sie na krzeslo a nie chce ryzykowac za bardzo.W ktorys dzien postaram sie zmotywowac i zrobic aktualne

Na razie mam tylko te

Załączniki

• 1446727671000.jpg
    1446727671000.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 55
Hej hej:-)

Misia milego dnia w pracy :-)

Luxi widzisz jak ten czas leci, jeszcze troche i wracacie do staran, bede trzymac kciuki:tak:

Aschlee jeszcze troche i bedziesz miala malutka przy sobie kochana, a brzusio sliczny:-)

Jugoslawa i reszta????

A ja lecze przeziebienie, ale to przez ta pogode jesienna, zimno zimno wszedzie to co sie dziwic;-)

Witam sie z kawka;-)

Milego dzionka:-)

Hej hej:-)

Misia milego dnia w pracy :-)

Luxi widzisz jak ten czas leci, jeszcze troche i wracacie do staran, bede trzymac kciuki:tak:

Aschlee jeszcze troche i bedziesz miala malutka przy sobie kochana, a brzusio sliczny:-)

Jugoslawa i reszta????

A ja lecze przeziebienie, ale to przez ta pogode jesienna, zimno zimno wszedzie to co sie dziwic;-)

Witam sie z kawka;-)

ino szybko sie kuruj Kochana, a ten czas mega szybko mi zlecial, juz sie doczekac nie moge :-) moja bratowa juz ma piekny brzuszek, chce taki sam heheh

Jazza lecz się tylko dolez przez weekend bo ja już trzeci tydzień chodzę i kaszle. Taki okres chorobowy niestety. Idę dzisiaj do gina. No ciekawa jestem co mi powie.
Asch ale piękny brzuszek zazdroszczę nawet z tym złym samopoczuciem, już niedługo :)

Hej. Super było nic tylko zachodzić. Pecherzyk w piątek 18mm w 72h miał pęknąć chyba właśnie mnie coś ciągnie. Zaraz wracam do domu i będziemy działać :) jakby w tym cyklu nie poszło dostałam receptę na duphaston. Na razie jestem pozytywnie nastawiona.
Co tam Julka u Ciebie?

reklama
Hej hej kochane:-)

Luxi doczekasz sie swojego brzusia szybko zobaczysz kochana:-)

Misia super wiesci kochana przynosisz, trzymam kciuki w takim razie za piekne efekty;-)

Julia co u Ciebie kochana?

A reszta? dziewczyny gdzie Wy?

A no i @ wczoraj przyszla, wiec kolejna na 6 grudnia, akurat w mikolajki heh

Witam sie z kawusiem i ciachem:-D

Do góry