reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Co tam u Was słychać?
Ja jestem od rana w pracy a zaraz idę opony wymieniać na zimowki w służbowym aucie. W swoim też muszę ale to w przyszłym tygodniu. W nowej pracy na razie mi się podoba, choć trochę się stresuje. W przyszłym tygodniu jadę do Piątnicy i Łomży.
Faktycznie Jazza już zimno się robi. Kupiłam też już płaszczyk, z butami mam problem bo nie wiem jakie chce ;) w zeszłym roku nie mogłam się zdecydować i przechodzilam w starych, no ale zimą slabiutka była to stricte zimowych butów wcale nie wyciagalam. Chyba więc muszę kupić takie cieńsze kozaczki bo poniszczyly mi się strasznie. Ja to w ogóle bardzo niszcze buty, moja mama to tak chodzi ze wyglądają jak nie używane.
Miłego dnia.

reklama
Co tam u Was słychać?
Ja jestem od rana w pracy a zaraz idę opony wymieniać na zimowki w służbowym aucie. W swoim też muszę ale to w przyszłym tygodniu. W nowej pracy na razie mi się podoba, choć trochę się stresuje. W przyszłym tygodniu jadę do Piątnicy i Łomży.
Faktycznie Jazza już zimno się robi. Kupiłam też już płaszczyk, z butami mam problem bo nie wiem jakie chce ;) w zeszłym roku nie mogłam się zdecydować i przechodzilam w starych, no ale zimą slabiutka była to stricte zimowych butów wcale nie wyciagalam. Chyba więc muszę kupić takie cieńsze kozaczki bo poniszczyly mi się strasznie. Ja to w ogóle bardzo niszcze buty, moja mama to tak chodzi ze wyglądają jak nie używane.
Miłego dnia.
ja jutro bede wymienac opony, juz mam zamowione :-)

Hej dziewczyny

NOWYM rokiem utworzcie nowy watek co by nosej energi mialo;)
Bede sie bardzo cieszyc jesli bede mogla do Was dolaczyc;)
Bo ja narazie to sie diagnozuje..

Hej dziewczyny,

czy u was też tak zimno? U mnie rano prawie 0...idzie idzie zima :D
Dobrze, że słonecznie jest to poniedziałek nie wydaje się taki straszny.

julia: jak córcia? Coś wiecie więcej w związku z diagnostyką czy na razie badania, a wnioski dopiero później?

anula: jak ci się tydzień zapowiada?

jazza: a u ciebie jak? Koniec roku pewnie pracowity?

luska: jak tam po weekendzie?

misia: ja opony dzisiaj wymieniam :) A co do butów to też mam tak, że się zdecydować nie mogę i wychodzi, że chodzę w starych. No ale muszę się jakoś zebrać i jednak kupić.

lux: co tam słychać?

Cichutko u nas się zrobiło. Trzeba będzie nowy wątek założyć po nowym roku :D Tak jak piszecie, energetyczny może będzie bardziej :D

Udanego dnia!

Hej hej:-)

Misia ja tez tak mam, ze ciezko mi sie zdecydowac jak chce kupic buty czy kurtke, za kurtka sie nachodzilam i za butami tez, ale kupilam i na wszystkie pary jak obejrzalam w wawie to tylko dwie pary mi sie spodobaly w deichmann i jedne zostaly moja wlasnosci, kozaki czarne na platformie, sexy:-D

Luxi dzis mam juz inne ciacho, kruche z masa budyniowa i masa krowkowa:-p:-D

Jugoslawa oj pracowity czas u nas, ale tak jest caly czas, ale to dobrze, bo dni w pracy leca mi szybciej:tak:, milego dnia kochana, u nas tez sloneczko chociaz zimno;-)

Milego dzionka:-)

reklama
Hej hej:-)

Misia ja tez tak mam, ze ciezko mi sie zdecydowac jak chce kupic buty czy kurtke, za kurtka sie nachodzilam i za butami tez, ale kupilam i na wszystkie pary jak obejrzalam w wawie to tylko dwie pary mi sie spodobaly w deichmann i jedne zostaly moja wlasnosci, kozaki czarne na platformie, sexy:-D

Luxi dzis mam juz inne ciacho, kruche z masa budyniowa i masa krowkowa:-p:-D

Jugoslawa oj pracowity czas u nas, ale tak jest caly czas, ale to dobrze, bo dni w pracy leca mi szybciej:tak:, milego dnia kochana, u nas tez sloneczko chociaz zimno;-)

Milego dzionka:-)
a ja mam do pracy domowa pomidorowa i pączki miami :-)

Do góry