reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Misia ooo nie dobrze ... nasmaruj czyms albo co ... oby przeszlo szybko ...

Luska u mnie po malu,duzo pracy w pracy i czas fajnie mija,zresztą bardzo zadowolona jestem ... co jak co ale dziecko,maz,pies i praca mi się udaly ;-) poza tym jakos leci ... sa wzloty i upadki jeżeli chodzi o starania,w każdym razie leczymy sie ... na dniach zaczynam zakupo-prezenty ... juz czas coby nie na ostatnia chwile ;-) plan jest, zobaczymy co z tego wyjdzie. A u ciebie?

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej hej:-)

Luxi ciesze się, ze z nerkami lepiej. Milej pracy:-)

Lusia witaj kochana, widze, ze awansowalas, super:-), trzymam kciuki, aby @ nie przyszla:tak:

Anula kochana weekend minala jak zawsze szybko, sprzątanko, gotowanko, typowy polski obiad robiłam, czyli bigosik, kotlety schabowe, ziemniaki hehe:-D pycha no i w niedziele na grobach byliśmy i po weekendzie, czas leci jak szalony. Trzymam za Was mega ogromne kciuki, ja tez zadowolona z pracy jestem, chociaż czasem jej za dużo hehe;-)

Misia kochana trzymaj się bidulko z tym kręgosłupem:tak:

U nas zimno, ale słonecznie. Witam się jak zawsze z kawusia:-) i przywoluje reszte dziewczyn do ujawnienia sie.

Milego dzionka:-)

hej,
Luska u mnie fajnie,w nowej pracy super, w lutym wracamy do staran :-)
Anula dzieki, nerki juz lepiej, ale kregoslup sie odzywa :no:
Misia witaj w klubie chorych plecow :no:

Jazza a no niestety ... doba zbyt krotka .... i juz kurcze kolejny dzień dobiega konca a ja w polu jestem ;-)

Lux,Misia moze jakis masażysta by się przydal ;-)

Milego ....

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Mąż masuje mnie bo jak kiedyś byłam w szpitalu to go nauczyli. Pomaga bardzo :) tym razem niestety poszły w ruch przeciwbólowe ale jeszcze nie tramal.

Hej kochane:-)

Anula ja to jestem w szoku, ze te dni tak szybko uciekaja:eek:, normalnie jakby ktos przyspieszenie wlaczyl;-)

Misia taki masaz mezowy to na pewno pomoze;-)

Milego dzionka lejdis:-)

No hej, przywołujecie to coś skrobnę :)))

Widzę, że Wam też tak szybko leci czas... szok... :)

misia, mój jak mnie masuje, albo drapie po plecach.. to zaraz ręka mu leci na tyłek ;// ;p nawet kilku sekund nie wytrzyma ;p wracaj do zdrowia ;*

GDZIE ŻEŚ TY JUGOSŁAWA!!!??? :*

A u mnie postęp... hm, to znaczy jak można to tak powiedzieć. M. udał się do urologa.. uparł się na usg, okazało się, że ma żylaka moszny, który zaburza mu spermogenezę... wszystko przez to.. drugi doktor jak podotykał to od razu mówi, że to już zaawansowany i pilnie operować trzeba, bo będzie jeszcze gorzej.. I w grudniu najprawdopodobniej będzie operowany.. Dobrze, że poszedł, bo już nawet odczuwał ból przy wysiłku.. Dodatkowo dostał pregnyl 2x w tygodniu. Doktor się wkurzył, że w tych klinikach niepłodności w ogóle nie leczą, a to trzeba leczyć.. Wydawał się rzeczowy i wiedział o czym mówi, więc mam nadzieję, że u M. to dobry trop :))) Ponoć ma o wiele większą temperaturę w jądrach, która prowadzi do przegrzewania i przez to słaba jakość..
Powiedział, że jeśli chce mieć kiedyś dzieci to jak najszybciej musi zrobić porządek.. Czyli może to jest głównym problemem...

Mam nadzieję, że to postęp ...

reklama
Do góry