misia: taaaaak! Limonka ma rację: sinupret. Ja nigdy właśnie nie robiłam akrylowych tylko hybrydę...od pewnego czasu jednak i hybryda zaczęła mnie zawodzić, bo szybko odpryskuje :/ Teraz się chyba zdecyduję na akryl
Uuu współczuję zejścia paznokcia...na szczęście paznokcie odrastają
Gratuluję przedłużonej umowy
Może odbiorą dzisiaj w tym instytucie, a jak nie to jutro ich bombarduj
nusia: używam eveline odżywki 8 w 1. Biała z zakrętką z czerwonym plusem
moniusia: ja dzisiaj wieczorkiem jade na mały rekonesans sklepów odzieżowych i obuwniczych
Może coś w oko wpadnie
Dobrze, że udaje ci się zapuścić, bo czasem jak sie obryza to się nie ma możliwości
aniakom: super informacja! Gratulacje
limonka: a pewnie, że jedź. Zawsze to lepiej dmuchać na zimne. A wymioty to bardzo uciążliwa przypadłość, która niestety większość naszego ciała angażuje
Daj znać co tam, jak wrócisz od lekarza. Może coś ci zaradzą i zbadają, żebyś się dodatkowo nie stresowała.
cytrynowa: mam oliwkę do paznokci i też czasem nawilżam i faktycznie dobrze działa. Ja chcę teraz je trochę podrasować, żeby rosnąć zaczęły szybciej. Na oliwce mi rosną tak standardowo. Lubię jak wyglądają pazurki po olejowaniu...tak zdrowo
kamcia: może po prostu przepędziłaś tą anginę
Za jednym zamachem przepędzisz też @! Zobaczysz
Fajnie, że już ci lepiej, bo tak jak piszesz - nie musisz mieć przerwy i możesz normalnie funkcjonować
A jak tam mąż?
spring: jak na 23 dc to dosyć ładnie widać bladą kreseczkę. Tak czy inaczej do powtórki za jakiś czas
Ale jest duża nadzieja
Super
Powodzenia.
julia: ja się chyba teraz zdecyduję na akryl. A jak często trzeba uzupełniać? Bardzo się niszczą pazurki? Udanych zakupów i spotkania na kawce
lux: ojej :/ a co się dzieje? Masz rację, trzeba od razu reklamować jakby coś się działo.
A ja jestem głupol...zrobiłam dzisiaj test i to nie z porannego, rozcieńczonego moczu (był bezbarwny) :/ Oczywiście jest jedna kreseczka...nie jestem zła ani smutna, tylko moja głupota sięgnęła dzisiaj zenitu
Normalnie siedziałam w łazience i nie mogłam przestać się z siebie śmiać
Testy przed @ powinny być zakazane!!! No chyba, że komuś wychodzą II to może robić
Ta nasza babska ciekawość...niby rozum mówi jedno, a reszta swoje chce wiedzieć :|
hahaha normalnie mam przypływ energii po tej akcji