reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Część dziewczyny!
Dołączam do starających się, ja bardzo, mąż trochę mniej, ale powoli odpuszcza;) Podkusiło mnie i dzis zrobiłam test w 23 dc (cykle 28 dni), wyszła druga cieniutka kreska...myślicie, że pozytwyny? wiem, że wcześnie, bo mam już synka i trochę doświadczeń w testowaniu ale już taka jestem niecierpliwa;) A do soboty jeszcze tak daleko...
t.jpg

Załączniki

• t.jpg
    t.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Witam

Seeyou trzymam kciuki za wizyte&&&& zaraz cie tam wpisze;-)

Aniakom kochana gratuluje:* super rewelacja;-)

Jazza kochana i ty nas tak w niewiedzy bedziesz trzymala???!!! Nie ladnie;-)
jak zawsze dzialasz na wysokicb obrotach;-) &&&&& zaloze sie ze @ nie przyjdzie!!!!

Jugoslawa ja tez od 2 lat zakladam zele mam spokoj;-) wlasnie jutro mam wizyte!

Dita kurde kochana wiem co czujesz bo mialam ten sam problem niedawno...moj M na poczatku tez za bardzo niechcial...pozniej zapragnal tego jak ja zarazilam go;-) teraz niestety u nas los niestabilny jest wiec sie martwi, i chce na chwile zawiesic starania.
kochana zycze ci by jeszcze zmienil zdanie!!!!

Anula to kiedy testujesz?

Ale ostatnio same pozytywne wiadomosci;-) mam nadzieje ze jeszcze pare z Nas awansuje;-)

Moniusia no nieciekawa sytuacja, ale chyba dlugo bym niewytrzymala jesli placa byla by ta sama!

Ja juz jade do domku, w planach mam zakupy , potem znajoma na kawe wleci i tak zakonczy sie dzien...

Podwieczor sis odezwe;-)

cytrynowa, może i tak w końcu zrobię, bo to już naprawdę jest żałosne :(

spring, ja widzę - gratulacje :)

Kamcia, wiesz kochana takiej roboty na gwałt akurat teraz nie ma, więc chyba nie odczuwa tego. aj ona zawsze była za dobra ;) gdyby to nie była moja przyjaciółka to bym już dawno coś jej powiedziała, eh jakoś wytrzymam :)

misia: taaaaak! Limonka ma rację: sinupret. Ja nigdy właśnie nie robiłam akrylowych tylko hybrydę...od pewnego czasu jednak i hybryda zaczęła mnie zawodzić, bo szybko odpryskuje :/ Teraz się chyba zdecyduję na akryl :) Uuu współczuję zejścia paznokcia...na szczęście paznokcie odrastają :) Gratuluję przedłużonej umowy :D Może odbiorą dzisiaj w tym instytucie, a jak nie to jutro ich bombarduj :)

nusia: używam eveline odżywki 8 w 1. Biała z zakrętką z czerwonym plusem :)

moniusia: ja dzisiaj wieczorkiem jade na mały rekonesans sklepów odzieżowych i obuwniczych :) Może coś w oko wpadnie :) Dobrze, że udaje ci się zapuścić, bo czasem jak sie obryza to się nie ma możliwości :D

aniakom: super informacja! Gratulacje :)

limonka: a pewnie, że jedź. Zawsze to lepiej dmuchać na zimne. A wymioty to bardzo uciążliwa przypadłość, która niestety większość naszego ciała angażuje :( Daj znać co tam, jak wrócisz od lekarza. Może coś ci zaradzą i zbadają, żebyś się dodatkowo nie stresowała.

cytrynowa: mam oliwkę do paznokci i też czasem nawilżam i faktycznie dobrze działa. Ja chcę teraz je trochę podrasować, żeby rosnąć zaczęły szybciej. Na oliwce mi rosną tak standardowo. Lubię jak wyglądają pazurki po olejowaniu...tak zdrowo :)

kamcia: może po prostu przepędziłaś tą anginę :D Za jednym zamachem przepędzisz też @! Zobaczysz :D Fajnie, że już ci lepiej, bo tak jak piszesz - nie musisz mieć przerwy i możesz normalnie funkcjonować :) A jak tam mąż?

spring: jak na 23 dc to dosyć ładnie widać bladą kreseczkę. Tak czy inaczej do powtórki za jakiś czas :) Ale jest duża nadzieja :) Super :) Powodzenia.

julia: ja się chyba teraz zdecyduję na akryl. A jak często trzeba uzupełniać? Bardzo się niszczą pazurki? Udanych zakupów i spotkania na kawce :)

lux: ojej :/ a co się dzieje? Masz rację, trzeba od razu reklamować jakby coś się działo.

A ja jestem głupol...zrobiłam dzisiaj test i to nie z porannego, rozcieńczonego moczu (był bezbarwny) :/ Oczywiście jest jedna kreseczka...nie jestem zła ani smutna, tylko moja głupota sięgnęła dzisiaj zenitu :D Normalnie siedziałam w łazience i nie mogłam przestać się z siebie śmiać :D:D:D Testy przed @ powinny być zakazane!!! No chyba, że komuś wychodzą II to może robić :D :D :D Ta nasza babska ciekawość...niby rozum mówi jedno, a reszta swoje chce wiedzieć :|
hahaha normalnie mam przypływ energii po tej akcji :D

misia: taaaaak! Limonka ma rację: sinupret. Ja nigdy właśnie nie robiłam akrylowych tylko hybrydę...od pewnego czasu jednak i hybryda zaczęła mnie zawodzić, bo szybko odpryskuje :/ Teraz się chyba zdecyduję na akryl :) Uuu współczuję zejścia paznokcia...na szczęście paznokcie odrastają :) Gratuluję przedłużonej umowy :D Może odbiorą dzisiaj w tym instytucie, a jak nie to jutro ich bombarduj :)

nusia: używam eveline odżywki 8 w 1. Biała z zakrętką z czerwonym plusem :)

moniusia: ja dzisiaj wieczorkiem jade na mały rekonesans sklepów odzieżowych i obuwniczych :) Może coś w oko wpadnie :) Dobrze, że udaje ci się zapuścić, bo czasem jak sie obryza to się nie ma możliwości :D

aniakom: super informacja! Gratulacje :)

limonka: a pewnie, że jedź. Zawsze to lepiej dmuchać na zimne. A wymioty to bardzo uciążliwa przypadłość, która niestety większość naszego ciała angażuje :( Daj znać co tam, jak wrócisz od lekarza. Może coś ci zaradzą i zbadają, żebyś się dodatkowo nie stresowała.

cytrynowa: mam oliwkę do paznokci i też czasem nawilżam i faktycznie dobrze działa. Ja chcę teraz je trochę podrasować, żeby rosnąć zaczęły szybciej. Na oliwce mi rosną tak standardowo. Lubię jak wyglądają pazurki po olejowaniu...tak zdrowo :)

kamcia: może po prostu przepędziłaś tą anginę :D Za jednym zamachem przepędzisz też @! Zobaczysz :D Fajnie, że już ci lepiej, bo tak jak piszesz - nie musisz mieć przerwy i możesz normalnie funkcjonować :) A jak tam mąż?

spring: jak na 23 dc to dosyć ładnie widać bladą kreseczkę. Tak czy inaczej do powtórki za jakiś czas :) Ale jest duża nadzieja :) Super :) Powodzenia.

julia: ja się chyba teraz zdecyduję na akryl. A jak często trzeba uzupełniać? Bardzo się niszczą pazurki? Udanych zakupów i spotkania na kawce :)

lux: ojej :/ a co się dzieje? Masz rację, trzeba od razu reklamować jakby coś się działo.

A ja jestem głupol...zrobiłam dzisiaj test i to nie z porannego, rozcieńczonego moczu (był bezbarwny) :/ Oczywiście jest jedna kreseczka...nie jestem zła ani smutna, tylko moja głupota sięgnęła dzisiaj zenitu :D Normalnie siedziałam w łazience i nie mogłam przestać się z siebie śmiać :D:D:D Testy przed @ powinny być zakazane!!! No chyba, że komuś wychodzą II to może robić :D :D :D Ta nasza babska ciekawość...niby rozum mówi jedno, a reszta swoje chce wiedzieć :|
hahaha normalnie mam przypływ energii po tej akcji :D

wieszal nam sie i nie mozna bylo otwierac stron...kurcze przykro mi, ze jedna kreska Ci wyszla :no:

reklama
Ja mam dzisiaj 23 dc do @ jeszcze cztery dni ale obiecałam sobie ze nie zrobię juz żadnego testu przed terminem :)

U nas to ja byłam ta "jedno dziecko i nie więcej. Po 7 latach mi się zmieniło :) chciałabym trójkę :)
Spring ja coś tam widzę :) oby to było to &&&

Do góry