misia: przkro mi, że weekend majowy był u ciebie okropny. Może dla równowagi nadchodzący czas ci wszystko zrekompensuje? Mam taką nadzieje
Co do zatok to polecam też takie małe zielone pastylki co się łyka 3 razy dziennie i one oczyszczają zatoki, tylko trzeba brać co najmniej miesiąc i pilnowac przyjmowania płynów, bo wtedy jest lepsze działanie. Mnie raz na jakiś czas pomaga taka kuracja i mam spokój na dłuższy czas. No ale widomo, że różnie jest z zatokami. Na jednych działa jedno, a na drugich coś innego :|
jazza: oj tak, dużo pracy pomaga przy oczekiwaniu na termin @
Ziołowe kluseczki do karkówki...miodzio! Cieszę się, że miałaś udany weekend
seeyou: no to super, że w miarę szybki termin. Ale fakt, każde oczekiwanie wydłuża okropnie
Będziemy się starać, żeby szybko minęło
aliszia: &&&&&&&&& za maraton męża
Wow, to dopiero wyczyn! Mam nadzieje, że twój potop szybko się skończy
Po takim maratonie to żołnierze będą w szczytowej formie
U mnie ostatnio jest tak, że czuję jak @ się zbliża dzień przed albo w tym konkretnym dniu dopiero :/ Co ma być to będzie
moniusia: mam nadzieję, że uda ci sie przemówić do koleżanki i wszystko będzie tak jak być powinno. Eh widze, że znowu koleżanka cię zasmuciła
Nie zamartwiaj się w taki dzień jak dzisiaj. Wszystkiego najlepszego
Zrób sobie jakąś imieninową przyjemność. Od razu ci się humor poprawi
Ja od dzisiaj rozpoczęłam hodowanie paznokci na urlop
Naniosłam odżywkę zarówno na stopy jak i na dłonie
Zamierzam sobie zrobić jakiś mega wakacyjny manicure i pedicure. Dlatego chcę, żeby były trochę bardziej odżywione no i dłuższe. Mam nadzieję, że odżywka będzie działać. Zawsze byłam zadowolona, więc oczekiwania mam duże
Nadal kropi...czekam tylko aż zacznie mnie ogarniać senność...