Hej hej:-)
Julia ciesze sie, ze z mezem rozwazacie powrot do staran, wszystko na spokojnie, ciesze sie, ze weeked udany kochana;-)
Dita kochana oj najchetniej wylaczylabym myslenie, ale nawet jak mysle, zeby nie myslec o tym to mysle o tym by nie myslec hehe;-). Ja staram sie nie liczyc, nie sprawdzac i aby nie bylo sexu na zawolanie, bo dni plodne, po ptostu spontan, chulaj dusza piekla nie ma. U mnie raczej wlacza sie myslenie zwiazane ze strachem, ktory z kolei zwiazany jest z doswiadczeniem
Jugoslawa oj kochana pieknie nam sie maj zaczyna, oby tak bylo dalej. Trzymam kciuki, aby do Ciebie @ nie zawitala
Moniusia kochana reset dobra rzecz, trzymam kciuki za wasze dzialania;-)
Luska kochana trzymam kciuki z atescia i za to, aby u Ciebie to bylo to
Lux no wreszcie jestes kochana:-), wspolczuje stluczki jaka mial Twoj man i tej rozprawy
Aliszia sliczne te buciki, oby szybciuko zostaly wykorzystane;-), przykro mi z powodu tej @, ale nie martw sie doczekasz sie
. mam taki sam pomysl na prezent dla mojego wraz z testem. Jak ja bylam w ciazy to tez poszlam do sklepu i zobaczylam male zolte skarpeteczki z misiem, musialam je kupic, po stracie wszystko wlozylam do pudelka, mam tam test i te skarpetki i to jedno zdjecie usg.. nie moglam tego wyrzucic
Dita kochana ja tez nie mam w domu suszarki hehe, a wlosy mam dlugie za ramiona;-)
Kamcia masz racje z tymi roznymi smakami tych samych slodyczy w roznych krajach, wszystkie slodycze ktore wczesniej jadlam w PL milay inny smak i byly bardziej slodkie w US. Tylko przyznam szczerze, ze jesli chodzi o m&m’s to wole te amerykanskie, bo tamte byly niebo w gebie, u nas takich dobrych nie ma, ale batony jak mars i snickers czy milkyway byly za slodkie, w PL mniej slodkie, bo inne substancje slodzace sa dodawane. Przyznam tez ze Wedel, ktory wysla slodycze do US (bo tam sa popularne takie jak ptasie mleczko czy delicjenp) to robi je slodsze. Amerykanie sa przyzwyczajeni do slodszych rzeczy, ich platki corn flakes tez sa slodsze. A no i w klepach w US normalnie mozna kupic pierogi i normalnie tak sa opisane „pierogi”, to tam byly pelne farszu, kiedy u nas w skpepach to wszystkeigo jak na lekarstwo. No i dodam, ze wszystko czy to batony, m&m’s czy inne rzeczy sa pakowane w wieksze opakowania i tansze niz w PL, u nas kupuje sie opakowanie m&m’s male bo neicale 250g i za chyba 7 czy 8 zl, a tam opakowanie ma ponad 300 g i kosztuje jakies 3$. Natomiast powiem ciekawostke odnosnie nutelli, u nas w PL jest prawie w kazdym sklepie, a tam nie w kazdym mozna ja kupic, tylko w niektorych, bo Amerykanie maja swoje odpowiedniki.
Kochana to co czujesz w zwiazku ze strata to normalna reakcja na to wszystko, wiem bo sama przez to przeszlam i tez nauczylam sie z tym zyc, ale to jest ze mna zawsze, a w sierpniu kiedy przychodzi ten dzien zawsze jest to dzien nostalgii i zaloby.
Zdrowka
Anula trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze;-)
Dita kochana nie wierze w to co czytam, wez tego swojego za fraki i potrzasnij nim i powiedz czego Ty chcesz, bo to kurde wazne jest, a kochajacy facet powinien uszczesliwiac swoja kobiete, a nie odwrotnie... ja jestem ta kobieta, ktora uwaza, ze to facet ma walczyc o kobiete i dawac jej wszystko, aby byla szczesliwa... ja bym mu nagadala i za kare dala mu celibat na czas niekoreslony ...
Nusia przykro mi, ze @ przyszla, ale nie zalamuj sie, zrob badania, przerwe jesli potrzebujesz i wracaj do dzialan ze zdwojona sila
Kamcia trzymam kciuki za operacje meza
Jestem jestem. @ jeszcze nie ma, ale moze przyjsc jeszcze w ciagu dwoch dni, bo i tak bywa czasem. Wiec czekam i nie nakrecam sie na nic, jak bede testowac to dopiero wtedy jak minie tydzien i sie nie pojawi
. A narazie nie nakrecam sie, mam duzo pracy, wiec luz gitara hehe. A czuje sie bardziej na to jakby miala przyjsc... Weekend minal szybko i intensywnie i bardzo fajnie, grill sie udal, czasu troche z M spedzilam, wysprzatalam dom, ogharnelam sporo rzeczy, wczoraj upieklam pyszna karkowke z sosem grzybowym, a do niej pyszne ziolowe okragle kluseczki zrobilam i surowke i pieczarki. Pychotka.
Pogoda byla w kratke, piatek przeplatal wszystko deszcz, zimno, cieplo, slonce i tak w kolko, sobota byla sloneczna i wczora tez byl sloneczny dzionek, ale nie bylo jakos za goraco, a dzis pochmurno i chlodno... no mamy maj helllooo?
Milego dzionka:-)