Cześć dziewczyny,
limonka: piękna beta ;D We wczesnej ciąży ona bardzo szybko rośnie, więc wszystko możliwe. Kiedy masz wizytę u lekarza?
fruzka: hihi na pewno! Żołnierze w świetnej formie ;D
anula: organizm potrafi zaskakiwać, więc wszystko możliwe
W każdym razie śluz przed owu to dobry objaw
To masz jeszcze 3 lata, żeby klinikę wybrać
A może po ciąży ci zostanie większy
Wszystko się może zdarzyć
Widze, że czeka cię imprezowa sobota
Odskocznia dobra sprawa. Jak malowanie włosów? Zadowolona jesteś?
moniusia: jak ma przyjść @ to niech przychodzi o czasie i szybko znika
A tak jak piszesz, nowy cykl nowe możliwości
Szkoda, że teść się tak na was uzwiął...Może mu przejdzie jak nie będziecie reagować
A jak będzie okazja to dasz ripostę i po sprawie
haruna: dobrze, że poniedziałek już blisko
Mam nadzieję, że twoja @ zabłądzi na co najmniej 9 miesięcy
karola: dobrze, że się przymilił tym sprzątaniem
Mam nadzieje, że dostaniesz wtedy kiedy chcesz. Poza tym, skoro u niego można się dogadać, to nie powinno być problemu, żeby wziął w lipcu jak będzie potrzeba
Ale nie dziwię się, że się wkurzyłaś
Te nasze chłopy kochane
U mnie wiatr wieje, niech wam te @ wywieje dalekooooo! I niech nie przychodzą
cytrynowa: u mnie dzisiaj rano było beznadziejnie, mówię, że będzie brzydka sobota. Na szczęście się wypogodziło. Jest zimno, wieje, ale słonecznie
seeyou: witam nowa koleżankę
Trzymam kciuki, żeby test był pozytywny
A co do używek to ja nie palę, więc nie mam kłopotu. Jeśli o alkohol chodzi to jak mam ochotę to piję, ale w małych ilościach. Na początku to szansa, że zaszkodzi jest bardzo mała...
julia: dobry i jeden dzionek wolnego
U mnie niebo niebieskie, śliczne, ale tak zimno, że kurtka zimowa i czapka jak sie chce wyjsć :| Trochę się wam skomplikowało z urlopami :/ Na szczęście można sobie poradzić tym l4. Córcia będzie zadowolona, że tyle czasu będziecie z nią w domku
Więc to plus
Ooo mąż gotował dzisiaj? Miło
U mnie 10 dc i tempka poszła lekko w górę. Intensywnie dzisiaj, bo już zaliczyliśmy rowerek. Udało nam się wbić w pełne słonko i nie było wiatru, więc fajnie. Jak tylko dojechaliśmy pod blok to zaczęło okropnie wiać! Szczęście mieliśmy.
Już po obiadku, a teraz błogie lenistwo. Może wieczorem jeszcze na spacer pójdę, ale nie wiem czy będzie mi się chciało. Miałam do sklepu podjechać, ale jeszcze weny nie mam na zakupy...