reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Witajcie dziewczyny,

tak u nas spokojnie, że zastanawiam się nad przeniesieniem na inny wątek :(

moniusia: ja się właśnie zastanawiam czy nie porobić sobie tych wszystkich badań tak na wszelki wypadek, żeby mieć z głowy, a może przypadkiem coś wyjdzie...Choroba zmienia ludzi, ale widać, że twoja mama to silna kobieta. Wierzę, że będzie dobrze.

Udanego dnia.

reklama
Witajcie dziewczyny,

tak u nas spokojnie, że zastanawiam się nad przeniesieniem na inny wątek :(

moniusia: ja się właśnie zastanawiam czy nie porobić sobie tych wszystkich badań tak na wszelki wypadek, żeby mieć z głowy, a może przypadkiem coś wyjdzie...Choroba zmienia ludzi, ale widać, że twoja mama to silna kobieta. Wierzę, że będzie dobrze.

Udanego dnia.

Porób, porób, lepiej wiedzieć od początku niż niepotrzebnie wydawać kasę na cokolwiek.. Co do wątku to faktycznie, wpadaj na in vitro, tam cały czas coś się dzieje :p

Ja jadę do Krakowa na wizytę do kliniki, mają kasę jeszcze i wolne miejsca na rządowe ivf. Podejdziemy ten ostatni raz, szkoda nie skorzystać tym bardziej, że refundowane. Także mam nadzieję wypadziki nam się szykują jeśli nas zakwalifikują.. (biorąc pod uwagę, że ja z okolic Wrocławia;p) Jeśli sie uda to przy punkcji będą super wczasy przymusowe na kilka dni ;)

wrocilam z ip, bo juz nie dawalam rady z tym bolem glowy, leki nie dzialaly, dostalam od nich leki, zastrzyki i jutro jade do rodzinnej po skierowania na badania, bo nigdy takich boli nie mialam i sie boje...moje cisnienie uwaga-190/100!!! a ja niskocisnieniowiec i w szoku jestem, ze mialam takie wysokie...

hejo,

lux: o matko :/ Może jakaś migrena cię dopadła? Jak miałaś takie ciśnienie to pewnie to też z bólem głowy powiązane, bo często właśnie to idzie w parze...pytanie skąd to się wzięło. A denerwowałaś się czymś albo coś się wydarzyło? Mam nadzieje, że szybko doszukasz się przyczyny.

moniusia: a pewnie, że warto jechać. Mam nadzieje, że was zakwalifikują. Mocno, mocno trzymam kciuki :)

U mnie dzisiaj leniwa niedziela, moja @ jest na ukończeniu, a w przyszłym tygodniu lecę do gina się skonsultować. Zobaczymy co wymyśli :)

hejo,

lux: o matko :/ Może jakaś migrena cię dopadła? Jak miałaś takie ciśnienie to pewnie to też z bólem głowy powiązane, bo często właśnie to idzie w parze...pytanie skąd to się wzięło. A denerwowałaś się czymś albo coś się wydarzyło? Mam nadzieje, że szybko doszukasz się przyczyny.

moniusia: a pewnie, że warto jechać. Mam nadzieje, że was zakwalifikują. Mocno, mocno trzymam kciuki :)

U mnie dzisiaj leniwa niedziela, moja @ jest na ukończeniu, a w przyszłym tygodniu lecę do gina się skonsultować. Zobaczymy co wymyśli :)
nie wiem co mi moze byc :no: nerwow tez nie mialam jakichs wiekszych...powodzenia u gina :-) :)

hej wrocilam i wcinam w koncu sniadanko, wiec tak zrobilam wszystkie badania krwi jakie lekarka wypisala, powtorzylam tez tsh, aha no i udalo mi sie na jutro neurologa zalatwic, mam przyjechac jak on skonczy przyjmowac i spytac sie czy mnie przyjmie, bo mam na skierowaniu napisane PILNE, no sie zobaczy

Witajcie laski,

lux: a boli cię nadal ta głowa? Czy leki łagodzą trochę? Neurolog powinien przyjąć, no ale wszystko zależy od lekarza :/ Mam nadzieję, że wszystko pójdzie gładko. A kiedy wyniki odbierasz badań?

aschlee: hej hej nadal w dwupaku? Jak się czujesz?

jazza: gdzie jesteś? Brakuje nam tu twojej energii :)

Reszta dziewczyn, meldować się, bo wątek nam umiera...no i tęskno tu za wami.

reklama
Witajcie laski,

lux: a boli cię nadal ta głowa? Czy leki łagodzą trochę? Neurolog powinien przyjąć, no ale wszystko zależy od lekarza :/ Mam nadzieję, że wszystko pójdzie gładko. A kiedy wyniki odbierasz badań?

aschlee: hej hej nadal w dwupaku? Jak się czujesz?

jazza: gdzie jesteś? Brakuje nam tu twojej energii :)

Reszta dziewczyn, meldować się, bo wątek nam umiera...no i tęskno tu za wami.
jutro rano mam do odbioru wyniki krwi

Do góry