reklama
cholera wie, ale milo bylo nawetZnaczy już wiedzą, że się wyprowadzacie czy tak po prostu przyszli, żeby odwiedzić?
sama nie wiem, ale az moj Tomek jest w szokuTo jak miło było to najważniejsze
Może mają postanowienie noworoczne, żeby kontakt odnowić i żeby właśnie było rodzinnie i przyjemnie Kto wie
Jugosława, działaj, działaj, ale najpierw się zdiagnozuj od A do Z.. bo to podstawa... ja porobiłam teraz ostatnie badania -immunologię..l i podejrzewam, że jak wyjdzie to wyjdzie mi to, a ściślej przeciwciała przeciwjajnikowe.. Choć skrycie mam nadzieję, że to nie to, bo tego zbytnio leczyć nie idzie.. Gdybym wiedziała to od początku to nie wydałabym tyle pieniędzy.. Mimo, że badania też cholernie drogie..
lux, też jestem zdziwiona jak odwiedzają mnie z M rodziny, którzy mnie wkurzają, a jest miło ;D
lux, też jestem zdziwiona jak odwiedzają mnie z M rodziny, którzy mnie wkurzają, a jest miło ;D
no szok przezyalm wczoraj mocnyJugosława, działaj, działaj, ale najpierw się zdiagnozuj od A do Z.. bo to podstawa... ja porobiłam teraz ostatnie badania -immunologię..l i podejrzewam, że jak wyjdzie to wyjdzie mi to, a ściślej przeciwciała przeciwjajnikowe.. Choć skrycie mam nadzieję, że to nie to, bo tego zbytnio leczyć nie idzie.. Gdybym wiedziała to od początku to nie wydałabym tyle pieniędzy.. Mimo, że badania też cholernie drogie..
jak mama sie czuje?
reklama
no szok przezyalm wczoraj mocny
jak mama sie czuje?
A dzięki, nic nie daje po sobie poznać, chodzi do pracy, ale widać, że to już nie ta sama kobieta..
Podziel się: