reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
To jak miło było to najważniejsze :)
Może mają postanowienie noworoczne, żeby kontakt odnowić i żeby właśnie było rodzinnie i przyjemnie :D:D:D Kto wie :D

Jugosława, działaj, działaj, ale najpierw się zdiagnozuj od A do Z.. bo to podstawa... ja porobiłam teraz ostatnie badania -immunologię..l i podejrzewam, że jak wyjdzie to wyjdzie mi to, a ściślej przeciwciała przeciwjajnikowe.. Choć skrycie mam nadzieję, że to nie to, bo tego zbytnio leczyć nie idzie.. Gdybym wiedziała to od początku to nie wydałabym tyle pieniędzy.. Mimo, że badania też cholernie drogie..

lux, też jestem zdziwiona jak odwiedzają mnie z M rodziny, którzy mnie wkurzają, a jest miło ;D

Jugosława, działaj, działaj, ale najpierw się zdiagnozuj od A do Z.. bo to podstawa... ja porobiłam teraz ostatnie badania -immunologię..l i podejrzewam, że jak wyjdzie to wyjdzie mi to, a ściślej przeciwciała przeciwjajnikowe.. Choć skrycie mam nadzieję, że to nie to, bo tego zbytnio leczyć nie idzie.. Gdybym wiedziała to od początku to nie wydałabym tyle pieniędzy.. Mimo, że badania też cholernie drogie..

lux, też jestem zdziwiona jak odwiedzają mnie z M rodziny, którzy mnie wkurzają, a jest miło ;D
no szok przezyalm wczoraj mocny :biggrin2:
jak mama sie czuje?

reklama
Do góry