reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

julia: o kurde to niezły czas oczekiwania, też mam nadzieję, że warte i ceny i czasu. Czyli już po diagnostyce jesteście. Dobrze, że to do przodu. Teraz jak się wie co jest nie tak to zwykle można sobie pomóc lekami i nie tylko, więc wierzę, że będzie dobrze. Medycyna jest jednak zaawansowana i wciąż idzie do przodu na szczęście.

reklama
Wysmarowalam posta i mi skasowalo. To teraz w skrócie napiszę niestety. Czas na wolnym bardzo szybko mija. Tyle miałam zrobić i nic z tego nie wyszło :/
Asch trzymaj się w tym dwupaku już naprawdę niedługo.
Jugoslawa ja też się planuje zapissac do lekarza to pewnie ze trzy miesiące poczekam. Myślę żeby pójść prywatnie tylko nie wiem czy do zwykłego gina czy do kliniki leczenia niepłodności.

Dzień dobry dziewczyny.

Jak się wam zaczął poniedziałek? U mnie zimno, ale na szczęście słonecznie, da się żyć :)

aschlee: kciuki za dzisiejszą wizytę &&&&&

Udanego dnia :)

hej sprzetu nie zalalo na szczescie, u nas zmiany, bo inne mieszkanie idziemy ogladac i to bardziej nam sie podoba i z tamtego co pierwsze ogladalismy chyba zrezygnujemy, wczoraj Tomek podpisal wypowiedzenie na obecnym mieszkaniu

reklama
W tym co niedawno remontowaliscie? A co się stało?
mysmy mowili wlascicielce, ze na wiosne planujemy przeprowadzke (nie dajemy rady z sasiadami z gory, imprezuja i jest halas i mamy za daleko do pracy), ale jak do sciany i Bog nam chyba pomogl, bo ktos wyszukal stare ogloszenie kiedy ona miala to mieszkanie wystawione na sprzedaz, ci ludzie przyjechali, my im podkoloryzowaliśmy to mieszkanie na jej prosbe i mamy je z glowyu, bo oni chca je kupic :laugh2: a my mozemy w koncu sie wyprowadzic na wieksze i ladniejsze

Do góry