reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Dobry wieczor.

Luxi to super.Bardzo sie ciesze.Z mieszkaniem sie ulozylo,zaraz wznawiacie staranka ojjj sie dzieje :)

Luska kciuki zacisniete &&&&& a ja tam w cuda wierze i zycze Ci go z calego serca.

Jugoslawa a co nie piszesz co tam u Ciebie?

Widzialam ze pytalas o mnie.Hmm ja juz prawie nie chodze bo spojenie tak boli ze nawet do WC chodze o scianach bo bol jest taki ze czasem robi mi sie slabo.Teraz w poniedzialek mam byc na porodowce na jakies badania zobaczymy co powiedza.

Pewno wszystkie juz spicie.Kolorowych snow ;)

Dobry wieczor.

Luxi to super.Bardzo sie ciesze.Z mieszkaniem sie ulozylo,zaraz wznawiacie staranka ojjj sie dzieje :)

Luska kciuki zacisniete &&&&& a ja tam w cuda wierze i zycze Ci go z calego serca.

Jugoslawa a co nie piszesz co tam u Ciebie?

Widzialam ze pytalas o mnie.Hmm ja juz prawie nie chodze bo spojenie tak boli ze nawet do WC chodze o scianach bo bol jest taki ze czasem robi mi sie slabo.Teraz w poniedzialek mam byc na porodowce na jakies badania zobaczymy co powiedza.

Pewno wszystkie juz spicie.Kolorowych snow ;)
bardzo sie ciesze, ze w koncu idzie po naszej mysli

aschlee: ojej :/ To końcówka ciąży mocno nadal daje ci w kość :( Najważniejsze, że mała jeszcze w brzuszku, więc jest dobrze. Powodzenia w poniedziałek. Nie piszę co u mnie, bo niewiele się dzieje...staram się nie myśleć o staraniach i o tym, że kolejny rok i tak dalej...powoli do przodu. Wiem, że znowu muszę się zebrać w sobie i zacząć do gin chodzić, stymulacja owulacji i tak dalej.

luska: trzymam kciuki i z całego serca ci życzę, żeby ten rok był szczęśliwy :) Niby się mówi, że nadzieja umiera ostatnia i tak dalej, ale zdaję sobie sprawę z tego, że kiedyś coś pęka w człowieku i nie ma siły dalej walczyć...mam jednak nadzieje, że nikogo z nas to nie spotka i każda z nas doczeka się małego bobasa :D a nawet nie jednego a dwóch albo trzech...albo i więcej :D

julia: jak tam po świętach? Córcia zdrowa? Jak u was z leczeniem? Ja powoli przymierzam się znowu do CLO...zobaczymy co z tego będzie. Zaczynam też myśleć o inseminacji, ale wiem, że przed tym wypada zrobić hsg...i trochę mnie to odstrasza.

Kolorowych snów :)

Jugoslawa mloda oki swieta za dzybko minely, nowy rok rowniez
Z leczeniem? Czekam wlasnie na wizyte mam za tydzien.
No mam nadzieje ze uda sie Tobie szybciutko...choc troche juz trwaja te twoje starania to moze warto zrobic to hsg?

Witajcie,

julia: u mnie też święta szybko minęły, ale nawet się cieszę, bo siedzenie za stołem mnie nie cieszy jak za długo trwa. A pogoda to była taka sobie...szaro i ponuro, więc i spacerowanie mniej przyjemne niż zwykle. To kciuki za wizytę :) A będziecie plan działania ustalać czy jakaś kontrolna? Też idę do gin, jakoś za 2 tygodnie, żeby pomyśleć co dalej.

luska: pamiętam, że miałaś to badanie. Jak się zdecyduje to się odezwę na priva, bo z chęcią się dowiem. Dziękuję :)

reklama
Jugoslawa plan dzialania poniewaz ponad 3 miesiace czekam za wizyta u specjalisty, prywatnie mam nadzieje ze warta swojej ceny!
Plan dzialania z leczeniem gdy zajde w ciaze...

Do góry