reklama
Lux ale jaka jest prawda nie stac nas na in vitro dlatego daje sobie czas do konca rokutak nawet nie mow!!!
ja wiem, ze to boli, wiem jak nie moglam zajsc, a potem cud, az uwierzyc nie moglam, jak stracilam ciaze to sie podlamalam, ale walcze dalej i wiem, ze wygram, czego i Tobie zycze z calego sercaJa nie wierze juz w cuda za duzo mnie to kosztuje po hsg jak pojawila sie @ to sie zalamalam
mnie tez na in vitro nie stac, ale ja bym tak szybko nie przekreslala walki, mam nadzieje, ze uda Ci sie szybko i odgonisz zle mysliLux ale jaka jest prawda nie stac nas na in vitro dlatego daje sobie czas do konca roku
Dzieki lux oby tobie sie udalo tezja wiem, ze to boli, wiem jak nie moglam zajsc, a potem cud, az uwierzyc nie moglam, jak stracilam ciaze to sie podlamalam, ale walcze dalej i wiem, ze wygram, czego i Tobie zycze z calego serca
no czas pokaze jak to u mnie wyjdzie,nie nastawiam sie na szybkie zajscieDzieki lux oby tobie sie udalo tez
Dzieki kochanamnie tez na in vitro nie stac, ale ja bym tak szybko nie przekreslala walki, mam nadzieje, ze uda Ci sie szybko i odgonisz zle mysli
reklama
bravo TyDamy sobie rade lux kto jak nie my
Podziel się: