reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej dziewczyny,

czy u was też tak zimno? U mnie rano prawie 0...idzie idzie zima :D
Dobrze, że słonecznie jest to poniedziałek nie wydaje się taki straszny.

julia: jak córcia? Coś wiecie więcej w związku z diagnostyką czy na razie badania, a wnioski dopiero później?

anula: jak ci się tydzień zapowiada?

jazza: a u ciebie jak? Koniec roku pewnie pracowity?

luska: jak tam po weekendzie?

misia: ja opony dzisiaj wymieniam :) A co do butów to też mam tak, że się zdecydować nie mogę i wychodzi, że chodzę w starych. No ale muszę się jakoś zebrać i jednak kupić.

lux: co tam słychać?

Cichutko u nas się zrobiło. Trzeba będzie nowy wątek założyć po nowym roku :D Tak jak piszecie, energetyczny może będzie bardziej :D

Udanego dnia!
w pracy wlasnie siedze i wertuje neta, bo moj lapek nadal w serwisie, to juz trzeci tydzien leci a wiesci o nim brak..

reklama
Luska a nic ciekawego sie niedzieje...praca dom mloda itd;)

Jazza ja zawsze z butami tez mam problem, podobaja mi sie u kogos;)
Ja w tym roku kurtke tylko sportowa i bardzo ciepla kupowalam do pracy!
Tez ostatnio mialam to ciasto;)

Jugoslawa corka ma sie bardzo dobrze;)
No juz wiemy co mi jest..teraz czekam za wizyta u specjalisty i dalsza diagnostyka , badaniami.
Tak nowy watek nowe nadzieje;)

Ja teraz mam nocki wiec sobie troche odpoczywam;)

Luska zyje powoli ....praca-dom ... bez fajerwerków ;-)

Jugoslawa tydzień póki co zapowiada się spoko ... w weekend juz zaczelam prezenty kupować ... dzisiaj za to czas lecial jak głupi ... po mimo okrutnej pogody ...bo pada dzien caly ....

To ktora zaklada nowy watek ? Coby na gadaniu się nie skonczylo ;-)

Jula trzymam kciuki za leczenie ....

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

julia: trzymam kciuki, żeby dalej poszło jak najlepiej. Najważniejsze, że wiecie co nie grało, teraz specjalista i będzie dobrze. Musi być :)

anula: oooo wyprzedziłaś mnie z kupowaniem prezentów. Ja jestem na etapie robienia listy, a w następny weekend zacznę. I mam nadzieje, że szybko też skończę. Chciałabym w listopadzie zamknąć temat chodzenia po sklepach :)

luska: czyli machina ruszyła :) To jak szybko zrobi badanie nasienia to będziesz miała wyniki na tego 26. Chociaż nie wiem ile się u was czeka, bo czasem to nawet tego samego dnia można odebrać, a czasem to i tydzień się czeka ma wynik :/

lux: ojej długo leży w tym serwisie :/ A ja też pączki dzisiaj miałam :D Takie serowe! Mniaaaaaaaaaam!

Luska u nas w klinice niepłodności wynik badania nasienia jest po 3h . .. i to dokładny włącznie z morfologia.
Trzymam kciuki ! A ty jakies leki czy witaminy bierzesz?

Jugoslawa haaa jestem z siebie dumna bo ja to kuzde zawsze wszystko na ostatnia chwile a tu psikus .... zebralam się w sobie i na realizacji się skonczylo .... jeszcze nie wszystko ale dzieci obkupione,moja mama,mezu,babcia i tesciu ...takze juz z górki ;-)

reklama
Misia fajna tradycja z tymi biletami ;-) podoba mi się .... i wszyscy Razem idziecie ? Czy każdy jak tam ma ochotę ?

Ja juz jakis czas w biurze ... zebrac się nie moge do pracy ....siedze,zamulam i kawę pije ...za oknem deszcz ... zasne zaraz .... nie chce mi się dzisiaj ...

Moniusia jak u ciebie ?

Lux i co z tym laptopem ? Wiadomo kiedy będzie

Aschle brzuszku puk puk jak się czujesz?

Jula ja kurtke mam z zeszlego roku ... i pkaszcz czarny tez wiec się tam nie napinam .... a na dzień dzisiejszy to w cienkiej wiosennej jeszcze paraduje ....bo w sumie ciągle samochodem ;-)

Jazza jak tam Prezesowo ;-) ?

No to ktora nowy watek utworzy ?

Ktoras testuje na dniach ? Jakies wizyty cos teges ?
Meldowac ..... wspomagacie się czymś cos teges ?

Do góry