reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej dziewczyny,

czy u was też tak zimno? U mnie rano prawie 0...idzie idzie zima :D
Dobrze, że słonecznie jest to poniedziałek nie wydaje się taki straszny.

julia: jak córcia? Coś wiecie więcej w związku z diagnostyką czy na razie badania, a wnioski dopiero później?

anula: jak ci się tydzień zapowiada?

jazza: a u ciebie jak? Koniec roku pewnie pracowity?

luska: jak tam po weekendzie?

misia: ja opony dzisiaj wymieniam :) A co do butów to też mam tak, że się zdecydować nie mogę i wychodzi, że chodzę w starych. No ale muszę się jakoś zebrać i jednak kupić.

lux: co tam słychać?

Cichutko u nas się zrobiło. Trzeba będzie nowy wątek założyć po nowym roku :D Tak jak piszecie, energetyczny może będzie bardziej :D

Udanego dnia!
w pracy wlasnie siedze i wertuje neta, bo moj lapek nadal w serwisie, to juz trzeci tydzien leci a wiesci o nim brak..

reklama
Luska a nic ciekawego sie niedzieje...praca dom mloda itd;)

Jazza ja zawsze z butami tez mam problem, podobaja mi sie u kogos;)
Ja w tym roku kurtke tylko sportowa i bardzo ciepla kupowalam do pracy!
Tez ostatnio mialam to ciasto;)

Jugoslawa corka ma sie bardzo dobrze;)
No juz wiemy co mi jest..teraz czekam za wizyta u specjalisty i dalsza diagnostyka , badaniami.
Tak nowy watek nowe nadzieje;)

Ja teraz mam nocki wiec sobie troche odpoczywam;)

Luska zyje powoli ....praca-dom ... bez fajerwerków ;-)

Jugoslawa tydzień póki co zapowiada się spoko ... w weekend juz zaczelam prezenty kupować ... dzisiaj za to czas lecial jak głupi ... po mimo okrutnej pogody ...bo pada dzien caly ....

To ktora zaklada nowy watek ? Coby na gadaniu się nie skonczylo ;-)

Jula trzymam kciuki za leczenie ....

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

julia: trzymam kciuki, żeby dalej poszło jak najlepiej. Najważniejsze, że wiecie co nie grało, teraz specjalista i będzie dobrze. Musi być :)

anula: oooo wyprzedziłaś mnie z kupowaniem prezentów. Ja jestem na etapie robienia listy, a w następny weekend zacznę. I mam nadzieje, że szybko też skończę. Chciałabym w listopadzie zamknąć temat chodzenia po sklepach :)

luska: czyli machina ruszyła :) To jak szybko zrobi badanie nasienia to będziesz miała wyniki na tego 26. Chociaż nie wiem ile się u was czeka, bo czasem to nawet tego samego dnia można odebrać, a czasem to i tydzień się czeka ma wynik :/

lux: ojej długo leży w tym serwisie :/ A ja też pączki dzisiaj miałam :D Takie serowe! Mniaaaaaaaaaam!

Luska u nas w klinice niepłodności wynik badania nasienia jest po 3h . .. i to dokładny włącznie z morfologia.
Trzymam kciuki ! A ty jakies leki czy witaminy bierzesz?

Jugoslawa haaa jestem z siebie dumna bo ja to kuzde zawsze wszystko na ostatnia chwile a tu psikus .... zebralam się w sobie i na realizacji się skonczylo .... jeszcze nie wszystko ale dzieci obkupione,moja mama,mezu,babcia i tesciu ...takze juz z górki ;-)

reklama
Misia fajna tradycja z tymi biletami ;-) podoba mi się .... i wszyscy Razem idziecie ? Czy każdy jak tam ma ochotę ?

Ja juz jakis czas w biurze ... zebrac się nie moge do pracy ....siedze,zamulam i kawę pije ...za oknem deszcz ... zasne zaraz .... nie chce mi się dzisiaj ...

Moniusia jak u ciebie ?

Lux i co z tym laptopem ? Wiadomo kiedy będzie

Aschle brzuszku puk puk jak się czujesz?

Jula ja kurtke mam z zeszlego roku ... i pkaszcz czarny tez wiec się tam nie napinam .... a na dzień dzisiejszy to w cienkiej wiosennej jeszcze paraduje ....bo w sumie ciągle samochodem ;-)

Jazza jak tam Prezesowo ;-) ?

No to ktora nowy watek utworzy ?

Ktoras testuje na dniach ? Jakies wizyty cos teges ?
Meldowac ..... wspomagacie się czymś cos teges ?

Do góry