reklama
jazza
Fanka BB :)
Hej hej kochane:-)
Luxi zobaczysz szybko zleci czas do staranek, mi w ogole czas leci nie wiem kiedy;-)
Sikulinda będę trzymać kciuki za ta wizyte
Moniusia trzymam za Ciebie ogromne kciuki kochana i wierze, ze się uda:-)
Witam sie poweekendowo, jak zawsze weekend minal szybko nie wiem kiedy, posprzatalam, pogotowalam, poogarnialam, a teraz w pracy szamie drugie sniadanko;-)
Milego dzionka:-)
Luxi zobaczysz szybko zleci czas do staranek, mi w ogole czas leci nie wiem kiedy;-)
Sikulinda będę trzymać kciuki za ta wizyte
Moniusia trzymam za Ciebie ogromne kciuki kochana i wierze, ze się uda:-)
Witam sie poweekendowo, jak zawsze weekend minal szybko nie wiem kiedy, posprzatalam, pogotowalam, poogarnialam, a teraz w pracy szamie drugie sniadanko;-)
Milego dzionka:-)
hejjo u mnie niedlugo koniec pracy :-)cześć babki! co dobrego ?
do ktorej pracujesz?u mnie na szczęście też :-)
16 i do domciu :-) później wbijam w dresy i jazda na miotle...właściwie to na mopie i taniec na rurze...od odkurzacza :-)do ktorej pracujesz?
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Hej dziewczyny
Wieki mnie tu nie było Ale w końcu jestem Jak się czujecie co tam u Was słychać
Luxi, cieszy mnie to, że praca Cię cieszy, bo nie ma nic lepszego od mile spędzonego czasu nawet w pracy. Człoweik nie jest utyrany i ma chęć do życia, a chyba o to w tym wszystkim chodzi
Ja nie mam tak kolorowo, choć ni epowiem swoją prace lubie, ale chyba coraz mniej. Chciałabym stamtąd uciec, a najlepiej na L4 ciążowe, ale niestety nawet to mi nie wychodzi. Jak narazie moge Wam powiedzieć, że jestem zdrowa, bo wszystkie dotychczasowe badania są w porządku nawet na monitoringu mam potwierdzoną ovu. 29.10 mam termin @, a potem znowu kolejny monitoring.
Trzymajcie się ciepło, bo pogoda nas ostatnio nie rozpieszcza... Buziaki :*
Wieki mnie tu nie było Ale w końcu jestem Jak się czujecie co tam u Was słychać
Luxi, cieszy mnie to, że praca Cię cieszy, bo nie ma nic lepszego od mile spędzonego czasu nawet w pracy. Człoweik nie jest utyrany i ma chęć do życia, a chyba o to w tym wszystkim chodzi
Ja nie mam tak kolorowo, choć ni epowiem swoją prace lubie, ale chyba coraz mniej. Chciałabym stamtąd uciec, a najlepiej na L4 ciążowe, ale niestety nawet to mi nie wychodzi. Jak narazie moge Wam powiedzieć, że jestem zdrowa, bo wszystkie dotychczasowe badania są w porządku nawet na monitoringu mam potwierdzoną ovu. 29.10 mam termin @, a potem znowu kolejny monitoring.
Trzymajcie się ciepło, bo pogoda nas ostatnio nie rozpieszcza... Buziaki :*
reklama
Podziel się: